Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
Keby bola brzdová páka dostatočne ťažká, pri jazde hore strmým kopcom by vlastnou váhou mohla klesnúť, ale na prudké zastavenie to nevidím.
Mám tu nejakého konšpirátora? Myslím, že som vám našiel dieru v teórii a potrebujem sa poradiť.
Skúsme si teda predstaviť, že vakcíny by naozaj mali byť súčasťou NWO a ich cieľom by bolo preriediť ľudstvo.
Zaočkujú sa teda tí poslušní, ktorí počúvajú systém, polka ľudstva pôjde dýchať fialky odspodu a vy prežijete, lebo ste odhalili tajné plány. Správne?
No a teraz tá moja otázka.
To si akože vlády a „elity“ majú takto vyzabíjať tých poslušných, aby ste tu zostali vy? Tí, ktorí ste ich prekukli?
Nebolo by rozumnejšie, keby po tom očkovaní teda už radšej vypustili nejaký vírus so 100% úmrtnosťou pre nezaočkovaných a zostali by tu len tí poslušní?
Ja nehovorím že to tak je. Len sa pýtam, lebo mi to nejde do bambule keď už to máte také prešpekulované.
Radšej by som sa fakt dal zaočkovať…
inak ocenujem predstieranu sebareflexiu
A ti co o ne nestoja ich, najviac potrebuju pocut.
Ja tu nie som na to, aby som vas robil stastnimi, ale na to aby som vas robil lepsimi.
To je rozdiel mediz priatelkou a oponentom v disuksii.
PS: prosim zavesit medzi hlody fora
Obavam sa, ze to % si dal vysoke.
predpokladám, že aj ty by si bol v tých 4% pri tom, čo tu prezentuješ
inak ocenujem predstieranu sebareflexiu
Ja by som navrhoval zavesiť celého člena...