Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
Ine je predavat cez eshop, ine priamo za pultom, kde stoji v rade 40 ludi a hundru mu do oci, lebo maju tiez nejake problemy a zakaznici na predavaca dychaju. Ak ma zdravotny problem, kde je 10x do roka marod, v pripade ze niekto nanho zakasle, nemoze brat hociaku pracu.
Potom uz nema cas ani enegriu na bicyklovanie. To zazemie tiez prida, ak ma kamaratov, ktori ho odvezu, psychicky lahsie nabudia na jazdu, postrazia bicykel, ked si odbehne. Kto by si siel sam posediet na pivo na vyjazde?
Taky si vyjde na maraton vo svojom okoli cez vikend a zvladne to medzi poslednymi. Pokial to berie ako jazda z radosti nieje problem. Pokial chce bednu, musi riesit, ako som uz pisal predtym.
A dalsi vplyv maju aj fyzicke proporcie. Aj na TdF su vrchari a spruteri.52kg-92kg.. S 29" kolesami a dlhymi nohami vyhravaju viac ako niekto na 26" ked ma 140cm. Dlzka kluk tiez robi svoje. Dlhy a chudy to ma najlepsie.
Nemozeme za to, ze dlhorocneho sikovneho murara, majuceho v zasobe 100 drahych zakaziek, robiaceho tvrdo 12ky, aby ho neprevalcovala konkurencia, niekde daleko od domova, chyti bicyklovanie ako konicek. Ak zmeni zamestnanie, pride o polovicu platu a nebude ho praca bavit, bude nervozny z prace. Takto je nervozny, ze nevyhrava pretek.
Niekto je invalid na vozicku a nemoze na pretek vobec. Vsetko je o psychike.
6 chyb opravenych. Dakujem lapaloma za upozornenie.
ak niekto tuzi po podobnych perlach ,na fb ministerstva zdravotnictva je ich zial furt dost
🙄
Myslene "ekonomiku"