By sme mali pekne začať hneď začiatkom januára aby sme mohli na konci roka seriózne bilancovať a aby nám v priebehu roka neušli dôležité vyjadrenia. hehe
Tie nesmrtelne hlasky z BF sem dat proste musim kvoli dalsim generaciam. Su sice z ineho fora, ale od nasho foristu. Pekelnik, neber to osobne.
1. Novy styl pre bajkerov co miluju chodzu.
A prečo nemôžme mať vlastný štýl? Proste to čo ma najviac baví je pešo si vyšlapať kopec pretože milujem chôdzu a potom sa nejakou lesnou cestou spustiť dole.
2. Hmm, ked sa nieco vola Verejna cyklisticka zjazdova trat Rohatka (http://rohatka.bikemagazin.sk/), tak to asi nebude downhill trat. To bude len zjazdova trat, downhill je asi nieco ine.
Rohatka že by bola downhill trať? Mne to príde pri obchádzaní skokov ako také tvrdšie XC tak neviem.
No neviem, videl som aj niektoré svetové XC trate, (NMnM) a iné v TV napríklad Pietermaritzburg, kde máš kamenné polia. V Offenburgu máš zas drop, čo jazdili iba prví muži. Rohatka je tomu veľmi podobná, dokonca miestami ľahšia
nedbam, ale bavme sa na nase pomery.. nevravim, ze to je nejaka cistokrvna DHcka, ale ako XC mi to fakt nepride aj ked tam bohate staci hardtail na to aby si clovek pojazdil ale tiez velmi zalezi kade... kazdopadne som zvedavy na video ked to je taka lahka trat
Ja jazdím Rohatku celú, nemám tam úsek, ktorý by som nedal, že to jazdím pomaly a vyberám stopy, ktoré sú najľahšie, nie je pre mňa na hanbu, keďže sa DH nevenujem.
To už je iná pesnička, samozrejme v porovnaní so slovenskými XC je to veľký rozdiel
Presne že Rohatku dám aj so 100mm zdvihu. Nie extrémnou rýchlosťou ale dám. To že si videl aj ťažšie XC trate je pravda koľko ich je oveľa tažších než Rohatka. Proste mi to príde tak že kým ju niekto nedá pod 2:30 tak to nebola DH jazda ale obyčajné ťažké XC.
Óóóó máme tu talent na cyklotrial. A že si sa nepochválil už skôr. Mohol si nás dačomu priučiť. hehe A ja som si urobil home made cyklotrial z BMXky. Trošku som ju dal natiahnuť a hajde na schody. Predĺženie rámu vydržalo no vidla bola mäkká. hehe
Asi tu temu zacnem citat castejsie. Krasne, ako sa tu najdu seberovni, ktori si perfektne rozumeju. Len dalsi dokaz, ze toto forum je dolezite a ma nezanedbatelny prinos pre zdielanie overenych skusenosti!
vsetko je to v hlave
fakt maš pravdu a pekne si to napísal.. ak chceš dokazes to sval sa prispôsobí ,ale musi dostať povel z mozgu šľap viem to aj podla seba
Aké špice? Pre výkendového jazdca (3x týždenne 40km do roboty a späť).
Pozinkované? Kus za 6C
Nerez? Nikdy nezhnijú
DT SWISS? asi nikdy nezhnijú... Je to značka...
DT SWISS čierne? asi nikdy nezhnijú... Je to značka... Sú elegantné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie nesmrtelne hlasky z BF sem dat proste musim kvoli dalsim generaciam. Su sice z ineho fora, ale od nasho foristu. Pekelnik, neber to osobne.
1. Novy styl pre bajkerov co miluju chodzu.
2. Hmm, ked sa nieco vola Verejna cyklisticka zjazdova trat Rohatka (http://rohatka.bikemagazin.sk/), tak to asi nebude downhill trat. To bude len zjazdova trat, downhill je asi nieco ine.
Toto bola odpoved toho urcite najskusenejsieho uzivatela tych sortiek:
A este dovetok z kategorie "si zabil":
Mam rad toto forum, toto nikde inde kazdy den nezazijem.
pieskovisko/bajk-filipa-polca-t22473-30.html
najviac ma pobavila fotka filipa polca na CTMku od Epa
No neviem, videl som aj niektoré svetové XC trate, (NMnM) a iné v TV napríklad Pietermaritzburg, kde máš kamenné polia. V Offenburgu máš zas drop, čo jazdili iba prví muži. Rohatka je tomu veľmi podobná, dokonca miestami ľahšia
uups a uz som v hlodoch fora aj ja...
To už je iná pesnička, samozrejme v porovnaní so slovenskými XC je to veľký rozdiel
Pozinkované? Kus za 6C
Nerez? Nikdy nezhnijú
DT SWISS? asi nikdy nezhnijú... Je to značka...
DT SWISS čierne? asi nikdy nezhnijú... Je to značka... Sú elegantné
Asi ma...