Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Dnes to je ale uplne jedno - kazda jedna znacka vyraba lacne smejdy, nejaku strednu triedu, a nejake predrazene "akoze profesionalne" masiny za 2+ tisic.
Notebook je spotrebny tovar so zivotnostou 3 roky, potom sa da este v lepsom pripade novou bateriou a SSD diskom predlzit o nejake 2 roky a koniec. Riesit znacku je v dnesnej dobe uplne zbytocne.
NOTEBOOK na hranie/hry je najvacsia kravina aka existuje
Grafika - v danej kategórii majú všetci aspoň NVIDIA GeForce GT 840M alebo NVIDIA GeForce GTX 860M, pre základné porovnanie sa dajú vyhľadať parametre na : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html .
Procesor - Intel Core i5 4210H, alebo Intel Core i7 4702M či v lepšom prípade Intel Core i7-4712MQ. Pre základné porovnanie : http://www.cpubenchmark.net/laptop.html
RAM - obvykle 8 GB DDR3L 1600 MHz a maximálne rozšírenie: 16 GB
DISK - obvykle nikde nie je plnohodnotný SSD, len HYBRID : napr. 1 TB SATA + 8 GB SSHD.
Toto si viem nájsť, porovnať tabuľkovo. Len nejaké ďalšie detaily ma zaujali.
Tiež mi nie je po srsti spojenie "herný + notebook". Ale keď sa inak nedá a je taká požiadavka? Každý potrebuje niečo iné. Tak sa snažím v danej cene zohnať to najlepšie. Tak ako je to tu s bikami, niekto má bicykel za 500€,1000€ a niekto za 3000€, a jazdia si všetci, každý viac či menej spokojný, ale jazdia.
Aj ten notebook bude kompromis, nebude to herné delo, ale ak sa mi podarí brata uspokojiť budem rád.
Aj keď sa mi raz pokazil HDD (asi mal aj právo po tom niekoľkometrovom páde...) tak reklamačka trvala 3-4 dni. Aj s odchodom a príchodom kuriéra.
Aj keď sa mi raz pokazil HDD (asi mal aj právo po tom niekoľkometrovom páde...) tak reklamačka trvala 3-4 dni. Aj s odchodom a príchodom kuriéra.
Som si spomenul na moj HP Pavilion.
a k tomu ku*va ťažkú....
https://www.youtube.com/watch?v=Sv9BS6Hy2Bk
Naživo vyzerá lepšie ako v traileri.
P.S: konečne žiadne Gymkhana 3,14čoviny ani nič iné. Čisté rally.
Teší ma aj že DIRT rally je ešte stále kvázi early access a veci sa budú dolaďovať, pridávať trate aj autá.
Fyzikálny a damage model je ale aj tak celkom slušný už teraz.