Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Neviem. Nemal som problém uhrať klávesnicou RBR ani toto. Troche bude treba potrénovať na odlišný fyzikálny model, ale už sa do toho dostávam.
Mal som kedysi volant s pedálmi, ale prišlo mi to zbytočné.
Pravda. Posledná normálna od Codemasters bolo CMR 2.0
Potom to išlo rapídne dole vodou. Preto som z tohoto veľmi príjemne prekvapený. Akurát ma mrzí že nemajú oficiálne liveries na autách. Dokonca ani v Group B, Group A a starších. Okrem Audi Quattro.
Codemasters je tazko hodnotit, kedze si drzia taky ten arkadovy standard, ktory nikoho neurazi ak neocakava zazraky, ich hry okolo simulacii len chodia a su to take oddychovky podobne ako NFS, co mne osobne na nich nevonia je ten nazltnuty filter, ktory pouzivaju uz od prveho GRIDu tusim. Posledne zavody, ktore ma od nich bavili dlhsiu dobu boli este starucke TOCA serie, potom to islo do kytek
S Codemasters= pravda. Už aj TOCA 1 a 2 dosť zabŕdali do arkádového štýlu. Za seba ale môžem povedať že DIRT Rally je v mnohom návrat k CMR 2.0 len určité veci ešte posunuli ďalej, resp. pridali.