Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a co input lag ?
zanedbatelne ;) so vsetkym s PhilJ suhlasim, mam hp 2475w a hram na tom vsetko, prvy tyzden bol kurzor ako hopko,ale ten pocit sa stratil

NOTEBOOK na hranie/hry je najvacsia kravina aka existuje :y:
Zobraziť komentár 02.04.2015 - 22:50:48
04
len aby to nedopadlo tak ze bude mat super display a rychle ssd ale akosi grafika nebude vladat a koli malo ramky to bude swapovat :)))). ak je maly rozpocet tak urcite by som na prvom mieste riesil grafiku a ramku aspon 8GB. ci je disky taky abo onaky je v podstate jedno, dlshie bude natahovat hru no boze :). a display sa da tiez prezit, kus pohybe displayom najde vhodnu polohu a drti
Zobraziť komentár 02.04.2015 - 23:57:58
00
Toto som si už zdá sa že poriešil, prezrel, narýchlo za ten deň/dva čo som na to dostal :
Grafika - v danej kategórii majú všetci aspoň NVIDIA GeForce GT 840M alebo NVIDIA GeForce GTX 860M, pre základné porovnanie sa dajú vyhľadať parametre na : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html .
Procesor - Intel Core i5 4210H, alebo Intel Core i7 4702M či v lepšom prípade Intel Core i7-4712MQ. Pre základné porovnanie : http://www.cpubenchmark.net/laptop.html
RAM - obvykle 8 GB DDR3L 1600 MHz a maximálne rozšírenie: 16 GB
DISK - obvykle nikde nie je plnohodnotný SSD, len HYBRID : napr. 1 TB SATA + 8 GB SSHD.
Toto si viem nájsť, porovnať tabuľkovo. Len nejaké ďalšie detaily ma zaujali.

Tiež mi nie je po srsti spojenie "herný + notebook". Ale keď sa inak nedá a je taká požiadavka? Každý potrebuje niečo iné. Tak sa snažím v danej cene zohnať to najlepšie. Tak ako je to tu s bikami, niekto má bicykel za 500€,1000€ a niekto za 3000€, a jazdia si všetci, každý viac či menej spokojný, ale jazdia.
Aj ten notebook bude kompromis, nebude to herné delo, ale ak sa mi podarí brata uspokojiť budem rád.
Zobraziť komentár 03.04.2015 - 01:07:06
00
Na to aké zverstvá prežil môj (a iné Asusy ktoré poznám) si ide ako by sa nechumelilo. Zato keď som kamarátom/rodine/niekomu, komu niekto nabonzoval že viem robiť s kompami, tak to bola nejaká mrdka HP alebo Acer. Keby sa to dalo aspoň nejako rozumne opraviť, ale rozmontovať celý NB len preto aby som sa dostal k takej sprostosti ako je vetrák alebo HDD? O hlavu by som to otrieskal tomu čo to tak nadizajnoval.
Aj keď sa mi raz pokazil HDD (asi mal aj právo po tom niekoľkometrovom páde...) tak reklamačka trvala 3-4 dni. Aj s odchodom a príchodom kuriéra.
Zobraziť komentár 03.04.2015 - 01:38:28
01
Kto hraje minecraft? Je nejaky navod na hladanie dediny v novej hre? Alebo aspon netaky tip? Vdaka :)
Zobraziť komentár 10.04.2015 - 15:58:57
00
Na to aké zverstvá prežil môj (a iné Asusy ktoré poznám) si ide ako by sa nechumelilo. Zato keď som kamarátom/rodine/niekomu, komu niekto nabonzoval že viem robiť s kompami, tak to bola nejaká mrdka HP alebo Acer. Keby sa to dalo aspoň nejako rozumne opraviť, ale rozmontovať celý NB len preto aby som sa dostal k takej sprostosti ako je vetrák alebo HDD? O hlavu by som to otrieskal tomu čo to tak nadizajnoval.
Aj keď sa mi raz pokazil HDD (asi mal aj právo po tom niekoľkometrovom páde...) tak reklamačka trvala 3-4 dni. Aj s odchodom a príchodom kuriéra.

Som si spomenul na moj HP Pavilion. :sweat: Prečistenie asi necham na servis.
Zobraziť komentár 10.04.2015 - 16:38:41
00
Kazdy vyrobca ma low-end produkty, ktore su poskladane z odpadkov a lepsie rady. Preto tu prosim radsej porovnavajte produktove rady a nezovseobecnujte. S HP mam len dobre skusenosti a ked servis, tak na druhy den mam novy lubovolny komponent u seba (teda..tak to platilo, ked som robil vo firme, ktora bola aj servisnym strediskom :)) ).
Zobraziť komentár 10.04.2015 - 17:22:00
00
Kto hraje minecraft? Je nejaky navod na hladanie dediny v novej hre? Alebo aspon netaky tip? Vdaka :)
chunky sa generuju nahodne. ale skus na pusti je tam toho viac ;)
Zobraziť komentár 16.04.2015 - 10:22:09
00
Nieco som nasiel na wiki ale aj tak len bludim :D
Zobraziť komentár 16.04.2015 - 11:21:06
00
Zadaj seed s dedinou (nájdi na nete)... najlepšie sa ale dediny hľadajú na púšti, skoro stále tam sú...
Zobraziť komentár 16.04.2015 - 14:30:11
00
Ved to, ja by som radsej nasiel velku dedinu mimo puste, skusim este ten seed a uvidim ci sa zadari :)
Zobraziť komentár 16.04.2015 - 17:26:32
00
Hallelujah bratia a sestry! Máme tu po dlhých neúrodných rokoch konečne novú solídnu rally hru.
a k tomu ku*va ťažkú....

https://www.youtube.com/watch?v=Sv9BS6Hy2Bk

Naživo vyzerá lepšie ako v traileri.

P.S: konečne žiadne Gymkhana 3,14čoviny ani nič iné. Čisté rally.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 20:41:13
00
treba drtit rbr :)
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 21:02:34
00
RBR mám prejdené odpredu aj odzadu milion krát aj s modmi. Super vec, ale 13 rokov je dlhá doba.
Teší ma aj že DIRT rally je ešte stále kvázi early access a veci sa budú dolaďovať, pridávať trate aj autá.

Fyzikálny a damage model je ale aj tak celkom slušný už teraz.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 21:08:09
00
RBR je pecka aj teraz ale toto budem 100% kupovať :) KONEČNE
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 21:21:40
00
keyboard_arrow_up