preco si ma pridava na facebooku?
preco mi posiela emaily? (z tych som vydedukoval ze ma asi nieco spolocne s cyklistikou)
odkial ma moje telefonne cislo a preco mi nanho posiela smsky ze ho mam volit?
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Ivanovi vela uspechov vo volbach!
a nam ostatnym vela novy singlacov a rozkosnych km na bajkoch!
Ako tu uz spominal Jezus a iny, su sposoby ako sa otravnym spamom branit. Ale to je len dosledok spamu a roznych inych otravnych mailov. Preto sa mi taketo praktiky nezdaju fer voci tym, ktory svoje osobne udaje poskytli za uplne inym ucelom. Takze asi jedinym riesenim je vsade uvadzat :
Jožko Mrkvička
ul. Mrkvičkova 1234
Mrkvickovo 123 45
tel 123 456 78
email :[email protected]
A p. I. Zimovy prajem nech mu tento nie velmi stastny krok prinesie vo volbach viac sympatizantov ako odporcov.
Jeden bol a tuším sa vracia späť na miesto činu
Ivan, som zato, aby si dostal moznost ukazat, co dokazes vo vyssich kruhoch, ale v tychto volbach bez mojej pomoci. Prepac, ale boli ti "prideleni" pre mna mnohi neakceptovatelni spolukandidati.
S tymto sa neda nesuhlasit, to by bola korektna cesta.
tu sa to vždy láme.. jeden nespraví nič, ale 150x jeden je nová vláda.. keď sa ku všetkému staviaš takto tak zmeníš fakt velké hovno
pozri si české volby ako sa krúžkami zbavili pár dinosaurov, ale my néé, my radšej budeme sedieť na fóre alebo v krčme a pindať ako je to všetko nahovno
Podstatnejšie ale je, že pri riešení smssiek a článku (mimochodom dobrý rozhovor a vhodný čas naň) uniká podstata veci.
POLITIKA sa týka aj NÁS bikerov, či sa to niekomu páči, alebo nie.
Ako príklad si prečítajte čo sa teraz rieši v sekcii:
Obsah fóra » Akcie » Súkromné akcie, výjazdy, tréningy » BA - Obnova stareho singletracku v dlzke 19,99 km...
- to je čistá politika.
Preto si myslím, že keď je možnosť dostať do parlamentu niekoho z našich kruhov, bude to fajn.
Ivan Zima môj hlas v sobotu má.
Písmenká som tiež kopíroval a nevyťukával.
Dokonca som ich kopíroval naraz.
Chcel som, aby tam bol napísaný názov témy a zdalo sa mi to jasnejšie. (možno nebolo)
toto mi prave prislo:
Ak posles tuto SMS 5 priatelom a 12.6. budes volit SaS a kruzkovat moje c. 098, srane sa do 5 dni zazrak - Slovensko sa zbavi Fica. Ivan Zima
Ale aj tak im držím palce.