Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...a mne prišiel spam ohľadne viagry.... :lol:
Zobraziť komentár 14.05.2010 - 19:04:25
00
u mna to je tak isto ako ku mareceja...najprv mail a na druhý deň aj sms...ten mail..no nech nežerem ale prečo aj sms?
Zobraziť komentár 15.05.2010 - 20:44:35
00
Pana Zimu asi pozname viacerí, ako bikera a organizatora Horala. Pripadal mi ako normalny clovek. Jeho ziadost o priatelstvo na FB som potvrdil, hoci mi nebolo jasne, aky ma dovod ma o to ziadat, kedze sa osobne nepozname. Uz viem :( Pripada mi to mierne povedane "svinstvo" takto zneuzit bikerov, nech ma to akekolvek dobre dovody. Politika je moralne svinstvo a vidine moci podlahlo uz vela " rovnych " ludi.
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 08:05:04
00
drotar neviem či v politike niekedy aj rovný ľudia boli ale napísal si to pekne ;)
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 08:42:46
00
A veď mu napíšte mail, že si neprajete takéto maily, smsky, fcbooky. A že dávate súhlas na spracovanie vašich dát, len v súvislosti s Horalom. A nech vám prijatie mailu potvrdí.Spam spamom odstrániť treba. ;)
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 09:21:29
00
... a mozno to tu len trosku dramatizujete, politicky marketing sa na nas vali z viacerych stran, forma SMS ci FB je len jedna z mnohych... aj mne vadia bilboardy pri ceste alebo kecy v TV, ale musime sa s tym naucit zit... snaha prilakat mladych ludi k volbam by mala byt tolerovana aj za cenu, ze mne sa to moc nepaci... a samozrejme staci napisat odosielatelovi, ze si to neprajem, ale neodpadavam z toho...

...ked som minuly rok bojkotoval Sulov kvoli ucasti dementov zo Smeru, tak som bol podla mnohych "precitlively", o tohtovikendovom Pravenci s divadlom exHZDS pomlcim...
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 12:42:14
00
celé to začína a končí na tom odkial má kontakty..
náhodne generované čísla nech, občas trafia moje..
ale pokial niekto zneužíva databázu získanú napr pri športovej akcii to už sme niekde inde.. kde je ochrana osobných údajov? veď tí ludia majú k dispozícií aj komplet rodné číslo, meno, adresu..
Zobraziť komentár 16.05.2010 - 13:50:23
00
|(

v prvom masovom mailiku Ivan jasne napisal ze ak s tym mate problem mate sa ozvat a vyradi si vas z mail-listu.

ak aspon jeden z vas co sa rozculuju nad jeho prijatim do friends listu na FB pojde za lacnejsie startovne na Salzkammergut tak nechapem o com pisete.

bezte riesit nieco normalne...
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 09:29:54
00
ale pokial niekto zneužíva databázu získanú...

Vies co ma stve omnoho viac? Preco mi sustavne Pomaranc posiela eSMSky, aby som sa zucastnil nejakej dementnej sutaze ci hlasovania... a ide ma z toho :@

takze jednu "zneuzitu" SMS od Ivana prezijem, ak ma byt aspon z casti uspesna, ako pise Jesus... keby posielali listy domov, tak by to nikoho netrapilo, pricom adresy su ziskatelne uplne vsade...
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 09:42:03
00
len tak MIMOCHODOM
info pre všetkých kritikov a odborných komentátorov volieb,
ktorí zo zásady nepôjdu voliť, lebo to nemá (pre nich) žiaden zmysel a význam,
všetko je to samozrejme o peniazoh, pred, počas a aj po voľbách,
každá úspešná strana ktorá dostane vo voľbách stanovene %
fasuje za KAŽDÝ HLAS, ak sa nemýlim 7 EVRI

peniaze za ľudí, ktorí neprídu k voľbám sa následne rozdelia pomerným spôsobom medzi strany, ktoré vo voľbách uspeli,
tak že, vyššie spomenutá teoria o nezmyselnosti neísť volit je zjavne nezmyselná,
lebo z nej profitujú politici a samozrejme, že s tým aj rátajú
(len sa verejne k tomu nepriznajú)
jedine riešenie AKO ušetriť "svojích" 7 € a nepodporiť politikov je odovzdať neplatný hlas,
napríklad vložením DVOCH hlasovacích lístkov do obálky
tým dosiahnete naplnenie svojho "sna o správnosti" nezúčastniť sa volieb,
ale čo je hlavné nepodporíte politikov svojou 7 eurovou troškou na ich povolebné vyskakovanie

a ešte na záver: oprávnených voličov v SR je asi 4 300 000 ks neprdpokladám, že k volbám príde viac ako 50 % ľudí
tak, že pri prenásobení x 7 € sa zjavne nejedná len o fazuľky

Naposledy upravil LL dňa 17.05.2010 - 11:03:37, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.05.2010 - 09:52:31
00
Vies co ma stve omnoho viac? Preco mi sustavne Pomaranc posiela eSMSky, aby som sa zucastnil nejakej dementnej sutaze ci hlasovania... a ide ma z toho :@

takze jednu "zneuzitu" SMS od Ivana prezijem, ak ma byt aspon z casti uspesna, ako pise Jesus... keby posielali listy domov, tak by to nikoho netrapilo, pricom adresy su ziskatelne uplne vsade...

buď to máš niekde zakotvené v zmluve, že na ťa možu informovať o akciách, alebo by sa to podla mňa malo dať riešiť žiadosťou u operátora o vylúčenie zo zoznamov takýchto vecí..
Zobraziť komentár 17.05.2010 - 10:40:52
00
neplati nahodou, NEPLATNY HLAS = ŽIADEN HLAS ?
Zobraziť komentár 18.05.2010 - 21:09:58
00
samozrejme neplatný hlas = žiaden hlas,
ALE zároveň aj mínus 7 € na rozdelenie do spoločného "koša", ktoré idu na delenia za každeho KTO nepride vôbec voliť
a o TO ide
Zobraziť komentár 18.05.2010 - 21:45:10
00
tie neplatné hlasy sa potom percentuálne prerozdeľujú aj tak ak som to správne pochopil ale evri za neplatné hlasy strany nedostávajú?
takže mám vložiť do obálky maďaroch a slotoch spolu prípadne tam ešte pridám luteránoch a kalvínoch a vymaľované lebo sme ušetrili? :lol:
Zobraziť komentár 18.05.2010 - 21:58:59
00
nie je to náhodou len klasický hoax? :P
http://hoax.cz/hoax/volby-2010---neplatne-hlasy/
"peniaze za ľudí, ktorí neprídu k voľbám sa následne rozdelia pomerným spôsobom medzi strany, ktoré vo voľbách uspeli"
"Informace uvedená v řetězové zprávě, že "hlasy voličů, kteří k volbám nešli, se rozpočítají, a i za tyto hlasy strany peníze dostanou", není pravdivá."
Zobraziť komentár 18.05.2010 - 22:02:27
00
keyboard_arrow_up