Izrael očakáva dnes ráno útok na svoje územie Iránom - navádzanými strelami, dronami a balistickými raketami
Dal do pohotovosti všetky vojská, protivzdušné obrany, rušičky, povolal záložníkov, sú pripravené všetky nemocnice na území Izraela
nič z toho nebude.oni vedia čo potom nastane.a izrael neodpúšťa.to je každému jasné....Keď u nás bude pršať vy zažijete uragán...odkázal iránu svojho času Meir Dagan.
čakal som kedy to príde...Asad je všetko len nie islamista. a to iránci o ňom dobre vedia.Irán smeruje do pekných sr.čiek ak si čokoľvek začne.Ten eskalačný rebrík ich už teraz stojí strašne veľa.
Presne tak,Irán sa priposral,žiadna strašná odveta nebude-vedia prečo:
11. apríla 2024 21:21
Irán prostredníctvom diplomatických zdrojov oznámil Spojeným štátom, že v odvete voči Izraelu sa mieni vyhnúť rozsiahlej eskalácii a nebude konať unáhlene, píše Reuters. (čtk)
letisko ben gurion uzavreté,z iraku letia desiatky dronov smer isr....čáká sa ,že útok pôjde aj s libanonu.s iraku poletia niekolko hodín.Noc bude asi horúca.
Aktuálne info-je toto začiatok konca Iránskeho režimu ?
⚠️ Stručné průběžné summary : ⚠️
- dosud bylo Íránem vypuštěno přes 180 UAV/dronů a přes 100 řízených a balistických raket
- desítky střel MLRS byly vypáleny Hizballáhem a údajně jednotky raket z Jemenu
- nejsou hlášeny žádné oběti - 10ti leté dítě je ale vážně zraněno
- je hlášeno několik dopadů vč. vojenské základny Nevatim (s minimálními škodami)
- byla zachycena naprostá většina dronů a raket: skvělá práce PVO a také IAF na území celého Blízkého východu
- sestřely probíhaly ve spolupráci s letectvem / PVO USA, Velké Británie, Jordánska a KSA - děkujeme 🙏
- válečný kabinet Izraele schválil tvrdou odvetu proti Íránu, která má plnou podporu USA (jejichž případná účast nebyla potvrzena)
Strana do zadu nic z toho nebude:) Iran je pripostraty. Nejake ospravedlnenie asi nebude ze som sa mýlil. Z obyvacky sa vzdy dobre pise. Priznavam, ze aj mne. Najhorsie, ze taki ako vy prvi budu utekat ak to Vase zlo pride az sem.
Stale sa tie konflikty len eskaluju. To iste plati aj o spolocnosti.
A na co by som tu ostaval? Aby ma v takom pripade kolaboranti ako ty udali a poslali skapat niekde do zakopu? Zlo neprichadza z nasej strany, to mas pomylene ako aj vacsinu veci…
Len aby bolo kde este utekat. To je ten Vas boj za demokraciu. Maximalne z obyvacky a nejake to euro. Takto sa tazko vyhrava. No je vidiet ako Vam zalezi na Slovensku. Uz by mohlo niekto.zacat aj konflikty urovnavat a nie len eskalovat. Takto nevyhra nikto , ostanu len porazení.
Len aby bolo kde este utekat. To je ten Vas boj za demokraciu. Maximalne z obyvacky a nejake to euro. Takto sa tazko vyhrava. No je vidiet ako Vam zalezi na Slovensku. Uz by mohlo niekto.zacat aj konflikty urovnavat a nie len eskalovat.
Plánujem spoločnú bikovačku v Ba tak som zvedavý kto pride a či vyviaznem živý:)
Otázne je, kto je terorista. Ak suhlasite s tym co robi Izrael necakajte ,že sa tento svet bude menit k lepšiemu.
Takto má vyzerať dôkladná analýza situácie-píše R.Bránik-povinne prečítať všetci "chcememierovia"
Ak to nepomôže,tak treba prečítať ešte raz,prípadne viac krát:
snáď si nemyslíš,že senilný 81 ročný Biden pôjde do vojny s čínou....No to ani náhodou.Irán je len pár týždňov možno jednotiek mesiacov od výroby jadrovej bomby.A to len vďaka tupej politike Obamu a jeho vice a dnes prezidenta Bidena.Politika permanentného ustupovania vedie len k vojne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dal do pohotovosti všetky vojská, protivzdušné obrany, rušičky, povolal záložníkov, sú pripravené všetky nemocnice na území Izraela
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1377872839582845
https://twitter.com/jbetlach/status/1778091208977289574
https://twitter.com/martinsvarovsky/status/1778083634898993318
čakal som kedy to príde...Asad je všetko len nie islamista. a to iránci o ňom dobre vedia.Irán smeruje do pekných sr.čiek ak si čokoľvek začne.Ten eskalačný rebrík ich už teraz stojí strašne veľa.
11. apríla 2024 21:21
Irán prostredníctvom diplomatických zdrojov oznámil Spojeným štátom, že v odvete voči Izraelu sa mieni vyhnúť rozsiahlej eskalácii a nebude konať unáhlene, píše Reuters. (čtk)
https://dennikn.sk/minuta/3936873/
https://twitter.com/jbetlach/status/1778776572511600818
⚠️ Stručné průběžné summary : ⚠️
- dosud bylo Íránem vypuštěno přes 180 UAV/dronů a přes 100 řízených a balistických raket
- desítky střel MLRS byly vypáleny Hizballáhem a údajně jednotky raket z Jemenu
- nejsou hlášeny žádné oběti - 10ti leté dítě je ale vážně zraněno
- je hlášeno několik dopadů vč. vojenské základny Nevatim (s minimálními škodami)
- byla zachycena naprostá většina dronů a raket: skvělá práce PVO a také IAF na území celého Blízkého východu
- sestřely probíhaly ve spolupráci s letectvem / PVO USA, Velké Británie, Jordánska a KSA - děkujeme 🙏
- válečný kabinet Izraele schválil tvrdou odvetu proti Íránu, která má plnou podporu USA (jejichž případná účast nebyla potvrzena)
- útok íránských dronů a raket stále probíhá!
https://twitter.com/jbetlach/status/1779306190259822874
Stale sa tie konflikty len eskaluju. To iste plati aj o spolocnosti.
"Verba movent, exempla trahunt"
Čo chces urovnavat s teroristami
Otázne je, kto je terorista. Ak suhlasite s tym co robi Izrael necakajte ,že sa tento svet bude menit k lepšiemu.
Ak to nepomôže,tak treba prečítať ešte raz,prípadne viac krát:
https://www.facebook.com/radovan.branik/posts/pfbid0BHjfxtjJtzaQFBXYjpi4j1RtX4MMV43xBvZx3oe85GBcy8CyXt4WRPM3TLtznuWTl
Uz len zostava, aby Cina napadla Taiwan a mame III. svetovu.