Lokalizácia
Formulár sa odosiela
toto ti staci?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rohingya_genocide
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:01:24
02
Breivik & Tarrant?
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:02:52
01
ETA, IRA, Sendero Iluminoso, McVeigh, Breivik… ludia su vypatlani bez ohladu na to ci veria v alaha alebo v chalana co zil 2000 rokov dozadu a vedel chodit po vode
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:09:51
08
staci mat rovnakeho nepriatela a moze vzniknut aj taketo naozaj bizarne spojenectvo :)

https://www.valka.cz/14637-Muslimske-divize-Waffen-SS

...„Vůdce“ německého národa přijal muftího se všemi poctami jako skutečnou hlavu spojeneckého státu. Hitler byl muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “führerem arabského světa“. Hitlerovi al-Husseiní slíbil, že pro něj zverbuje půl milionu arabských vojáků, ale zhroucení sil Osy v Africe mu splnění plánu znemožnilo. „Arabská brigáda“, vytvořená z několika tisíc arabských uprchlíků a emigrantů, skutečně založena byla, ale po odeslání na východní frontu beze stopy zmizela na kavkazské frontě, tedy byla pravděpodobně zcela zničena. Díky muftího masové propagandě, kterou šířil po celé Evropě prostřednictvím spolupracovníků od zpravodajců, jednatelů až po pracovníky přímo v terénu, byla německá armáda na jihu Ruska a na Kavkaze přijata zdejšími muslimskými kmeny jako spojenec a osvoboditel....
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:20:36
00
Keď sa človek narodí, dedí nejaké povahové črty, prípadne nejaké fakt zanedbateľné percento aj nejakú deviáciu,
ale neverím že pri väčšine akejkoľvek populácie jeho základ obsahuje nenávisť aká sa mu dá vštepiť výchovou a to sa prenáša z generácie na generáciu
Ak človeka od narodenia budeš viesť k nenávisti - proste taký bude - napríklad ruzzi to dobre vedia a prepisujú učebnice dejepisu a majú aj ministerstvo na potláčanie faktov histórie.
Alebo viď antisemitizmus v podstate na celom svete, alebo nenávisť podľa geolokácie a náboženstva k niekomu inému
A už to v podstate opäť máme aj tu, viď teraz pravdepodobne príde úplná legalizácia a podpora nenávisť šíriacich dezinfo medií
Manipulácia stále funguje a fungovať bude.
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:23:42
05
A ešte z histórie
Mníchov Olympiáda 1972, prešlo 50+ rokov,
rečnícka otázka - kde sa posunuli vzťahy Izrael - Palestína....
Tento fakt len ukazuje že humánne riešenie aktuálne neexistuje a to je jedno z ktorej strany
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 21:40:01
00
arrow_leftzasnezeny_kaktus napísal:
Breivik & Tarrant?

Ale nooo … ideologicky jediný prepnutý jedinec , kt. zavraždil “ bielych “ spoluobčanov ? A porovnávať to s akciou hamasu ? Porovnávať to s genocidou židovského národa ? Porovnávať to s akciu Talibanu na dvojičky … prestaňte si tu vzdušné mosty stavať . To už by si tu mohol pripnuť aj Buffalo Billa alebo Nera . Porovnávaš diametrálne odlišne veci … a to som človek , ktorý odsudzuje agresiu ruZZka na Ukrajinu s jednoznačnym a nikdy nemenným názorom na danú vec , človek čo pristupuje k našemu “ etniku “ ako k človeku bez rozdielu napriek výhradám k ich spôsobu života . No keď príde na “ to “ budete sa musieť rozhodnúť či vpravo , či vlavo . Odsúdiť či obhajiť .
Zobraziť komentár 24.10.2023 - 22:10:38
00
Haidar⛽️
@GeorgeHaidarA
S ☪️Araby z různých zemí jsem strávil za posledních 15 let opravdu tisíce a tisíce hodin.
Samozřejmě nejde házet všechny do jednoho pytle, ale v obecné rovině neznám více xenofobní a rasistické lidi.

Vadí jim židi, vadí jim ☪️ nearabského původu, vadí jim Arabové z jiných zemí, vadí jim ✝️ … vadí jim drúzové … vadí jim ženy co pracuji … vadí jim homosexuálové … vadí jim 🇺🇸 … vadí jim i 🇷🇺 … vadí jim černoši … sunnitům vadí šíité (a naopak)

Vadí jim vlastně úplně všechno co není přesně jako oni.
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 02:56:37
04
V prvej vete zamenme “S Araby z ruznych zemi” za “V slovenskej krcme” a sme cca. na tom istom…
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 06:28:44
06
arrow_leftRamon1 napísal:
Ale nooo … ideologicky jediný prepnutý jedinec , kt. zavraždil “ bielych “ spoluobčanov ? A porovnávať to s akciou hamasu ? Porovnávať to s genocidou židovského národa ? Porovnávať to s akciu Talibanu na dvojičky … prestaňte si tu vzdušné mosty stavať . To už by si tu mohol pripnuť aj Buffalo Billa alebo Nera . Porovnávaš diametrálne odlišne veci … a to som človek , ktorý odsudzuje agresiu ruZZka na Ukrajinu s jednoznačnym a nikdy nemenným názorom na danú vec , človek čo pristupuje k našemu “ etniku “ ako k človeku bez rozdielu napriek výhradám k ich spôsobu života . No keď príde na “ to “ budete sa musieť rozhodnúť či vpravo , či vlavo . Odsúdiť či obhajiť .

Ja nikoho neobhajujem, len si sa pytal ci robia taketo ciny aj ine nabozenstva, tak som odpovedal. Breivik na utoyi zabil 69ludi z toho 65 deti od 13-18. Za krestanstvo v norsku.

Ja som davno rozhodnuty a nazor mam spraveny, nikto s 2+ mozgovymi bunkami nie je schopny obhajovat ciny hamasu.
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 07:34:05
01
arrow_leftzasnezeny_kaktus napísal:
Ja nikoho neobhajujem, len si sa pytal ci robia taketo ciny aj ine nabozenstva, tak som odpovedal. Breivik na utoyi zabil 69ludi z toho 65 deti od 13-18. Za krestanstvo v norsku.

Samotne krestanstvo nie je a nebolo ine. Krestania tiez vrazdili v mene boha. Ci uz to boli kriziacke vypravy, palenie carodejnic, ... Jediny rozdiel je v tom, ze krestanstvo je o dost starsie a teda do dnesnej doby preslo uz svojim "vyvojom". Dnes uz mozno nevrazdia, ale nevrazivost v mene boha siria v komunitach nadalej (vid LGBTI+).
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 08:30:05
07
a mať v stredoveku dnešné prostriedky a technológiu nebolo by to iné.. ľudstvo je yeblé od počiatku a dokonalé to nikdy nebude
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 08:57:41
00
Nemci robili to iste a mali na opaskoch napis "gott mit uns". Srbi ci chorvati robili to iste. Russi robia to iste. S nabozenstvom to ma velmi malo. Treba byt len dostatocne jepli a nenavistni...
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 10:02:24
01
Chlopi ale veď to … chceme kolonizovať Mars , lietame kolo zemegule a pristávanie na mesiaci . Mame mRNA technológiu , ovládli sme jadro a 21. Storočie … a mrzacime sa ako v roku nula . Pre knihy , pre nikdy nevidených duchov a hystériu okolo toho . Strašne …
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 10:14:15
019
Tu platí, kto chce psa biť, palicu si nájde. Či tou palicou bude kniha, farba pleti, iný jazyk, alebo len skutočnosť, že si nárokujem na dané územie aj ja, aj niekto druhý, nie je podstatné. Podstatná je pudovosť, ktorá je silnejšia, ako rozum.
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 11:40:32
04
keyboard_arrow_up