Odomykám

Íránské agenty proti Mosadu řídil sám Mosad
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/izrael-iran-mosad-hizballah-kontraspionaz-agent.A241001_181527_zahranicni_ceve?h=AFEA655ABB88C545D21E401DDFEEFCDF
02.10.2024 - 14:42:07
30
uznavam, ze mozes rozbit vajce alebo zabit sliepku? ale nie som s tym ok
02.10.2024 - 15:29:19
00
chlapci už to konečne pochopte,tento propalestínsky trol "mirec16" tu prekrúca realitu presne tak ako na západe ospravedlňujú hamas a hizbaláh vraj sú to len hnutia odporu voči sionizmu.Irán sa len bráni a všetci mu ublizujú. Irán je teokracia ktorá už roky vraždí vlastných občanov a podobný režim sa snaží už roky presadzovať v Libanone.Libanon je plne zodpovedný za hizbaláh a jeho činy ktoré pácha.
Nič nebráni iránu,aby sa normálne demokratizoval,ale to je v rozpore s islamom a šialeným ajatoláhom.Irán sa trvalo vyhráža izraelu likvidáciou nie naopak.
02.10.2024 - 15:42:22
011
Ten režim ajatolláha v Iráne nie je tak pevný,ako sa snaží vyzerať-držia sa len pomocou teroru na vlastných občanov-značná časť obyvatelstva ho má plné zuby.
Ak Izrael rozbehne niečo väčšie,môže sa im to tam zosypať ako domček z karát.
USA nedovolí,aby bol Izrael zničený,to by si mali všetci uvedomiť
02.10.2024 - 16:43:58
01
odblokovanie mnohých iránskych sankcií terajším vedením usa,iráncom uvolnilo ruky dostali darom mld na dnešný boj.stále si tu niekto myslí,že keď uvolníme sankcie tak oni zmenia správanie.Nie nezmenia,akurát sa pripravia na dlhý konflikt voči izraelu a cítia to aj na ukr.irán a rusi sú momentále top spojenci.
Ano iránci často a vela protestovali,ale vždy to bolo brutálne potlačené.hromadné popravy,vraždy žien.jediné čo režim naozaj chráni sú iránske gardy.to je štát v štáte.
irán sa bude teraz vyhrážať kdekomu naokolo,že ak isr.zaútočí oni zaútočia naokolo.Ale to je už len strach.vyhrýžajú sa azerbajdžanu,ománu...
02.10.2024 - 16:55:48
00
jediny kto sa tu sprava ako trol si tu ty triki a nie iba v tejto teme, tu nevies nic ine iba copy paste izraelskych propagandistickych postov z Xka, ak ti to staci, kludne, nech sa paci, mne to stacilo ked som mal 18, od tej doby som uz ale zazil, precital a spoznal dost veci, knih a ludi (aj z izraela, iranu a libanonu) aby som zistil, ze svet nie je ciernobiely a hlavne nie na Blizkom vychode
02.10.2024 - 17:37:24
01
Počúvaj ty znalec,Irán a jeho proxy hizbaláh majú jediný ciel a to je zničenie štátu izrael tak tu netroluj tie tvoje drísty o genocíde v gaze.V gaze si 20 rokov vládli teroristi sami a ich jediným cielom bolo strielať rakety na izrael tak už sa ďalej nestrápňuj.
02.10.2024 - 19:01:24
04
Egyptania tiez vedia,ze z Gazy k sebe nikoho nevpustia,dokazy su tie obrovitanske mury proti tym z Gazy.Dobre vedia,ze dalsich teroristov nestrpia,dost maju vlastnych
02.10.2024 - 19:15:46
02
v ramci tvojho dovzdelania si precitaj toto, s tym sa tvoji “influenceri” chvalit nebudu

zhrnutie zasahov z vcerajsieho raketoveho utoku, samozrejme AMAN von nepusti nic

https://xxtomcooperxx.substack.com/p/iranian-israeli-soap-opera-episode-034
02.10.2024 - 19:16:47
00
píšem tu o tvojom primitívnom drístaní o genocíde v gaze.ty sem dáš to čo ma už nezaujíma.Irán zaplatí a bude to pre nich velmi drahé.
02.10.2024 - 19:22:11
00
Urcite nezaplati len Iran to si bud isty. Hizbalah ma ciel znicit Izrael no situacia je taka ,ze je rozmbobardovana cela Palestína a viac ako 10000 mrtvych deti a dalsi stat libanon sa zacal tiez bombardovat. Normalne tam prebieha genocida. Len media Vam zase davaju do hláv ,že su to len teroristi a vlastne sa bombarduju teroristi. Ale pravda je taka ze sa bombarduje vsetko rad ,radom za podpory Usa. No a co je horsie , ze kopec moslimov uz je v Europe ,takže mame sa načo tesiť. Ale ano uz to Vase klišé treba znicit os zla Rusko Iran a Cínu a bude dobre. No bude asi len horsie a nie dobre pokial sa nadalej budu eskalovat tie vojny tak pride vojna aj k Vam do obyvačky a som zvedavý potom ako budete pisať.
02.10.2024 - 20:30:02
00
Už len ty si tu chýbal :tmi:
02.10.2024 - 20:37:23
122
double
Genocída prebiehala v Rwande, zjavne nerozumieš definícii toho slova. Keby Izrael chcel uskutočniť genocídu, pozabíjal by tam státisíce ľudí a nikto by tomu nemohol zabrániť. Tu však ide o vojnu, pri ktorej sa militanti Hamasu úmyslene skrývajú v husto obývaných oblastiach a používajú civilistov ako živé štíty, dokonca to je aj cielená taktika, aby sa z toho dala rozpútať aféra. Bolo jasné, že vojnu prehrávajú, a ak by im záležalo na obyvateľstve, mohli sa vzdať. Masívna palebná prevaha IDF potom vedie ku collateral damage.
PS: Predsa len sa dá hovoriť o genocíde. Tí členovia Hamasu, ktorí 7.10.2023 prenikli na izraelské územie, tí tam išli za účelom genocídy a cielene vraždili civilistov.
02.10.2024 - 20:43:59
316
arrow_lefttriki napísal:
píšem tu o tvojom primitívnom drístaní o genocíde v gaze.ty sem dáš to čo ma už nezaujíma.Irán zaplatí a bude to pre nich velmi drahé.

nepisem o genocide, pisem o aparteide, ujasni si pojmy, ked sa tu uz ohanas primitivizmom

opravim ta, znova, Palestina, Libanon, Iran nemaju co stratit, na rozdiel od Izraela
02.10.2024 - 21:20:56
00
Pali65 kazde hnutie odporu ma v asymetrickej vojne takuto taktiku, nevidim v tom nic neobvykle, imho otazka je na tu druhu stranu, ako sa s tym vysporiada, ci to da na hulvata alebo nie, hlavne ak sa hrame na nejaku vyspelost a moralnu autoritu
02.10.2024 - 21:27:54
00
keyboard_arrow_up