Presne toto si predstavim pri slovnom spojeni "na vlaku". Alebo taketo nieco "na autobuse", proste India a podobne krajiny. copyrightwww.flickr.com www.flickr.com
prišiel by niekto s okolia podbiela pomoct zo stavbou trate v pobieli ostatok napišeme v sukromnej sprave
s okolia - správe z okolia; predložka "z" s 2. pádom
zo stavbou - správne so stavbou; so 7. pádom sa zásadne spája predložka "s", "so"
v pobieli - správne v Podbieli; vlastné meno, veľké začiatočné písmeno
Clenov SAV ani nespominaj. Ti maju so slovencinou spolocneho menej ako väcsina beznych ludi. Staci spomenut najnovsi priklad ich fetovania/chlastania - zastavnikov...
to s tými zástavníkmi sa ukázalo ako iniciatíva nejakých funkcionárov z našej výpravy, SAV je v tomto nevinne...
Ja by som bral ten specialized pitch pro 2011 ná v celku slušnú výbavu a dosť dobrí rám ani tie ostatné bicykle nie sú zlé ale tento je z nich podla môjho názoru najlebšý
už ti veríme
Stačí aby si si pozrel popis svojho bicykla, ktorý si Ty sám vyplnil. Máš tam niekde "vydlicu"?
A áno, bavíme sa o bikoch ale používame pri tom zväčša slovenský jazyk, a ten by sme nemuseli znásilňovať
Vždy poctivo dám znamenie o zmene smeru jazdy. Radšej spomalým a dám znamenie, alebo aj zastavím, ked sa inak nedá. Lebo niektorý vodiči sú bezohladný a nepozorný, t.j. nemusia registrovať znamenie o zmene smeru jazdy.
mno, takže:
spomalým - správne spomalím, sloveso v neurčitku je spomaliť, nie "spomalyť"
bezohladný, nepozorný - správne bezohľadní, nepozorní - 1. osoba množného čísla
- filini - Aj ja som sa obzeral po zadočkoch a skončilo to zrážkou s iným ciklistom. Aj on sa obzeral. Hehe obaja sme skončili riadne poodieraný. A bajky boli doriadené tiež. Preto sa už radšej neobzerám.
poudieraný - správne poudieraní - 1. osoba množného čísla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s okolia - správe z okolia; predložka "z" s 2. pádom
zo stavbou - správne so stavbou; so 7. pádom sa zásadne spája predložka "s", "so"
v pobieli - správne v Podbieli; vlastné meno, veľké začiatočné písmeno
to s tými zástavníkmi sa ukázalo ako iniciatíva nejakých funkcionárov z našej výpravy, SAV je v tomto nevinne...
post611273.html#p611273
http://forum.mtbiker.sk/post613261.html#p613261
vrrrrrrrrrrrr.....
už ti veríme
Stačí aby si si pozrel popis svojho bicykla, ktorý si Ty sám vyplnil. Máš tam niekde "vydlicu"?
A áno, bavíme sa o bikoch ale používame pri tom zväčša slovenský jazyk, a ten by sme nemuseli znásilňovať
mno, takže:
spomalým - správne spomalím, sloveso v neurčitku je spomaliť, nie "spomalyť"
bezohladný, nepozorný - správne bezohľadní, nepozorní - 1. osoba množného čísla
poudieraný - správne poudieraní - 1. osoba množného čísla
kotúč bi som chcel 180mm a teraz mám 160mm
takže bude treba tiež adaptér mohli bi ste mi pls poslať link na nejaký čo bude pasovať?
tu je link na kotúč http://www.kaktusbike.sk/hs1-8352
ufff, takže správne: by, výhody, nevýhody, by
vrrrrrr
... ktorí ... (množné číslo!) Je to to isté, ako s "vydlou"
"y" a "i" sa nemá čo šmýkať
tu si rype kazdy do koho chce