ivan keby is nebol taký ***** silou mocou sa nesnažil nájsť chybu len aby si nebol za toho debila čo nemal pravdu a poučoval, všimol by si si že to je preklep / zle stlačené tlačítko mäkčeňa....a teda je nepodarene pred písmenkom "d"
Pali65 už som písal česká verzia v žeskom rode je u nás od vždy zaužívaná... chvíľu mi bude trvať zautomatizovať písanie slovenskej verzie... opravím
Ledavi to už by u jezusa asi neprešlo a zmazal by mi to zas nemôžem to až tak preháňať dnes mi stačí tá satisfaction že ivan ma chcel drdrbať a nemal pravdu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
astro takže mal som pravdu
máš tam ,,ked,, - bez mäkčeňa
Pali65 už som písal česká verzia v žeskom rode je u nás od vždy zaužívaná... chvíľu mi bude trvať zautomatizovať písanie slovenskej verzie... opravím
exot tentokrát sa ti čo zase nepáči?
kimlo ani som nečakal že mi odpíšu, už vôbec nie do 24 hodín
Kľudne - čechizmus, po slovensky "pokojne"
veď doňho už nerýp
odvolávam, pokojne rýp, zaslúži si!
Nie mozme, ale mozeme. (môžeme)
https://blogs.illinois.edu/view/25/76120