Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
update ku kolobezke Yedoo Friday. Do mesta to je topka. Vaha 7kg, lahko prenesiem cez schody a ine prekazky ako obrubniky atd.... Aj hradny kopec nebol nejaky problem (aspon si clovek zamaka ). Bezne na tom davam aj 30km napr. hradza, lamac/dubravka tam aj spat.
Na ceste bez prekazok maju velke kolobezky vyhodu, ale v meste je top takato mala spratna.
btw: Kvalitou a stupatkom sa mi ale viac paci kostka
dellax - Kostka porovnatelna s Yedoo Friday je budto Hill Fun (20"x16") je ale o nieco tazsia (8,8kg), alebo Street Fun Kid (16" x 16") ktore je sice vahovo porovntelna (6,8 kg) ale zase je kratsia o celych 16 cm, takze asi fakt len detska. Friday ma navyse nosnst 150 kg, pricom Kostky su deklarovane nosnostu na 100 a 70 kg. "Fridayka" je preto velmi vynimocna kombinacia malych kolesok a dospeleho ramu...
ddemo diky za info. V tomto pripade je pre mna najdolezitejsia vaha. Nad 8 kg si uz moc neviem predstavit. Starsi model kostky rebel vazi okolo 5.2kg. Mam < 80kg takze by to snad nebol problem
Novy rebel vyzera tiez fajn, len ta cena.... a skoda ze nerobia aj neskladaciu verziu. Stupatko sa mi od kostky velmi paci.
Este by som chcel otestovat ceske male kolobezky od k-bike. V BA celkom problem...
Btw ak sa najde niekto z BA a okolia, tak by som vymenil moju velku kostku tour max fold g5 za nieco mensie a hlavne lahsie.
Podľa popisu by malo stačiť štandardne stiahnuť cez Garmin connect z Connect IQ obchodu, napr z telefónu a poslať do zariadenia. Bezplatná verzia má časové obmedzenie
PS, pokusne nainstalovane,z telefónu,spustené, iba na mieste, najskôr v nedeľu alebo ďalší týždeň odskusam
Netuším, ako to rozbehat. V hodinkach mam nahraty cifernik, to tam ostalo a ta aplikacia neviem kde je a ako sa to spustí. Je tam totiž mnoho dalších zaujimavych apiek.
S hodinkami neporadim,ale isto niekto iný ano. Mám Edge, tam sa to dostane po synchronizácii, potom teba vybrať IQ Connect na displeji a túto aplikáciu.
Ak nikto iny,skúsim nájsť na webe, môže byť anglicky?
Ja pouzivam KickBike Garmin doplnok na Forrunneroch 955. Bolo ho treba instalovat cez Garmin Connect. Na pocitanie kadencie treba vsak runpady na kazdej tretre mat. Inak nevie prirodzene ratat kroky.
Dalsia Ultima v ČR... tentokrat so zakazkovym lakom v "Poison green Candy" a osadena spickovymi kolesami Lightweight na keramikach... a rovno aj so stastnym majitelom.
Ak by niekto chcel tak púšťam do sveta svoju skoršiu karbónovú stavbu osadenú celkom raritnými hliníkovými kolesami Shimano SH-R535... lankovo /čeľustové brzdy Shimano...viac info do správy.
Inak daval som do vychytavok ako novinku cyklo vidlicu Time s vnutornou vystuhou... a pritom ja uz davam vystuhy do stupatok niekolko rokov rok.. a tie zatial najlepsie : karbon - aramidove asi rok. 😏 Rapidne to zvysuje pevnost v krute... Myslim si ze po case sa takyto nejaky system zvislych prepazok dostane aj do bicyklovych rámov...
Dalsia Ultima v ČR... tentokrat so zakazkovym lakom v "Poison green Candy" a osadena spickovymi kolesami Lightweight na keramikach... a rovno aj so stastnym majitelom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na ceste bez prekazok maju velke kolobezky vyhodu, ale v meste je top takato mala spratna.
btw: Kvalitou a stupatkom sa mi ale viac paci kostka
Novy rebel vyzera tiez fajn, len ta cena.... a skoda ze nerobia aj neskladaciu verziu. Stupatko sa mi od kostky velmi paci.
Este by som chcel otestovat ceske male kolobezky od k-bike. V BA celkom problem...
Btw ak sa najde niekto z BA a okolia, tak by som vymenil moju velku kostku tour max fold g5 za nieco mensie a hlavne lahsie.
https://sport.bazos.sk/inzerat/160584049/yedoo-wolfer-rs-gravel.php
https://apps.garmin.com/en-US/apps/750768fe-bd29-4807-85e2-0ef5af614a96
PS, pokusne nainstalovane,z telefónu,spustené, iba na mieste, najskôr v nedeľu alebo ďalší týždeň odskusam
Ak nikto iny,skúsim nájsť na webe, môže byť anglicky?
https://www.youtube.com/watch?v=H3yH4HMrhSI
Inzerat na bazos.sk: Yedoo Trexx Disc