Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Zdravim vo spolok, po dlhej dobe Neviete, co sa stalo s Pechrom? Slubil mi nejake komponenty, ale ked mu volam, nedviha, si vravim, ze asi mu ukradli mobil...ale ked ani na emaily neodpoveda, asi mu zobrali aj identitu.
Potreboval by som nejaku pevnu vidlu s dlzkou 390mm a s uchytom na kotuc . Najlepsie z hlinika. Vie mi niekto poradit?
A ako az teraz pozeram, na ddemovu kolobezku na predchadzajuej strane, zacinam lutovat, ze som tu dlhsie nebol...ty kokos, to je masaker. Obdivujem, velmi!!!
Zdravim vo spolok, po dlhej dobe Neviete, co sa stalo s Pechrom? Slubil mi nejake komponenty, ale ked mu volam, nedviha, si vravim, ze asi mu ukradli mobil...ale ked ani na emaily neodpoveda, asi mu zobrali aj identitu.
Najprv odisiel ( bol odideny) z Morxesu, potom pracoval v nejakej predajni na Morave a minuly rok odisiel aj odtial a zacal kurz pre rusnovodicov pre CD. Teraz sa mu narodilo dieta a myslim, ze svoj zivot zmenil od podlahy. Na tvojom mieste by som hladal vidlicu inde.
Minule som si hovoril kam si sa stratil, lebo si tu fakt dlho nebol.
To su vsetko informacie, ktore mam aj ja. Takze nic nove. Len som skusal, ci Vam budem chybat.
Na FB ale komunikuje denne, alebo skoro denne a na zpravy odpoveda okamzite. Pokial si pamatam, tak ty si nebol na fb. Alebo sa mylim? Mam mu napisat, nech sa Ti ozve?
Na fb veru nie som. A pokial bude odomna chciet pri registracii aj tel. cislo, bez ktoreho sa nepohnem, tak tam asi tak skoro ani nebudem. Ale mozes mu dat vediet. Dik.
Na fb veru nie som. A pokial bude odomna chciet pri registracii aj tel. cislo, bez ktoreho sa nepohnem, tak tam asi tak skoro ani nebudem. Ale mozes mu dat vediet. Dik.
FB chce telefonne cislo? Ja ho tam urcite nemam. Napisem mu, uvidime.
Včera trochu posnežilo, a kedže som podla predpovede vedel, že dnes rano ma snežiť, tak som si včera dal hodinku. Uf sila, blatniky pod nanosom snehu. Dolu svahom po spevnenej ceste cez vinice ( link na tu trasu nižšie ). Predne koleso pekne frkalo sneh na moje nohy, takže som bol biely takmer ku kolenam. Po hodine unik do brany bytovky, na kolobežke azda 2 kila snehu. Nechal som to roztopiť dolu v pivničnych priestoroch. Najhoršie je to, že na pneumatikach bol aj taky čierny sneh, čo pozname z automobilov. Takže na jar ma čak drhnutie betonovej podlahy v pivničnych priestoroch. https://www.google.sk/maps/dir/48.2067455,17.1433854/48.1986956,17.134815/@48.2050294,17.1425915,1170m/data=!3m1!1e3
Včera som dostal defekt na predne koleso. Pri tej priležitosti som teda aj prezul zo širšieho plašta 2,1" na užší 1,95". Len si myslim, že zima ešte nepovedala zbohom.
U nas je to podobne: manzelka tyzden marodi, ja sa zatial drzim. Ale namiesto sportu som sa venoval ochrane svojho byvania pred nenazranymi developermi, bankami a inymi velkymi arogantnymi korporaciami pre ktorych su obyvatelia nasej ulice uplne ukradnuti. Trosku takej obcianskej neposlusnosti a vzdoru.
Čo nove? Už si im zakuril?
Idem to tam dnes pozrieť, pofotiť, o dakych 6 tyždnov bude stahovačka.
Jedine riesenie dopravnej situacie na ulici je rezidencne parkovanie a presne vymedzene parkovanie. Na to je malo vole hlavne zo strany developerov, ktori si myslia, ze im patri vsetko. O tom svedci aj doporucenie vasej banky zamestnancom, ze mozu parkovat na Zizkovej. Uz dnes nie je kde, tak neviem o com tocia. Vasi zamestnanci budu musiet zkusnut to, ze budu musiet chodit mhd, alebo alternativnou dopravou. Technicky je cesta v dezolatnom stave, na Vianoce prasklo 350 mm potrubie, nechali to tri dni vytekat a cesta sa prepadla. Jazdenie po ulici i na bicykli alebo kolobezke je o zivot, lebo hoci je tam zona 30, tak tam jazdia aj 100.
Velmi sa rozsili naburane auta na parkovisku a odideny vinnik. Tiez som jeden z poskodenych.
Momentalne je to asi najjednoduchejsie riesenie. I ked to asi bez prestupu nepojde, lebo od Race ide vsetko cez tunel a tam je zastavka az pri vchode do PKO.
Starosta s primatorom chcu s pomocou ja a ty chrapunov zrusit aj cyklocestu od Noveho mosta po Most Lafranconi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potreboval by som nejaku pevnu vidlu s dlzkou 390mm a s uchytom na kotuc . Najlepsie z hlinika. Vie mi niekto poradit?
A ako az teraz pozeram, na ddemovu kolobezku na predchadzajuej strane, zacinam lutovat, ze som tu dlhsie nebol...ty kokos, to je masaker. Obdivujem, velmi!!!
Najprv odisiel ( bol odideny) z Morxesu, potom pracoval v nejakej predajni na Morave a minuly rok odisiel aj odtial a zacal kurz pre rusnovodicov pre CD. Teraz sa mu narodilo dieta a myslim, ze svoj zivot zmenil od podlahy. Na tvojom mieste by som hladal vidlicu inde.
Minule som si hovoril kam si sa stratil, lebo si tu fakt dlho nebol.
Na FB ale komunikuje denne, alebo skoro denne a na zpravy odpoveda okamzite. Pokial si pamatam, tak ty si nebol na fb. Alebo sa mylim? Mam mu napisat, nech sa Ti ozve?
FB chce telefonne cislo? Ja ho tam urcite nemam. Napisem mu, uvidime.
https://www.google.sk/maps/dir/48.2067455,17.1433854/48.1986956,17.134815/@48.2050294,17.1425915,1170m/data=!3m1!1e3
Najlepší je žltý sneh.
Taký majú všade, kde venčia psíkov.
Taký padá v priemyselných zónach
Kedysi taký padal úplne bežne aj v Krásňanoch vďaka CHZJD a vetrom
http://utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=8bfede3f16e3fab6db20144821a2e709
Jedine riesenie dopravnej situacie na ulici je rezidencne parkovanie a presne vymedzene parkovanie. Na to je malo vole hlavne zo strany developerov, ktori si myslia, ze im patri vsetko. O tom svedci aj doporucenie vasej banky zamestnancom, ze mozu parkovat na Zizkovej. Uz dnes nie je kde, tak neviem o com tocia. Vasi zamestnanci budu musiet zkusnut to, ze budu musiet chodit mhd, alebo alternativnou dopravou. Technicky je cesta v dezolatnom stave, na Vianoce prasklo 350 mm potrubie, nechali to tri dni vytekat a cesta sa prepadla. Jazdenie po ulici i na bicykli alebo kolobezke je o zivot, lebo hoci je tam zona 30, tak tam jazdia aj 100.
Velmi sa rozsili naburane auta na parkovisku a odideny vinnik. Tiez som jeden z poskodenych.
Momentalne je to asi najjednoduchejsie riesenie. I ked to asi bez prestupu nepojde, lebo od Race ide vsetko cez tunel a tam je zastavka az pri vchode do PKO.
Starosta s primatorom chcu s pomocou ja a ty chrapunov zrusit aj cyklocestu od Noveho mosta po Most Lafranconi.
Dufam ze nic vazne...
mate to tam krásne