Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Nuz, kazdy mame asi iny vkus. Zhora je to otrasne. Byty su tam bez vyhladu, respektive s vyhladom na banku. Iba par bytov bude mat vyhlad na Dunaj, ale budu bezprostredne pri ceste.
footbike ou, tak to muselo boliet. Zazil som to par rokov dozadu so zeninou Octaviou a ten pocit bezmocnosti naserie. Aj ked je auto poistene, bez poistky este horsie... ale spoluucast a stratu hodnoty ti aj tak nikto nepreplati
duves myslim ze footbike tam byval celkom rad, kym niekto jeho byvanie nedegradoval na presne taku istu uroven
aj bez developerskeho ošialu by som nechcel byvat pri takej rušnej ceste
Osobne som od cesty daleko, nijako na mna negativne nevplyvala. Na rozdiel od zlodejov s uctami na Cypre a podobne a gastarbeitrov, ktori si myslia, ze musia chodit do roboty autom a budu parkovat kde sa im zachce a ako sa im zachce. Hoci aj za cenu poskodenia sukromneho majetku druhym. Cele dzejendty je omyl.
Osobne som od cesty daleko, nijako na mna negativne nevplyvala. Na rozdiel od zlodejov s uctami na Cypre a podobne a gastarbeitrov, ktori si myslia, ze musia chodit do roboty autom a budu parkovat kde sa im zachce a ako sa im zachce. Hoci aj za cenu poskodenia sukromneho majetku druhym. Cele dzejendty je omyl.
Rozflakal mi komplet lavy predny roh= vymena naraznika + LP svetlo, hmlovka a smerovka. €1800 vdaka starostovmu nerieseniu situacie
Za 1800 eur by som mal tri fakt dobre kolobezky, ale platila to poistovna. Z mojho vacku sla spolu ucast, co by nevydalo ani na stare yedoo. Potrebujem ja ale novu kolobezku? Asi nie. Nemam garaz na ukladanie a naraz mozem jazdit aj tak iba na jednej. Na tie moje vylety mi ta moja bohato staci.
Nie, chodim sa tam raz pozriet, kedy sa tam konecne objavi nejaky Kickbike, K-acko, alebo nieco ine podobne, zaujimave. Robim si tam taky prieskum kolobezkovej SK sceny
Na SK budu z druhej ruky iba kolobezky horsej kvality, alebo nevhodne darceky. Toto Mibo vyzera na to druhe. Pise sice, ze ma 1000 km, ale asi z takto vybaveneho stroja nejde na nieco lepsie. Teda len moj nazor. Ale fakt je, ze za tie prachy by mohol mat niekto funglovku a nie vobec zlu.
To je nepredajne za tu cenu. To je ako keby som chcel za mojho doxtora tiež take peniaze. Nenajde kupca. Ale nemyslim, že to je nevhodny darček. Možno ho to nechytilo.
To je nepredajne za tu cenu. To je ako keby som chcel za mojho doxtora tiež take peniaze. Nenajde kupca. Ale nemyslim, že to je nevhodny darček. Možno ho to nechytilo.
Na bazosi je kopec uplne novych kolobeziek, vacsinou detskych. To budu nevhodne darceky. Toto asi nebude ten pripad, lebo 1000 km nie je malo.
yedoo som v tom septembri 2015 kupil od chlapika, čo to nakupil sebe a deckam, zjavne nevhodna kupa. Na šport bud človek ma bunky, alebo nema. Nič medzi tym nie je.
Ty si mozno pohodovo potrenoval, ja som sa vcelku ustvala
Mam velmi prijemnu komplexnu svalovicu
Tak jazdi, do mesiaca ideme na medvedi cesnak do Stopfenreuthu. Od mosta tam a naspat cca 50 km, ale ziaden trening, iba pohodovka. Bavime sa o receptoch.
Tak jazdi, do mesiaca ideme na medvedi cesnak do Stopfenreuthu. Od mosta tam a naspat cca 50 km, ale ziaden trening, iba pohodovka. Bavime sa o receptoch.
Juraj, do mesiaca to snad uz zvladnem. Tento tyzden ideme nach Pilsen kolobezky gucken
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozflakal mi komplet lavy predny roh= vymena naraznika + LP svetlo, hmlovka a smerovka. €1800 vdaka starostovmu nerieseniu situacie
mate to tam krásne
Nuz, kazdy mame asi iny vkus. Zhora je to otrasne. Byty su tam bez vyhladu, respektive s vyhladom na banku. Iba par bytov bude mat vyhlad na Dunaj, ale budu bezprostredne pri ceste.
duves myslim ze footbike tam byval celkom rad, kym niekto jeho byvanie nedegradoval na presne taku istu uroven
Pentajakbysmet to iste
http://krija.blog.pravda.sk/2012/01/18/gorila-hascakovci-a-maverici/
Za 1800 eur by som mal tri fakt dobre kolobezky, ale platila to poistovna. Z mojho vacku sla spolu ucast, co by nevydalo ani na stare yedoo. Potrebujem ja ale novu kolobezku? Asi nie. Nemam garaz na ukladanie a naraz mozem jazdit aj tak iba na jednej. Na tie moje vylety mi ta moja bohato staci.
Až ten tvoj rám dožije, možno z neho bude formula.
Fakt
http://www.carbonconversions.com/
http://formulalites.com/
Zhanas novu kolobezku?
Na bazosi je kopec uplne novych kolobeziek, vacsinou detskych. To budu nevhodne darceky. Toto asi nebude ten pripad, lebo 1000 km nie je malo.
Juraj, do mesiaca to snad uz zvladnem. Tento tyzden ideme nach Pilsen kolobezky gucken