Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Chapem ze je ti ficura, v podstate zabudovany slider mas na tom uz nieco najazdene ? Lebo ja ked vymenim pevnu vidlu (takmer rovno) za odpruzenu (mierne do kopca) tak to citim v lytkach a mozno aj achilovke
jaaj duves... ja som to pochopil ze sa pytas na vypocty pevnosti konstrukcie... Samozrejme ze obutie ma vplyv... preto skladam a lepim ram s obutymi kolesami presne kolmo na zem , zarovnanymi do priamky a definovanou vyskou.naslapu.
Chapem ze je ti ficura, v podstate zabudovany slider mas na tom uz nieco najazdene ? Lebo ja ked vymenim pevnu vidlu (takmer rovno) za odpruzenu (mierne do kopca) tak to citim v lytkach a mozno aj achilovke
Kazdy jeden jazdec na Mibo kolobezkach ma spicku do hora a nikto na to neda dopustit, respektive v tom nevidi nedostatok. Uz som cital aj teoriu, ze ked si das tenisky, tak tam je to naopak a pata je zvysena oproti spicke, ze sa to zrovna.
jaaj duves... ja som to pochopil ze sa pytas na vypocty pevnosti konstrukcie... Samozrejme ze obutie ma vplyv... preto skladam a lepim ram s obutymi kolesami presne kolmo na zem , zarovnanymi do priamky a definovanou vyskou.naslapu.
Ale ved preto som citoval @fokel-a o tom nízkom našlape a potom som spomenul výpočty.
No ved preto, inak sa neda.
Pevnosť neriešim. Pamätam na 70-roky a vlnu lietajucich krídiel tzv.Rogál. No a všetko to bola ručná výroba a musel si vyrobiť 2 identické kusy. Ten 1 šiel do nejakej skušobne na test pevnosti. Samozrejme na zničenie. Skušobný ústav vystavil povolenie na používanie toho dalšieho kusu, ak test bol úspešný.
Cerstvo dokoncena, ultralahka celokarbonova kolobezka urcena na "uphill" kriteria. Hmotnost 4260 gramov. Este naplnit brzdu olejom, dat omotavky a snad sa do 4300 zmestim...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nadhera, zase3 raz si trafil do mojho instalaterskeho vkusu. Je to len skreslenie fotkou, alebo mas naozaj stupatko mierne do kopca ?
To by ma zaujimalo, kolko je s tym prace pri výpočtoch.
Naslepo? To nejde. Musí sa predsa vychádzať z velkosti kolesa a plašťa čo tam bude. Teda aj ten plašť ma vplyv na výšku našlapu od vozovky.
Kazdy jeden jazdec na Mibo kolobezkach ma spicku do hora a nikto na to neda dopustit, respektive v tom nevidi nedostatok. Uz som cital aj teoriu, ze ked si das tenisky, tak tam je to naopak a pata je zvysena oproti spicke, ze sa to zrovna.
Ale ved preto som citoval @fokel-a o tom nízkom našlape a potom som spomenul výpočty.
No ved preto, inak sa neda.
Pevnosť neriešim. Pamätam na 70-roky a vlnu lietajucich krídiel tzv.Rogál. No a všetko to bola ručná výroba a musel si vyrobiť 2 identické kusy. Ten 1 šiel do nejakej skušobne na test pevnosti. Samozrejme na zničenie. Skušobný ústav vystavil povolenie na používanie toho dalšieho kusu, ak test bol úspešný.
Kolesa su krasne, jednoduche s cistymi liniami.
Dnes podvečer vyjazd, ešte do mokreho. Zajtra pauza a v sobotu sa oteplí.
Ja chcem jar!
celkovo za 2017: 4400 km na kolobezke a na jesen aj 109 km behu
Ale inak pekné číslo.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/453523-mrazy-budu-v-najblizsich-dnoch-vzacnostou/