Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Mam kolegynu, čo jazdi teraz do prace na bicykli. Kdesi z podunajskych biskupic, asi 11km. No buduci tyžden sa trochu ochladí, takže to asi zalomí. Ale teraz tych 8 st.je sila. Takto pred rokom to bolo mínus 8.
Tak a pauza. Tak som bol dobre rozbehnuty. Za prvých 6 dní v januari boli 4 vyjazdy, takmer 80 km. V pondelok ma to chytilo. Teplota, kychanie, smrkanie.....
... a este cerstvo dokoncena Cross verzia mojej starsej stavby Ultima Blackbird, karbonove kolesa s cyklokrosovou pneu vpredu, vzadu MTB 20" plast. Svetlost vpredu cca 9cm, vzadu 7,5cm. Celkova hmotnost 5,89 kg co, si myslim ze je aj na celokarbon s dvoma kotucovymi brzdami celkom slusna hodnota...Na foto uz po prvom krste blatovou cestou do roboty...
Tak a zima dorazí čoskoro. Hadam v nedelu po nechcenej pauze vybehnem. Strašia kalamitou. Kto? Ale takly jeden hobbik. Vraj ale ten další víkend. Až bude snežiť, skusim natočiť jazdu kolobežkou na kamere.
ddemo tak teraz si dobru zayebal, bracho ! Toto je najkrajsia full-carbon kolobezka aku som kedy videl (uz definitvne viem ze 2x28 ma neberie). WOW !!!
Ake bundy používate v tomto zimnom období? Máte niekto membranove (goretex a podobne)? Zaujima to vo vzťahu k predyšnosti. Moja bunda nič moc a cely som prepoteny.
Poznam, ešte včera sme to tu tak mali. Dnes sa to topilo a žial trasa za račou bola zladovatela. Takže horšie ako na obrazku. Ak je totiž sneh ako tak čerstvy, da sa v nom odražať, a ano, rovnako však robí odpor kolesu. Takže vas čaka viac prace. No a dnes to bolo inak. Koleso už nemalo odpor, ale na tom lade sa neda odražať. Človek si nevyberie.
moja bilancia za januar: 301,31 km, 6 dnova pauza a potom sa to nahaňal programom 3+1. 3 dni vyjazd, 1 deň pauza. Včera som mal mať jazdu a dajako som sa necítil fit. Tak hadam až dnes.
duves, sorry ze ta tu vzdy prebijem... ale mal by si pridat...(aj ked ja som nemal 6 dni vypadok)...
ja mam v janurai okrem kolobezky (281 km) aj 11x beh a v spolocnom sucte to mam: 363.2km, cas 23h 0m, 1,037m prevysenie
Tak to ste obaja pekne slabý. Milan drsný Hrubý dal v januári 1400 km. A Marčáno Kolombo sa tiež priblížil k tisícke. Neviem si predstaviť koľko budú jazdiť keď ich chytí kríza stredného veku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1326491.html#p1326491
nalistuj zrážky utorok podvečer: https://www.windy.com/overlays?rain,50.050,13.315,5,i:pressure
a nalistuj: teploty na stredu rano: https://www.windy.com/overlays?temp,48.216,16.905,9,i:pressure
Uvidime, velmi ten sneh nevítam. Zmena počasia je už oficialne komunikovana.
ja mam v janurai okrem kolobezky (281 km) aj 11x beh a v spolocnom sucte to mam: 363.2km, cas 23h 0m, 1,037m prevysenie