Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja si bike prave kvoli tomuto nosim az do izby, nedam predsa bike za 50000 niekam kde nad tym nemam dohlad hoc by tam boli aj 3 zamky.

Inak bike sa poistit neda, vo vsetkych poistovnach co som sa pytal mi povedali ze to sa strasne kradne a oni to odmietaju poistit. :(

no to by som asi pred dverami do bytu musel mať cyklo umyvárku aby som s ním mohol ísť do izby... aj keď neviem kde v izbe by som ho dal...
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 15:54:07
00
Mne tiez ukradli biky, 2 Kellysi salamander a oxygen, mal som ich v pivnici, teraz nove su uz pekne pri posteli pred telkov, len len ze na nu vidim. A zamky sa vraj, podla predajcu, rozbijaju tekutym dusikom.
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 17:45:09
00
Mne tiez ukradli biky, 2 Kellys-y ....

to by uz snad malo byt dostatocnym poucenim na to, aby si uz dalsi kellys nekupoval :)
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 17:46:58
00
Tiež mi z garáže zmizol bike. Krásna Kona...mávol som rukou, naštartoval sa, zarobil si a kúpil si oveľa lepší. Ďakujem zlodejovi. Nech mu padne na úžitok :)
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 17:49:49
00
mne keby slohli bike tak si najmem Rena Reinsa aj s Bobbym Sixkillerom a ked ho najdu tam mu pekne urezem prstiky
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 17:51:21
00
Taký Reno s Bobbym by ťa vyšli drahšie ako nový bike.
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 17:52:11
00
no to by som asi pred dverami do bytu musel mať cyklo umyvárku aby som s ním mohol ísť do izby... aj keď neviem kde v izbe by som ho dal...

na tej fotke to nie je moc vidno, ale radsej mam v izbe bike totalne zasraty ako ziadny 8)

Prílohy:

Komentár súboru: bike
Obrázok(4).jpg
Obrázok(4).jpg 163.58 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.07.2007 - 18:03:15
00
mňa by mama s takým ani nepustila do bytu, takže asi toľko na margo pivnica vs. byt
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 18:10:54
00
mňa by mama s takým ani nepustila do bytu, takže asi toľko na margo pivnica vs. byt

takze ked si kupis novy bike, tak ho kvoli mame budes mat zase v pivnici??? :roll: rokov mas dost tak jej to vysvetli, upratat po sebe nemoze byt zas taky problem...
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 18:20:51
00
tak aj doteraz bol kvoli mame v pivnici... aj otcov Author Horizon... potom co bude neviem, pravdepodobne sa daju spravit mreze na tie prve dvere a dam si aj ja nejake ocelove do pivnice - prve budu tie klasicke na vis. zamok a druhe budu ocelove na fabku... alebo nejak zreorganizujem izbu a uvolnim nejaku stenu a zavesim bike tam... neviem, je to daleka hudba buducnosti kym zas budem mat 30000 na bike....
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 18:40:45
00
Ja si bike prave kvoli tomuto nosim az do izby, nedam predsa bike za 50000 niekam kde nad tym nemam dohlad hoc by tam boli aj 3 zamky.

Inak bike sa poistit neda, vo vsetkych poistovnach co som sa pytal mi povedali ze to sa strasne kradne a oni to odmietaju poistit. :(

Jj..presne, ja mám pre istotu bike v kuchyni a ked papaám, tak sa naňho aspoň možem dívať a tešiť sa ako to všetko, čo zjem vypotím nikde na kopci.. :)

A ináč súcit so stratou..ja by so nechal ruky odťať...
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 19:25:02
00
som pocul ze ak mate dobru poistovnu tak vam preplatia celu skodu :shock:
ale nejde o bicykel ale napriklad pivnica je sucastou bytu a ak mate poisteny byt - (co mi mame ale bohuzial mame zlu poistovnu) tak vam to proste musia preplatit preto som povedal mame ze sa davame prepoistovat bo mame totu neDoveru (ziadna reklama) :?
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 21:23:04
00
Ja mam bike v garazi. Tusim predvcerom alebo predpredvcerom sa mi snivalo, ze cely garaz bol preburany a rozbity a ked som prisiel do vnutra moja konicka tam nebola...zobudil som sa cely udychcany a spoteny uprostred noci.....to su teda nocne mory, dufam ze ten sen neznamenal nejake upozornenie :(
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 21:25:09
00
neboj, ked budes vacsi tak sa budes v posteli potit pri inych veciach :P
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 21:51:42
00
Ja mam bike v garazi. Tusim predvcerom alebo predpredvcerom sa mi snivalo, ze cely garaz bol preburany a rozbity a ked som prisiel do vnutra moja konicka tam nebola...zobudil som sa cely udychcany a spoteny uprostred noci.....to su teda nocne mory, dufam ze ten sen neznamenal nejake upozornenie :(
Celý garáž? :shock:

garáž -e ž. uzavretý priestor na úschovu motor. vozidla: poschodová g., dať auto do g-e;

garážový príd.
Zobraziť komentár 02.07.2007 - 22:12:35
00
keyboard_arrow_up