Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ktory druh cyklistiky je bezpecnejsi?
Horska 80% [ 105 ]
Cestna 20% [ 26 ]
Celkový počet hlasov : 131
arrow_leftmartinapb napísala:
Bola som sama v lese, zopár krát som narazila na skupinku buď bezďákov alebo feťákov, kde mi brutálne lepilo, raz aj na ceste, kde ma pristavila partia nadržancov v aute.

Ked chodim jazdit a stretnem bikerov/bikerky tak vzdy pozdravim, zatial čo muzi vacsinou odzdravia, niekedy dame kratky pokec, tak si spominam na jednu zenu co sedela na kobyle a kedze som tam mal v plane tiez dat pauzu tak som tam zastavil, ako vzdy pozdravil, baba na mna s vydesenými ocami pozrela, sadla na bike a odisla plnou rychlostou prec, sice neviem co som tym chcel povedat, ale proste ma to pri tomto komente napadlo
P.S. to som jazdil vo všetkej počestnosti :D
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 15:29:16
00
a nebol si "na holaka"? Pred dvomi rokmi som bol behat za praveho poludnia po hradzi kanala medzi Ciernou Vodou a Vajnormi a oproti siel chlapik na biku. Nieco mi na nom nepasovalo, ale nevedel som co...az ked sa priblizil, zistil som, ze okrem tenisiek nema na sebe vobec nic. Ale presiel okolo s kamennou tvarou...
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 15:34:33
00
Elgringo ešteže si tam pridal ten dodatok, už som ti chcela na to niečo napísať :lol:
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 15:36:09
00
perez ty si asi nikdy nebol na kobyle, tu je tolko komarov ze bez oblecenia by sa nedalo, ale ked si ho stretol mozno bolo moc teplo a on chcel len citit prud vzduchu na kazdom mieste :D
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 15:58:30
00
elgringo - viem si predstavit, ze uplne osamelu babu-bajkerku prenasleduju na kazdom kroku chtivi bajkeri, a tak ma toho plne zuby a ufujazdi uz pri prvom naznaku niecoho.
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 16:01:27
00
takze vysledok je teda taky ze pre chlapov je bezpecnejsie mtb na asfaltke kde nechodia auta a td a pre zeny je bezpecny len trenazer doma pred telkou :) hadam sa uz debata moze ukoncit
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 16:04:48
01
iron.hide a ty inych bikerov nezdravis? Ja ano a nevidim na tom nic zleho
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 16:07:29
00
a to ma co s tym spolocne??
ja som sa len vzil do situacie osamelej bajkerky v lese. Trosku empatie.
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 16:13:05
00
Ja to chapem tiez, len mi to pripadalo ako prehnana reakcia na pozdrav
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 16:17:18
00
arrow_leftJezus napísal:
Vedel som od zaciatku, ze pentelka je skryty talent. Len to chcelo trochu casu. Tema roka! :D

Pán sa hrá na múdreho. Hotová veštica Teodora. Máš aj audiotextové číslo?

cervo dokedy budeš trpieť tohto človeka minimálne ako moderátora? Dokedy dovolíš, aby ťa oberal o peniaze, ktoré môžeš mať a aj vďaka nemu nemáš? Už nie si charita, ale normálna firma, kde ide o biznis.
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 17:56:27
00
arrow_leftmartinapb napísala:
ceruzka vieš prečo som sa ťa nedávno pýtala, či nie)) si náhodou učiteľka?
Lebo sme mali min. týždeň rodičovské, kde som si posedela 4 hodiny (!!!!!) a to len preto, že stále točila dookola v podstate to isté ale nič k veci, veľmi mi ju pripomínaš a aj by som dala ruku do ohňa, že si to ty :lol: :lol: :lol:
To len na odľahčenie, ber to ako žart ;)

A k téme - za mňa je bezpečnejšia cestná a ja viem prečo ;)
Pekný deň :hai:

Poznáš odpoveď. Nechci vedieť, koho mi pripomínaš ty. :lol: Toľko rúk nemám na sklade ;) Žart alebo nežart? Nechám na teba.

muffin viem, ako sa argumentuje veľmi dobre. Ale tu, tebe alebo hocikomu? Načo. Je to zbytočné.
Chlapci z lesa sa musia utvrdiť vždy, že les je jediná možnosť a že stále majú väčšieho ako sused z vedľajšieho stromu. Odpľujú, zosmiešnia, odsúdia, je to jedno. Stále platí, že čím hrubšia guma, tým je v nej viac vzduchu :)
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 17:59:00
00
Dobréééé, pokračuj. Nedaj sa! Keby som bol Peter Núñez, hneď ťa chcem do nejakej reality show. Niečo na štýl zámeny manželiek. To by bola sledovanosť jak sviňa! To by bolo prachov!
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 18:17:13
012
ludia, halooo - ze vam tiez chyba slniecko? :sun:
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 19:14:11
00
arrow_leftceruzka napísala:
...Chlapci z lesa sa musia utvrdiť vždy, že les je jediná možnosť a že stále majú väčšieho ako sused z vedľajšieho stromu. Odpľujú, zosmiešnia, odsúdia, je to jedno. Stále platí, že čím hrubšia guma, tým je v nej viac vzduchu :)

Ty sa musis pohybovat v zaujimavej spolocnosti :)
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 19:28:22
01
ja nechapem co tu stale riesis, povedala si si nazor, ajked podla mna by sa mali ucastnit temy len ludia co jazdili alebo jazdia oboje
Zobraziť komentár 18.10.2016 - 19:36:40
00
keyboard_arrow_up