Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ktory druh cyklistiky je bezpecnejsi?
Horska 80% [ 105 ]
Cestna 20% [ 26 ]
Celkový počet hlasov : 131
ceruzka, nemusíš sa hambiť šak povedz rovno že by si ma chcela :P načo to takto zaobalovať...

prepáč ale o frigídnu, náladovú ženskú ktorá si dokáže v priebehu 24hodín sama sebe protirečiť....majú záujem tutok kúsok odomňa Pinel ťa rád vezme do opatery(pomeria aj % tuposti ) :*
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 11:47:00
01
lto kto bol onduro nejako v skratke? Vyhľadávanie mi našlo niekoľkokrát spomenutý jeho nick, ale prelúskať 7 strán je veľa a nepamätám si ani jeho, ani jeho písanie.

misopetrovic nemám dôvod skrývať. Iba nerozumiem tomu, prečo svoje hanbenie za orientáciu prenášaš na mňa. Nie je to nič zlé, nie sme predsa v stredoveku. To je kde "tutok kúsok odo mňa"?

Naposledy upravil ceruzka dňa 19.10.2016 - 11:54:58, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.10.2016 - 11:50:53
00
na opačnej strane pezinka ;) radi sa tam o teba postarajú, si skvelý adept (či adop?)
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 11:53:25
01
ceruzka : skratene sa to asi neda .. vlastne jeho relevantne prispevky sa nedaju dohladat, lebo ho moderatori premazali /a tie co existuju su z cias, kedy vyzeral ako bezny postihnuty clen tejto komunity, nijak zvlast sa neodlisoval a potom mu preplo/ a su vzacne dostupne asi len v sukromnej poste ludi, ktori si to stihli pred mazanim odlozit. Ale nejako sa mi podarilo sa stat jeho mimoriadnym oblubencom, podobne zopar dalsich.
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 11:59:41
01
On bol úplne v pohode. Objednávali sme spolu nejaké veci aby sme sa podelili o poštovné, občas vymenili pár správ. Potom tu nevydržal drísty niektorých, začal sa brániť až ho z toho trochu strihlo. Pritom v realite si myslím, že je OK.
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:03:37
04
Na ceste ma auto zrazilo 2x (našťastie nič vážne).V lese ani raz :o)))
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:04:04
03
arrow_leftHosť napísal:
na opačnej strane pezinka ;) radi sa tam o teba postarajú, si skvelý adept (či adop?)

Aha, nepoznám to tam. Teraz viem viac. Vidieť, že máš dobré informácie a vieš podrobnosti. Obchodný duch sa v tebe nezaprie. Bol si spokojný s ich službami?

Ďakujem, lto. Predpokladám, že ani nejazdil cestu, to by potom bol aspoň trochu v pamäti z prečítania. Inak ako vyzerá "bezny postihnuty clen tejto komunity"? Je to zaujímavé pomenovanie od človeka z vlastných radov :)
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:07:52
00
Za chvíľu budeme postihnutí všetci, poniektorí už sme :-D
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:11:26
02
SB@RB : si sa dako svojim prispevkom netrafil do temy, tu sa riesia vaznejsie veci :lol:

ceruzka: keby som bol v poriadku, tak tu urcite neprispievam :D /postihnuty (vyssi level) sa pozna tak (nizsi level su taki, ktori to este neurobili ale s radostou leju olej do flejmu), ze nejaky cas kludne prispieva roznymi prispevkami, radami, fotkami a jeden pekny den mu prepne a zacne velky flejm/ .. vlastne tuto temu som si zablokoval, ako aj ine podobne /kde sa dokolecka riesia len 2 veci, ku ktorym padne vzdy kazda tema/, ale nalakal ma ktosi, ze vraj je tu zabava. No, musim povedat, ze ani nie, lebo skor sa mi zda, ako keby komunikovali medzi sebou dve rozne civilizacie, ale som si skoro isty, ze ta prava zabava zacne, az tuto temu zmerci Onduro a pod dalsim nickom nieco napise.
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:14:22
01
len to v lepsom pripade skonci zrusenim jeho konta v priebehu pol hodiny od registracie, alebo v horsom pripade zamknutim tejto plodnej temy :D
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:18:17
00
lto milé, keď vieš o sebe písať aj takto :) Dík za vysvetlenie. So "zmerčí" mi pomohol až Google. Pekné slovo. Ako hovorí Rasťo Sokol " Dobre vedieť" :)
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:28:14
00
odteraz už je najnebezpečnejšia mestská :)

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/408388-poslanci-schvalili-jazdu-na-bicykli-s-alkohol-v-krvi/
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:35:21
07
Postrehy z diskusie na SME:
"Obmedzenie sa týka zastaveného územia obce..."
Ako sa dá územie zastaviť?
Ak tomu dobre rozumiem, tak pokiaľ je územie zastavené, môže cyklista ísť. Akonáhle sa však územie dá do pohybu, cyklista musí zastaviť.
- pokial sa obec nevlni, neotaca ale pevne stoji na mieste, je to znakom toho, ze sa na bicykli mozem presunut do dalsej krcmy a chlastat dalej :)
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 12:56:41
011
Pekne si to vysvetlil, budem sa toho držať. Keď už nie je zastavené, tak aj tak tlačím, lebo potom už z neho padám ;)
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 13:02:03
00
Srsen: musel som dlhsie rozmyslat, ze kde je problem v slove zastavané, az som zistil, ze dokolecka citam nieco ine, nez je napisane :D .. neopravili to uz medzitym ?
ceruzka: no vida, ja som zase uz ani nevedel, ze ide o ceske slovo, asi prejdem na narodnejsie zbači(ty) :lol:
Zobraziť komentár 19.10.2016 - 13:20:07
00
keyboard_arrow_up