Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
STN Včeláriky tiež ešte poriadne nemám. Raz ich tiež snáď nájdem niekde v okolí, určite tu sú, často ich počujem. Cez srnčiu ruju 2 roky dozadu spravili nálet nad poľom, kde som čakal zamaskovaný na srnca. Lietali fakt všade okolo, hotový roj, až doma som zistil, že to boli mladé jedince.
OkiGraphics Peknych ich mas,aj ja som ich bol hladat..Sice som ich nasiel (dutinu nie) ale odfotit nehrozilo. 2x som ich vymakol v tej istej lokalite behom tyzdna.
p1sta Ďakujem Ja som mal vytipované miesta, kde som ich pravidelne vyplašil pri hľadaní potravy, keď som prechádzal okolo na biku. Tak som sa vzdialil, sadol, a čakal... No a o pár minút bol dudok už s5, pár minút hľadal, a hneď ako našiel dobrotku, letel s ňou priamo smerom k dutine. Čiže ak je na to dosť času, dá sa to v pohode vysledovať
Bol to taký "junior" a vôbec sa nebál, mobil som mal tak 30-40centi od neho.
Neviem čo je to za neho ale aj s drozdami,škorcami a stehlíkmi sa mi starajú o trávnik
Priznám sa takého veľkého hada som ešte nikdy "naživo" nevidel. Viem že fotky mŕtvych zvierat nie sú obľúbené, ani ja ich nemám rád......ak sa nehodí ani táto, prosím zmazať. Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Riadne kusy
Cez víkend sa mi konečne pošťastilo z dudkami, v dutie sú 2 hladoši, občas kŕmili snáď každých 5 minút
Fotené ešte minulý piatok.
Fotené ešte minulý piatok.
Lubik, dúfam že netrepem, ale vyzerá ako mladý Trasochvost Biely.
Neviem čo je to za neho ale aj s drozdami,škorcami a stehlíkmi sa mi starajú o trávnik
edit: nehýbe sa, asi spí
http://www.kukaj.sk/clanok/1072-mudrejsi-ustupi