Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Zaujimlao by ma ako su na tom okolite staty..ze ci sme len my tu takto drbnuti
V Polsku su horsie strety (kontajnerovych nepocitam samozrjeme) s medvedmi. Boli aj vazne pripady. A je ich tam aj viac, sa mi zda. Ale ked sa na to pozries z ineho uhla, medvede zdaleka nie su tak premnozene ako srny, jelene (asi), a hlavne diviaky. Lesy sa vo velkom likviduju (likviduju, ziadna hospodarska tazba .. teda okrem par vynimiek) .. a k tomu aj vela polomov. Nove lesne (aj ine) cesty. Vsade plno ludi a ebajkerov. Ale mam dobru spravu .. bude to este horsie .. riesenie samozrejme nie je mozne ludsky, pac ludia sa nikdy nebudu (vo vseobecnosti) pozerat na zivot tak, ako je potrebne.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ono je to asi tak, že je tu nadrbaných skoro 8 gigapíplov - na planéte pre 0,5-1,5 gigapípla
a ako pozerám na efektivitu WWI a WWII, ani globálny konflikt to nemá šancu vyriešiť
Uz nase stare matere mali recept. Kto sa boji, nech nechodi do lesa! Pripadne nech si tam nestavia chalupy.
Nasrat sa niekomu do obyvacky a potom sa cudovat, ze na mna ten niekto zavrci, to je skutocne genitalne.
Nie robim si srandu, samozrejme treba vsetko vyrubat, vystrielat a vybetonovat.
ono je to asi tak, že je tu nadrbaných skoro 8 gigapíplov - na planéte pre 0,5-1,5 gigapípla
a ako pozerám na efektivitu WWI a WWII, ani globálny konflikt to nemá šancu vyriešiť
V Polsku su horsie strety (kontajnerovych nepocitam samozrjeme) s medvedmi. Boli aj vazne pripady. A je ich tam aj viac, sa mi zda. Ale ked sa na to pozries z ineho uhla, medvede zdaleka nie su tak premnozene ako srny, jelene (asi), a hlavne diviaky. Lesy sa vo velkom likviduju (likviduju, ziadna hospodarska tazba .. teda okrem par vynimiek) .. a k tomu aj vela polomov. Nove lesne (aj ine) cesty. Vsade plno ludi a ebajkerov. Ale mam dobru spravu .. bude to este horsie .. riesenie samozrejme nie je mozne ludsky, pac ludia sa nikdy nebudu (vo vseobecnosti) pozerat na zivot tak, ako je potrebne.
Co k tebe dodat. Ti ludia vo vojne padli aj za takych dusevnych mrzakov ako si ty, snad to raz pochopis.
taký globálny konflikt, že miliónové fronty cez pol svetadielu, už nebude
aj použitie ZHN je pomerne nepravdepodobné
(v podstate WWIII beží, viacmenej "by proxy")
Stretavate medvede ? Z kazdej strany pocuvam o stetnutiach. Minule napadol dochodcu. V susednych dedinach u nas si behaju po asfaltke.Minule roky toho tolko nebolo.Tento sa uz sam bojim smerom do Podpolania.Rozmyslam o zalozeni peticie (https://www.peticie.com ),kedze kazdeho co poznam by bol za regulaciu a zbavenie medveda statusu chraneneho zvierata.
Ty si nejakého stretol ?? Alebo len jedna babka povedala ??
Ja som naposledy stretol medveďa teraz v sobotu. Na MTB výjazde. Vybehol z priekopy rovno predomňa, utekal popred mňa po ceste a potom hop naspäť do priekopy a bol fuč. Vypadal byť posratejší než som bol ja. Vypol som mp3, popočúval či tam kdesi nemá matku alebo brata. Nič som nepočul, nasadil muziku a pokračoval ďalej. Cestou som stretal mnohích cyklistov, posedel som si na kávičke v bufete pri Podbanskom....ale NIKOMU som o tomto mojom stretnutí nepovedal a nepochválil sa zážitkom. Väčšina ľudí by to urobila, ja nie. Prečo ?? Práve kôli takým ako si Ty.....ktorí idú na prechádzku do lesa a čakajú že tam stretnú trolejbus. A namiesto trolejbusu stretnú lesnú zver.......tak ju poďme zregulovať olovom ...... Niektoré myšlienkové pochody niektorích jedincov proste nepochopím.
edit: vzdialenosť medzi mnou a ním bola cca 15 až 20 metrov, takže žiadne také že 300 metrov na lúke jedna čierna bodka .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V Polsku su horsie strety (kontajnerovych nepocitam samozrjeme) s medvedmi. Boli aj vazne pripady. A je ich tam aj viac, sa mi zda. Ale ked sa na to pozries z ineho uhla, medvede zdaleka nie su tak premnozene ako srny, jelene (asi), a hlavne diviaky. Lesy sa vo velkom likviduju (likviduju, ziadna hospodarska tazba .. teda okrem par vynimiek) .. a k tomu aj vela polomov. Nove lesne (aj ine) cesty. Vsade plno ludi a ebajkerov. Ale mam dobru spravu .. bude to este horsie
Nasrat sa niekomu do obyvacky a potom sa cudovat, ze na mna ten niekto zavrci, to je skutocne genitalne.
Nie robim si srandu, samozrejme treba vsetko vyrubat, vystrielat a vybetonovat.
Môžeš kludne začať sebou ty gigapíp..
Zdanie klame. V Polsku je odhadom 95 jedincov resp. 150.
https://carnivores.eu/medved-1/v-polsku/rozlozenie-a-pocetnost
https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/medved-v-polskych-krkonosich-dve-stoleti-ho-tu-nikdo-nevidel-az-mozna-ted
Co k tebe dodat. Ti ludia vo vojne padli aj za takych dusevnych mrzakov ako si ty, snad to raz pochopis.
taký globálny konflikt, že miliónové fronty cez pol svetadielu, už nebude
aj použitie ZHN je pomerne nepravdepodobné
(v podstate WWIII beží, viacmenej "by proxy")
Ty si nejakého stretol ?? Alebo len jedna babka povedala
Ja som naposledy stretol medveďa teraz v sobotu. Na MTB výjazde. Vybehol z priekopy rovno predomňa, utekal popred mňa po ceste a potom hop naspäť do priekopy a bol fuč. Vypadal byť posratejší než som bol ja. Vypol som mp3, popočúval či tam kdesi nemá matku alebo brata. Nič som nepočul, nasadil muziku a pokračoval ďalej. Cestou som stretal mnohích cyklistov, posedel som si na kávičke v bufete pri Podbanskom....ale NIKOMU som o tomto mojom stretnutí nepovedal a nepochválil sa zážitkom. Väčšina ľudí by to urobila, ja nie. Prečo ?? Práve kôli takým ako si Ty.....ktorí idú na prechádzku do lesa a čakajú že tam stretnú trolejbus. A namiesto trolejbusu stretnú lesnú zver.......tak ju poďme zregulovať olovom
edit: vzdialenosť medzi mnou a ním bola cca 15 až 20 metrov, takže žiadne také že 300 metrov na lúke jedna čierna bodka .
https://www.facebook.com/dalibor.letko/videos/2499954320015230/?app=fbl
o stranu spat som dal aj foto
SlavoS
Super zhrnutie,diky za informacie.
Rozpätie krídel mal cca 8-10cm
http://www.tvnoviny.sk/domace/1966916_vynaliezavost-tatranskych-medvedov-nema-hranic-radnica-uz-podnikne-kroky
Dneska pri kosení záhrady ... mala z pekla šťastie, že som si ho/ju všimol, mal som nasadený kovový kotúč ..ltt
Opodiaľ sa zjavila aj matka, tak sa snáď v tej vysokej tráve našli ...
https://www.cas.sk/clanok/846435/osamele-mladata-lakaju-zachrancov-ochranari-vsak-biju-na-poplach-ked-urobite-toto-odsudite-ich-na-smrt/