Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Akurat vcera som isiel na Babu. Oddychoval som na kopci, uzival si vyhlad a tlacil banan. Ked som odhodil supku do asi 5 metrovej vzdialenosti do krikov, tak sa zdvihla riadne vysoka zver a zacala palit prec. Aj tak si myslim, ze najnebezpecnejsie su psy. Zase mi nejaka Sally bezala popri lytku. Cakal som kedy ho ochutna.
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 21:40:39
00
to mas teda pravdu s tymi psami. a najhorsi su take male jedovate. na take mam dost zle spomienky.
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 21:44:38
00
to mas teda pravdu s tymi psami. a najhorsi su take male jedovate. na take mam dost zle spomienky.

Najhoršie je ked v lese stretneš !túlavého dobermana!,potom zabudneš aj ako sa voláš.
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 22:02:55
00

Najhoršie je ked v lese stretneš !túlavého dobermana!,potom zabudneš aj ako sa voláš.

Nebolo to sice na biku ale pri behani - narazil som na zruseny salas. Na psov sa vykaslali a oni to tam este strazili. Svorka ovciarskych psov o nich sa mi este dost dlho snivalo. Nastastie som to tam poznal a dobre odhadol ktory priestor strazia a pomaly z neho vycuval.
Zobraziť komentár 12.06.2006 - 22:45:28
00
ja mam furt problemy s malym ciernym pudlikom. byva blizko odo mna. ani neviem kolkokrat sme si dali preteky. nastastie som vzdy vyhral ja :lol:
Zobraziť komentár 13.06.2006 - 10:48:43
00
Mne sa tiez uz raz stalo ze som to skoro napalila do srny. Bolo to vnoci tak okolo 22h a pred dedinou-ziaden les. Len pozeram pred seba ze daco je na ceste a myslim ze pes a ako sa blizim hovorim to je daky velky pes a srna keby sa nespamatala tak to napali rovno do nej. Psi alebo macky pred kolesom to je bezne. :lol:
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 15:32:39
00
Dnes veľmi "úspešný" deň v tomto smere. Šiel som Svarín-Čierny Váh-Ráztoka-Veľký Bok a späť.
Nad Č.Váhom pri horárni vybehol na nás neuviazaný čuvač. Ručná brzda v podobe kaseru zafungovala perfektne. Zastal a skrotol na fleku.
Asi v polovici doliny pri ďalšej horárni tesne vedľa cesty zopár kráv. Ako sme opatrne prechádzali, vybehla proti nám "krava" ktorá mala namiesto vemena vajčiská. Okamžite obrat o 180 a šprint preč. Ja červený bike a červené tričko. Býk našťastie nedoviedol akciu do konca a zastal. Čakali sme kým neodídu za potok a až potom ďalej. Na kaser som ani nepomyslel. Fuj! toto bol najhorší zážitok zo zvieratami aký som kedy mal.
Pri návrate spod V. Boku v závere doliny asi 30m od nás v potoku prekvapený medveď. Hneď zmizol, my tiež. Husia koža ostala hodnú chvíľu.
Okrem toho čierny bocian a niekoľko srncov. Skrátka "bohatý program".
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 23:16:32
00
fuuuha a to nosis ten kaser zaveseny na opasku proklate nizko? :) alebo ako si stihol toho cuvaca? ja by som asi musel skusit ten trik z krokodila Dundeeho 8)
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 23:25:10
00
Kaser VŽDY na vrchnom popruhu batohu. Nezavadzia, nehompáľa sa a je poruke. Na pribiehajúceho psa je trocha času na prípravu.
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 23:32:18
00
stulo Ja mám s kravami (či už s vajcami alebo vemenami) také skúsenosti, že sa treba pohybovať pomaly. Raz sa mi stalo, že sme na lúke stretli celé stádo aj s pastierom. Snažili sme sa ho čo najrýchlejšie obísť, ale kravy si to všimli a celé stádo k zlosti pastiera sa rozbehlo za nami. Čím rýchlejšie sme ich obchádzali, tým rýchlejšie bežali po nás. Ale keď sme na chvíľú zastavili, kravy zastali a vrátili sa na pôvodne plánovanú trasu.
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 23:44:04
00
ja som zatial len na take mensie. minule som siel cez Bitarovu, a z boku mi nieco vletelo do vypletu, potocilo sa a vypadlo. Sprvu som nezareagoval, ale nedalo mi to a po asi 50 metroch som sa otocil, reku, co to bolo. Vratim sa, a na asfalte lezal vrabec, a rigor mortis napovedal, ze uz to nerozlieta. Ked neratam hmyz, tak to bola moja prva vrazda nejakeho zvieratka v zivote. Alebo ze by len chcel spachat samovrazdu? :(
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 00:42:23
00
Mne raz vyletel z vysokej travy pri ceste nejaky dravy vtak, celkom velky. Bolo to v zjazde (cca 50 km/h) narazil do hornej ramovej trubky (vo vyplete by to asi tiez neprezil a ja mozno tiez nie, aspon by sa JoKo potesil :lol: ) a odrazil sa na zem, stihol som sa este za nim otocit, odletel, cize bol v pohode :)
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 08:13:27
00
Alebo ze by len chcel spachat samovrazdu? :(

to bolo jasne kamikadze :D
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 16:04:16
00
u nas zase pasu kravy na okolitych poliach a tak mi odrezali pristupove cesty na moje oblubene trate. uz aby ich odviezli na bitunok :P
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 19:34:00
00
nahodou taka ranna cerstvo vykosena travicka kravickami vie byt pekny zjazdik ked ma spravny sklon...
Zobraziť komentár 21.06.2006 - 23:34:07
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up