Viem ze longus vyraba dost nekvalitne komponenty, ale niektore veci (napriklad mam dobre skusenosti s tachometrom longus 3), vrátane tachometrov su dobre a lacne. Ake mate vy skusenosti s touto znackou?
Tiez mam tachometer Longus 3 a zatial funguje dobre, prezil niekolko padov, ma zopar skrabancov a ide vkuse
Este mam chranic proti odretiu retazou na zadnu vidlu, ale uz je prederaveny a chystam sa kupit novy (Author) a este mam tasku na ram, ale tu som nekupoval, tu mi kupil oco
Mam od Longusu tachometer , som s nim spokojny za tu cenu (360?)velmi dobry. S rukavicami je to uz horsie , asi po mesiaci nosenia sa suchy zips totalne rozpadol , aj makke vankusiky ktore boli prisite na dlani sa odtrhavali , na reklamaciu to nechceli vziat tak som si to zosil sam a suchy zips nahradil gombikom cize oblecenie moc neodporucam
Ja som pocul ze Longus ma nieco spolocne so Shimanom, len vyraba lacnejsie, ale to som si neni isty, ja mam dost veci Longus a za tu cenu funguju fasa...
ja mam na authore od longusu brzdove paky nejaky ten rok a zatial funguju dobre, dalej mam kapsu do ramu od inch uz asi 10 rokov a zatial sa uplne nerozpadla ( par krat som musel zips trochu opravit)
Inak ako hodnotite nahradne diely na bike značky longus? u nas v Martine ma vela cykloobchodov vseliake komponenty znacky longus a zaujimal by ma vas nazor ,ze ake mate vy skusenosti/pocity z dielov znacky longus. tu na fore sa akosi o longus komponentoch nepise a pri tom longusy ma velmi vela cykloobchodov
Ano maju pedale aj za 5 € aj za 30 €. Mozno drahsie veci su kvalitnejsie. Ale mohlo by sa co mozno najviac ludi vyjadriť k Longus kvalite. V cykloobchodoch maju Longusu mraky a na internete neviem najst na ich výrobky skoro ziadne názory/recenzie
Pedále majú aj za 50,- Eur... Platí jednoduchá úmera - keď za niečo zaplatím 5,- Eur, nemôžem za to očakávať tovar za 50,- Eur... A tak je koncipovaný aj sortiment... Za aušusovú cenu aušus, za vyššiu je už adekvátna kvalita... Zhrnul by som to tak: Nesnažia sa vyrábať Superby, ale v sekcii Fabia sú dobrí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mal som aj duse a boli take ako kazde
Este mam chranic proti odretiu retazou na zadnu vidlu, ale uz je prederaveny a chystam sa kupit novy (Author) a este mam tasku na ram, ale tu som nekupoval, tu mi kupil oco
Ta vidla a ram sa mi nepaci:
http://www.velosvet.sk/longus_akcia.htm
okrem toho su tam tri biky, takze si mame asi vyvestit, ktory chces.
to su pekný koko..
jedine čo je na tom biku dobré je to XTR....