zdravim. robim jeden projekt do skoly o FR/DH, tak by som tam chcel zaradit malu anketu, ze preco ti, co tento styl jazdia, ho jazdia. prosim vyjadrite sa.
kludne mozte pisat aj ti, co z nejakeho dovodu nejazdia priamo tento najdrsnejsi styl, ale nejake AM.EN alebo tvrdsie XC, proste ti co maju radi take nebezpecnejsie druhy cyklistiky. dakujem.
a nezabudni aj nejaké vlastné myšlienky, napr. táto je skvelá: "mozno si to natlakoval tak, ze ten vzduch zacal tuhnut (pri vyssom tlaku sa zvysuje teplota varu aj topenia)..." dáš tomu punc originality...
hehe Katko Ty beťár!
Nejazdím DH lebo moja favoritka na prelome 80/90tych rokoch to nezvládala a aj strach mi nedovolil. No a potom som chcel vidieť hory z blízka a intenzívne.
Ahá, hmmm, no, téma prečo jazdím DH. Tak to tu nejak nepasuje. hehe
cize dalo by sa to formulovat nejak tak, ze jazdis kvoli pocitu vzrusenia vyplyvajuceho z nebezpecenstva danej situacie? (uz to len prelozit do nemciny...)
Pozitok z jazdy, relax. Radost po zdolavani stale tazsich terenov - to vidim na sebe. Niektore veci, do ktorych by som sa kedysi nepustil ani nahodou, si teraz dam. Je tam aj dost strachu a z toho vyplyvajuci adrenalin. To vsetko narasta so zvysujucou sa rychlostou aj ked ja som skor taky zjazdar pohodar , jazdim pomalsie, ale uzivam si to. Je to svojim sposobom droga. Hladina endorfinov stupa . Tak asi tak nejako .
tmax: smerom na hor urcite nie, viem si predstavit ako niekto ide na 20kg DH biku do kopca. ale k veci : nie rovno DH ale premna je EN to ze vytlacim si na kopec hore si sadnem, oddychnem, nieco pofotim, a potom zjazd: obcas si skocim, uhybam sa konarom atd...
Pretoze MTB je najlepsi sposob ako spojit hory a zabavu (rozumej Adrenalin...) do jedneho celku . A ked ma zima spolu zo snehom chce z kopcov vyhnat, aspon na par mesiacov v roku, nastupuje do akcie SNB. (najlepsie v prasnom snehu)
ps: niesom dh racer, no dokazal som sa aj bez pasiek a fotobuniek vzdy do sytosti vyblbnut ostrejsim jazdenim...
Ulwarth: dal si túto otázku aj na downhill.sk a bikemagazin.sk ?
CraObs: jazdiť s takou dávkou rizika (bez kontroly a skúseností) často skončí nepríjemným zranením...
no nakoniec sa mi anketa uz do prezentacie nevmesti, ale aj tak vam vsetkym dakujem (najma tym co napisali nieco zmyslupne, ze katko )
btw danix ak budes mat zaujem tak ti mozem poslat inspiraciu
To sa hodi akurat ku mne. Ja si pametam vyjazdy podla zraneni
Niektory slapu rad do kopca a iny idu do kopca len preto aby isly dole (samozrejme nie po zvaznicachh)
Jednoducho jazda dolekop. ma naplna a prinasa mi adrenalin do zil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a nezabudni aj nejaké vlastné myšlienky, napr. táto je skvelá: "mozno si to natlakoval tak, ze ten vzduch zacal tuhnut (pri vyssom tlaku sa zvysuje teplota varu aj topenia)..." dáš tomu punc originality...
Nejazdím DH lebo moja favoritka na prelome 80/90tych rokoch to nezvládala a aj strach mi nedovolil. No a potom som chcel vidieť hory z blízka a intenzívne.
Ahá, hmmm, no, téma prečo jazdím DH. Tak to tu nejak nepasuje. hehe
ten pocit pocas letu ked sa uz vidis obeseny na strome, dolamany v jame a ty to ustojis je super
nieco ako kolotoce.. preco ludia tak radi chodia na husenkove drahy? a cim vyssie a rychejsie tym lepsie?
samozrejme adrenalin, prekonavanie sameho seba... atd...
Nie je vacsim pozitkom zdolat tazky teren smerom nahor? Dolu to nejako zide vselikto. Sorry za OT, DH rules.
ps: niesom dh racer, no dokazal som sa aj bez pasiek a fotobuniek vzdy do sytosti vyblbnut ostrejsim jazdenim...
CraObs: jazdiť s takou dávkou rizika (bez kontroly a skúseností) často skončí nepríjemným zranením...
btw danix ak budes mat zaujem tak ti mozem poslat inspiraciu
hm na prvy pokus som precital 's marihuanou' ...
jednoho casu sa povravalo aj take: No Blood no Funn
Niektory slapu rad do kopca a iny idu do kopca len preto aby isly dole (samozrejme nie po zvaznicachh)
Jednoducho jazda dolekop. ma naplna a prinasa mi adrenalin do zil.