Páni mali ste už niekto taký problém ako mám teraz ja? V posledných dvoch/troch dňoch mám stále nutkanie na močenie a už mi to lezie na nervy. Kúpil som si reku urologický čaj, tak hádam pomôže. Ešte som sa s tým nestretol tak hádam to nie je nič zlé. Preto sa pýtam či ti niekto mal, či treba s tým ísť k doktorke alebo je to len nejaké prechladnutie, dúfam že nie preboha problémy s prostatou alebo čo (na to som si myslím ešte mladý). Lebo ja som strašný hypochonder začne ma niečo pobolievať alebo čo a som v riti, už sa pozorujem a hľadám na nete a potom sa človek stresuje
moze to byt prechladnutie. Najskor by som skocil za vseobecnym lekarom, ten ta potom mozno odporuci urologovi. Ja som mal nutkanie na castejsie mocenie po uraze, po tabletkach to preslo a no problem
hazard: máme podobnú diagnózu Kúp si Zlatobyľ žltú, výborna vec, mne to veľmi pomohlo keď som bol prechladnutý. Inak urológ sa ti len pošpára prstom v riti a je to Ale nie, prostatu že vraj už tak nevyšetrujú, mňa to ale ešte zastihlo...
Ak ti treba neustále močiť a keď prídeš na wcko a sotva 3qapky cikneš, môže to byť zápal močového mechúra. A ak ťa navyše ešte aj štípe vo vnútri, keď čúraš, tak je diagnóza skoro istá. Ja som to raz mal od pomovej tyče na vleku. Kúpil som uročajík a po pár dňoch to prešlo.
no ja len ze kolko mas rokov, po 50 tke je to zarucene prostata , inak zvacsena moze byt aj pred 50 tkou samozrejme ....
Mám 24. Však počkám pár dní a keď neprejde (ale prejde!) tak navštívim pani doktorku. A je mi jasné, že problémy s prostatou sú dnes bežné aj u mladších ročníkov...
Tak ja to mávam pravidelne v zime. Skúšal som všeličo, niekedy pomôžu brusnice - tie môžeš aj dlhodobo, čistia a odlepujú baktérie od stien močových ciest.
Moja teta mi však kúpila ANDROZIN od DIOCHI a tie bolesti prešli to po dvoch dňoch Síce celkom som sa vyliečil až po viac ako týždni ale žiadny doktor, žiadne ATB. Je to síce drahé, ale doteraz najlepšie čo som za 40r. vyskúšal. A to som už skúšal od bachových esencií cez joalis až k mega drahým "ťahákom financií"
Vo Zvolene je predajňa, ak chceš napíš, zistím ti cenu: http://www.diochi.cz/main/reg_produkty_androzin.php
btw. pletiete tu problemy s prostatou a oblickami. Podla tvojho popisu a veku to hadam skor na prechladnutie obliciek... teplo, tekutiny, pokial nie je zapal, tak ostatne je tu uz popisane... zapal treba, zial, liecit antibiotikami a byva chronicky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ty to mávaš často alebo ako dlho to trvá...?
Mám 24. Však počkám pár dní a keď neprejde (ale prejde!) tak navštívim pani doktorku. A je mi jasné, že problémy s prostatou sú dnes bežné aj u mladších ročníkov...
Moja teta mi však kúpila ANDROZIN od DIOCHI a tie bolesti prešli to po dvoch dňoch
Vo Zvolene je predajňa, ak chceš napíš, zistím ti cenu:
http://www.diochi.cz/main/reg_produkty_androzin.php
v kazdom pripade navstiv urologa.