Ak by niekto naháňal lacno fon tak mám tu nevyuzity oneplus one 64gb verziu rootnuty 7cka android plne funkčný bežne známky používania za 75€ ak má niekto záujem tak ss
Možno na Slovensku. Ja som v Holandsku a volte máme funkčné už vyše roka - pre bežných zákazníkov trochu kratšie, ale už to je celkom vychytané a výpadky nie sú + kvalita zvuku je lepšia
Tak pravdepodobne pôjdem do Huawei P8, no budem sledovať cenu, snáď sa čoskoro dostane na nejakých 200 €, teraz je za cca 250, no prichádza P10 tak snáď pôjde cena ešte dole. Čo som čítal recenzie a videl fotky z tej P8 tak fotí fakt parádne, konečne by som mal aj ja normálne fotky z výjazdov, ešte som rozmýšľal aj nad tými lite verziami 8 a 9 no tá klasická P8 by mala byť lepšia.
Čo vybrať z Telekomu bez akcie do 200€ na firmu-pre mňa? Samsung A3 alebo Lenovo K6? Prípadne niečo iné? Svoj mám mikrosoft 532. Lenovo má novší Android, väčšiu baterku, ?
Čo vybrať z Telekomu bez akcie do 200€ na firmu-pre mňa? Samsung A3 alebo Lenovo K6? Prípadne niečo iné? Svoj mám mikrosoft 532. Lenovo má novší Android, väčšiu baterku, ?
lubik : foti veľmi dobre. WM10 je dnes veľmi dobre vyladeny na rozdiel od konca r.2015. Za týždeň co ju mam ziadny problem, je rychla ako prak. Rozhodni sa ale rýchlo lebo ich nebolo vyrobenych vela a miznu z trhu.
par dni dozadu prechod z L925 na L950 XL, veľkosť je návyková.
Odkiaľ si ju kupoval a za koľko?Mám ročnú 950 XL na reklamácii a ak vrátia peniaze, chcem si ju kúpiť znova.No v obchodoch už pomaly nie je a keď je, tak drahá a väčšinou len jedno sim.
lubik : foti veľmi dobre. WM10 je dnes veľmi dobre vyladeny na rozdiel od konca r.2015. Za týždeň co ju mam ziadny problem, je rychla ako prak. Rozhodni sa ale rýchlo lebo ich nebolo vyrobenych vela a miznu z trhu.
Ja mám zatiaľ moju (ešte NOKIU) Lumiu 925 v pohodičke, no už má dva a pol roka a ako všetci vieme, mobily už sa na 10 a viac rokov ako kedysi nerobia
No ale cca pred dvomi-tromi týždňami mi ponúkol kamarát Microsoft Lumiu 950 (ale nie XL) a za cenu aká sa asi neodmieta.
Tak porozmýšľam
Nemate niekto skusenost s kupou nahradneho LCD displeja a s selfservice opravou displeja na Sony Xperia Z3 compact? Praskol mi na zem, kamienok trafil akurat okraj displeja a urobilo sa par prasklin. Nic kriticke, mobil funguje.
Co som nasiel na SK, tak stoji LCD displej + krycie sklo okolo 60Eur TU. Velky Ali ho ma za polovic TU, i ked hodnotenia nie su nejake pozitivne... Pripadne iny overeny zdroj?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spec.
http://m.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php
Možno na Slovensku. Ja som v Holandsku a volte máme funkčné už vyše roka - pre bežných zákazníkov trochu kratšie, ale už to je celkom vychytané a výpadky nie sú + kvalita zvuku je lepšia
Mne sa tiež nenormálne poľubuje tá 950tka len škoda toho W10 - ja by som to radšej zo starým WP8.1
Ako fotí?
Lenovo
No P8 v telekóme nevidím, jedine doplatiť 39€ zo svojho na P9 lite alebo teda to Lenovo.
http://mobilmania.azet.sk/clanok/123454/novodoba-nokia-3310-je-jackpot-aj-ked-vyzera-smiesne
Odkiaľ si ju kupoval a za koľko?Mám ročnú 950 XL na reklamácii a ak vrátia peniaze, chcem si ju kúpiť znova.No v obchodoch už pomaly nie je a keď je, tak drahá a väčšinou len jedno sim.
Ja mám zatiaľ moju (ešte NOKIU) Lumiu 925 v pohodičke, no už má dva a pol roka a ako všetci vieme, mobily už sa na 10 a viac rokov ako kedysi nerobia
No ale cca pred dvomi-tromi týždňami mi ponúkol kamarát Microsoft Lumiu 950 (ale nie XL) a za cenu aká sa asi neodmieta.
Tak porozmýšľam
Co som nasiel na SK, tak stoji LCD displej + krycie sklo okolo 60Eur TU. Velky Ali ho ma za polovic TU, i ked hodnotenia nie su nejake pozitivne... Pripadne iny overeny zdroj?
Ci vobec do toho ist?
Vdaka za info.