Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
dost trapne... na iphone X sa nechyta
Pripadne aj ine navrhy? Poziadavky- dobry fotak, rozumne reproduktory, IP67+, 32GB+ pamate, nech to je to pekne, svizne pri browsovani, nech sa na tom dobre pise, ale hlavne, nech to nie je velka lopata.
oneplus 5
trionq vdaka, pozriem aj ten
Jeden z nich potom posuniem do sveta, a ak sa naseriem, tak oba, a upgrade nebude (alebo bude SE).
Porovnanie https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8610&idPhone2=8064&idPhone3=8161
ja by som vsetky mobily zakazal..........bola doba,ked sme si nasli hocikoho,hocikde: casy,ked si vypiskoval na kamosa pred barakom apod
osrat vsetky mobily a veci s tym suvisiace
Canopus, ako napriklad ty mas rad dobry zvuk (nemylim sa?), ja ocenujem dizajn niektorych (technickych) veci. Je medzi nimi aj telefon, ktory denne pouzivam, tak preco si to nesprijemnit.
Za zaujímavé považujem určite modely XA1 a XA1 Plus, kvôli cene, výbave a výdrži. Tam sa dá odpustiť dizajn, sa stále smejem na tejto hyperbolizácii ich obrovských rámčekov hore a dole https://i.redd.it/4gqrrm9ohely.png
Parametricky sa mi celkom pozdava xiaomi mi a1, ide mi hlavne aby to slusne fotilo niesom moc narocny uzivatel ale pokial viem tak xiaomi verzia note..
Moc dobre nefoti, ma ju majster a aj volodaj sa stazoval tento mi a1 ma uz dualny fotak
Tiež keď si už jeden mobil utopil, tak by sa podľa mňa oplatilo pozrieť nejaký so zvýšenou odolnosťou. Tiež záleží od toho, koľko si ochotný na mobil minúť.
Z tých ešte cenovo prijateľných napr. Samusung Galaxy A5 2017 by mal priniesť odolnosť a spokojnosť, ak ide o funkcie a vlastnosti.
4x sa da s kuponom zohnat na gerbeste okolo 100eur