Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
To je Data saver a mozno ten gmail je dosledok toho, ze ho mas zapnuty. Skus to vypnut
Skus nastaviť synchronizáciu s Gmail
No a tu nastal problém, vraj im to fungovalo, vždy sa po VIDEO SPIN ukázala obrazovka že GAME PAUSED a spustilo sa to demo alebo ukážka hry. Ubehol nejaký čas a potom si to demo zatvoril a získal si bonus a hra bežala ďalej. Chalani boli spokojný, aspoň občas videli nejakú novú ukážku a podobne. A keďže sú doma pripojený na wifi, tak spotrebu dát nikto neriešil. Lenže teraz mi to chceli ukázať, že pochváliť sa čo majú, a ono im to neide. GAME PASUED sa ukáže ale nespustí sa to okno s demokážkou.
Laicky som si myslel že je to niekde v nastavení hry, niekde ničo povoliť, zaškrtnúť, alebo ako položka v účte gooqle play, ale nenašiel som to. Resp. na návšteve som nemal toľko času to hľadať.
Viete poradiť? Chalanom hra ide v poriadku, len toto ako získať nejaký BONUS ( vraj tak boli väčšie odmeny) navyše ich trochu mrzí.