V princípe nie, len potrebuješ dostatočne vysokú verziu (podľa verzie iOS na telefóne) a môže sa stať, že bude chcieť nejakú hudbu zmazať, ak bol predtým telefón synchronizovaný s inou iTunes knižnicou. Ale dopredu na to upozorní, takže stačí čítať upozornenia.
len potrebuješ dostatočne vysokú verziu (podľa verzie iOS na telefóne) a môže sa stať, že bude chcieť nejakú hudbu zmazať, ak bol predtým telefón synchronizovaný s inou iTunes knižnicou. Ale dopredu na to upozorní, takže stačí čítať upozornenia.
Zacina mi dosluhovat GPS (Garmin Dakota 10). Prakticky vsetky jeho funkcie viem nahradit aplikaciou v mobile az na jednu. Vedel mi odhadnut cas prichodu do najblizsieho bodu a hlavne do ciela, co byva dolezite ak cielom je vlak. Pouziva zahadny algoritmus - predpoklada momentalnu rychlost ale tajuplne berie do uvahy aj priemernu rychlost.
Neviete nahodou niekto o aplikacii v mobile co vie cosi takeho?
Cas prichodu na zvolene miesto ma snad kazda navi, na zaciatku prepocitane podla limitov na cestach a potom pocas trasy prepocitava podla jazdy. Neviem teda ci preratava konkretne aj cas prichodu do "medzipristatia" kedze to som este nepouzil. resp nesledoval (zda sa mi ze ano), ale obyc Google maps aj Sygic vedia odhadnut cas prichodu do ciela, Google maps o nieco presnejsie, ako keby uz poznalo moj styl jazdy a takmer vzdy mi to odhadne presne +/- par minut hned na zaciatku, Sygic trochu nadhadzuje... (napr. DCA->BA po okreske (nie dialnici) + 30minut)
mam taku mensiu dilemu okolo vymeny fonu, mam xiaomi mi a1 a chcem zobrat nejakeho nastupcu, najlepsie od xiaomi ale nemam sajnu co by bolo lepsie zobrat, cena max 300€ a samozrejme na slovensku najlepsie, aby som si to aj poistit mohol ak bude potreba a ak budem chciet
a v neposlednom rade najlepsie cisty android alebo mooooozno miui
viete nieco poradit?
Zaujímala by ma hlavne funkcia live tracking - ukazuje polohu v reálnom čase ?
resp. aplikácia na mobil aj pri vypnutom displayi (šetrenie energie/baterky)
predavam svoje xiaomi 5x kupovane v juni na gearbeste pouzivane 4 mesiace
a starsie xiaomi 4x bude mat dva roky mozno i viac. tiez z gearbestu kupovane este od volodaja tu z fora
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete nahodou niekto o aplikacii v mobile co vie cosi takeho?
Dakujem.
a v neposlednom rade najlepsie cisty android alebo mooooozno miui
viete nieco poradit?
https://bestcena.sk/mobilne-telefony/google-pixel-xl-128gb-grey
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=8345
Nepoužívate náhodou niekto toto?
https://www.aliexpress.com/item/G02-Mini-GPS-Tracker-GSM-GPS-LBS-MTK6261D-U-blox7020-Voice-Monitor-Recorder-APP-Web-Tracking/32834995617.html?spm=2114.search0604.3.119.1e3875b7GTbkHh&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_100031_10696_321_322_453_10084_10083_454_10103_10618_10307_10820_10821_538_10303_537_536,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=eaf89779-0576-4902-b817-ac748cf14234-14&algo_pvid=eaf89779-0576-4902-b817-ac748cf14234&transAbTest=ae803_3
Zaujímala by ma hlavne funkcia live tracking - ukazuje polohu v reálnom čase ?
resp. aplikácia na mobil aj pri vypnutom displayi (šetrenie energie/baterky)
a starsie xiaomi 4x bude mat dva roky mozno i viac. tiez z gearbestu kupovane este od volodaja tu z fora