Uz aj na moj firemny fon prisiel cas, Samsung A5 (2017) menim za Motorola G9 Plus.
Moje srdco je zatazene na Motoroly, tak ostatne Samsungy v ponuke som uplne ignoroval.
Pre porovnanie som pridal aj sukromnu Motorolu G5.
Ked skonci korona a opat budem chodit do officeu, opasok dostane riadne zabrat, aby udrzal vsetku tu tarchu
hmmm... nová fičurka mangelkinho vianočného mobilu... ťamťung a21s, padol z obývačkového stolíka, fyzicky zvonku mu absolutne nič nie je, ani škrabanec, dotykovka, zvuky, podsvietenie funguje, aj prijať hovor sa dá popamäti, ale obraz nikde...
ách jo... má zmysel to dať rozobrať, či nevypadol nejaký konektor obrazovky, alebo je to v kýbli...
hmmm... nová fičurka mangelkinho vianočného mobilu... ťamťung a21s, padol z obývačkového stolíka, fyzicky zvonku mu absolutne nič nie je, ani škrabanec, dotykovka, zvuky, podsvietenie funguje, aj prijať hovor sa dá popamäti, ale obraz nikde...
ách jo... má zmysel to dať rozobrať, či nevypadol nejaký konektor obrazovky, alebo je to v kýbli...
Prave takato porucha je najlahsia na opravu. Rozober bude to len nejaky kablik
Po problemoch s Ace 4 som teda na vase rady kupil novu bateriu.Po tyzdni sa ziadne neocakavane restartovanie uz nekona a fon teraz vydrzi 2 dni mojho bezneho pouzivania.Tak snad par rokov este potiahne
Mám ďalšiu záludnosť, s ktorou si neviem rady: mám dual SIM a keď chcem poslať novú sms tak mi defaultne nahadzuje kartu 2. Stačí na tú ikonku kliknúť a kartu zmeniť, ale nie vždy si to uvedomím a potom posielam správy zo služobného čísla, ktoré nie každý pozná. Neprišiel som na to ako toto nastavenie zmeniť. Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
ja som na to prišiel až nedávno,postup:
Nastavenia
Sieť a Internet
SIM karty
preferovaná SIM karta pre:
mobilné dáta:
vyberte kartu pre údaje (Swan SK alebo Orange SK)
hovory:
volať pomocou služby (vždy sa opýtať , Swan SK , Orange SK)
správy SMS:
vybrať SIM kartu (Swan SK , Orange SK)
nie,mám nejaký čínsky Cubot Quest,som myslel že to menu je záležitosť Androidu,či sa mýlim? v telefónoch sa nevyznám,vyberal som pre rokom odolný,aby mal IP68,až na počiatočné problémy som teraz max. spokojný
asi to zavisi tiez od nadstavby OS, Xiaomi ma MiuiOS a to moze byt rozdielne este aj po verziach.
ja mam Xiaomi Mi9T Pro s MIUI global 11.0.6. nakolko 12tku nechcem ani za nic. Android 10
Mal som xiaomi a neda sa to nastavit. Ako pises je tam len data a volania+sms dokopy a aj to je len preferovane! Cize bezne sa mi stavalo, ze ked nebol signal na jednej simke veselo to datovalo z druhej bez toho, aby sa telefon vobec ozval.
Ja som mal problém s bluetooth pripojením môjho Xiaomi redmi note 8 pro s Garmin 530, zo začiatku super po aktualizácii na Miu 12 bol problém, teraz mám 12.0.3.0 a znovu ide ako má, ale bluetooth slúchadlá som ešte neparoval teším sa z toho Garminu.
xiaomi a garmin sa vseobecne nejak nemaju radi. mal som viac telefonov a nikdy to neslo idealne. Len na motorole to slo super a stale. Aktualne mi bud nejaky cas ukazuje notifikacie alebo proste ani za svet. Skusal som vsetky navody z netu s tymi povoleniami ale ked sa rozhodne ze teraz nie tak nie. Musim zrusit zariadenie a pridat ho nanovo, pripadne preinstalovat Garmin Connect. Neviem preco s tym ma Xiaomi problem.
Ja som istý čas mal ku Garminu pripojený Samsung ako čisto na prenos do conectu, po pár mesiacoch som mu dal poslednú šancu či sa spojí, a spojil teda zatiaľ, ale ak to bude blbnut pôjde preč, nemám nervy na to.
Z istom môžem povedať že Xiaomi aj Huavei čo má žena, nikdy viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz aj na moj firemny fon prisiel cas, Samsung A5 (2017) menim za Motorola G9 Plus.
Moje srdco je zatazene na Motoroly, tak ostatne Samsungy v ponuke som uplne ignoroval.
Pre porovnanie som pridal aj sukromnu Motorolu G5.
Ked skonci korona a opat budem chodit do officeu, opasok dostane riadne zabrat, aby udrzal vsetku tu tarchu
Prave takato porucha je najlahsia na opravu. Rozober bude to len nejaky kablik
Však ak na ňom nie je žiadne poškodenie tak ho treba reklamovať a až potom keď neuznajú reklamáciu sa v ňom špárať.
Do 6 mesiacov od kúpy máš silné práva.
Každopádne záloha všetkého dôležitého je základ
Nastavenia
Sieť a Internet
SIM karty
preferovaná SIM karta pre:
mobilné dáta:
vyberte kartu pre údaje (Swan SK alebo Orange SK)
hovory:
volať pomocou služby (vždy sa opýtať , Swan SK , Orange SK)
správy SMS:
vybrať SIM kartu (Swan SK , Orange SK)
ja mam Xiaomi Mi9T Pro s MIUI global 11.0.6. nakolko 12tku nechcem ani za nic. Android 10
Z istom môžem povedať že Xiaomi aj Huavei čo má žena, nikdy viac.