Ano mobil normálne žije, aj budíky sa mi spúšťajú, aj správy na messengeri pípajú ...len obrazovka je už po smrti, pod sklom to vypadá ako rozliaty atrament po celej ploche. Keď mobil prepojím cez usb kábel s počítačom tak sa normálne dostanem na úložisko (kartu som v mobile nikdy nemal).
Dík....vyskúšam tie programčeky
Vy co mate Pixely. Potreboval by som zistit, co presne robia nastavenia Highlight saturation and Shadow saturation. Imho je to saturacia svetlých a tmavých plôch. Ale nie som si istý a ani sa to presne tak nechová.
Už pár rokov používam mobily od LG. LG stroje si nemôžem vynachváliť. Ich vlajkové lode sa dali kúpiť za polovičnú cenu ako ostatné prémiové značky a ponúkali takmer to isté. Výborné displeje a výborné foťáky. Momentálne mám ich poslednú vlajkovú loď LG V60 Thinq 5G S s druhým displejom na hranie hier, pozeranie videa a pod. Bohužiaľ doslova "poslednú". LG zrušili divíziu mobilných zariadení. Keby sa tento model dal ešte niekde kúpiť, hneď si ho zoberiem ako náhradný. R.I.P. LG.
Fotky tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post1777769.html#p1777769
V praci mam ntb lenovo s usb C nabijackou 95W. Vymenil som po troch rokoch fon ktory nabija 120W myslite ze by som mohol v praci pouzivat nabijacku s lenova? Skusal som s nabijackou xiaomi nabijat lenovo a nejak to odmietalo nic sa nedialo opacne som sa to este neodvazil skusit.
U nás chalani nabíjali čokoľvek čímkoľvek - ktorý kábel bol voľný, tým sa nabíjalo a nebol problém.. Mali sme tam nejaké Mac booky, Lenovo, jednu dobu dokonca nabíjačku z nintendo switch
Akurát keď si chytil nesprávnu, tak to vypísalo, že máš neoriginálnu nabíjačku, že sa bude nabíjať pomalšie, ale nabíjalo sa viac menej rovnako dlho.
Telefóny si stiahli max rýchlosť ktorú vedeli od komunikovať, čiže aj fast charge nebol vždy fast, ale funkčne to bolo OK
samsung S10 aj S21 som nabíjal hocikde. V robote som pripájal na 180W dock (pekne nabíjalo a zároveň ťahalo samsung DeX) doma dávam na 120W dock. Je tam regulátor. Keď nabíjačka vie dať spomínanách 180W tak telefón pustí aj tak max 25W (S21 napr). Keď som nemal adapter k ntb tak napájal som nabíjačku od mobilu ale komp sekal lebo dostával len 25W miesto minimálnych 65W.
V skratke - kľudne nabíjaj. Telefón si to zreguluje
matvej11 - ja to trochu spresnim. Ak ten mobil planujes pouzivat len 2 roky a netrapi Ta, ze ku koncu mozno budes musiet nabijat castejsie, tak pokojne pouzivaj aj 120 W nabijanie. Ak je predpoklad dlhsieho pouzivania a nechces zbytocne nicit akumulator (napr. chces telefon potom posunut synovi), tak radsej pouzivaj obycajnu staru pomalu nabijacku s vystupom 5V / 1-2 A a len ked nemozes cakat, tak vtedy to pichni na vykonnejsiu (ale vtedy nabijaj radsej len do 80 %).
Ano mam appku accubattery. Predoslu MI8 plne funkcnu po 3,5r posuvam v rodine. Nabijal som tak ako pises. Niekde som cital ze vyrobca deklaruje 800 nabiti MI11TPro bez nejakeho vyrazneho znehodnotenia baterie co u mna predstavuje cca 3- 4 roky (akurat vymena). Inak je uzastne ked si clovek ide rano umyt zuby da fon na nabijacku a po umyti ho vytiahne nabity. Neviem ci to budem davat na slabsie nabijacky, radsej 80%
Jezus velky vplyv to nema. dva rovnake telefony - jeden nabijany na hocicom ako som vyssie pisal, druhy mobil nabijany od 20% do 85%. Po roku baterky kapacitou a výdržou úplne rovnako. Origo baterku kúpiš za 20-30€. Vymeníš doma za pár min a máš pokoj. Taký huawei p20 ktorý som posunul v rodine a ťahá 4tý rok stále drží ako keď som ho kúpil. Samsung po roku zošľahaný.
foobar jedine, že to otvoríš takto Turbi je to veru radosť keď mi niekto donesie telefon na servis čo predtým doma otváral plochým šrubovakom. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Galaxy S20: prisla mi aktualizacia na Android 12 a s nou velmi blba featura. Ked otocim mobil dole hlavou, tak sa obsah na obrazovke otoci "hore hlavou" - do defaultnej polohy.
Moj casty use case je lezat, mat mobil hole hlavou a teda obsah je pekne zaseknuty v landscape. Teraz sa mi vsetko otoci naopak ako je telefon. Hladal som v nastaveniach a nenasiel som co s tym. Neviete ako to vratit ako to bolo, alebo ho aspon naucit otocit to vsetko dole hlavou?
Vypni si automatické otáčanie obrazovky. Ked otočis mobil tak v ľavom dolnom rohu sa ti ukáže ikona či chceš otočiť obrazovku. Fixne sa do takej polohy v akej aktuálne je
nemate problem so sietou posledny tyzden-dva? aj teraz mam "jednu palicku" O2 v byte, maval som plny. v praci nestiham menit sim karty operatorov podla toho kde sa nachadzam - kazdy jeden je biedny.
moze to suvisiet so "scelovanim frekvecii"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Ak mobil nezomrel úplne ale po pripojení k PC cez USB "žije" /čo je dosť častý prípad/, tak skús niečo z tohto:
https://www.syncrestore.com/a/recover-broken-screen-samsung-j-data.html
https://www.fonepaw.com/recovery/retrieve-contacts-broken-galaxy.html#solution1
https://www.samsung-messages-backup.com/resources/where-are-contacts-stored-on-android.html
Ak po pripojeí cez USB neuvidíš úložisko, tak je to asi stratené. Môj názor.
Dík....vyskúšam tie programčeky
Fotky tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post1777769.html#p1777769
Akurát keď si chytil nesprávnu, tak to vypísalo, že máš neoriginálnu nabíjačku, že sa bude nabíjať pomalšie, ale nabíjalo sa viac menej rovnako dlho.
Telefóny si stiahli max rýchlosť ktorú vedeli od komunikovať, čiže aj fast charge nebol vždy fast, ale funkčne to bolo OK
V skratke - kľudne nabíjaj. Telefón si to zreguluje
Turbi je to veru radosť keď mi niekto donesie telefon na servis čo predtým doma otváral plochým šrubovakom.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Moj casty use case je lezat, mat mobil hole hlavou a teda obsah je pekne zaseknuty v landscape. Teraz sa mi vsetko otoci naopak ako je telefon. Hladal som v nastaveniach a nenasiel som co s tym. Neviete ako to vratit ako to bolo, alebo ho aspon naucit otocit to vsetko dole hlavou?
moze to suvisiet so "scelovanim frekvecii"?