Este na Windows phone som mal skvelu budikovu app, ktora vedela nastavovat budik velmi spacificky. Napr upozorni ma kazde 4 dni.Poznate nieco take pre android? Google kalendar take jednoduchsie veci zvlada, ale zas mi to zplne zahlti cely kalendar a to nechcem.
Da sa nastavit den v tyzdni, ale bude to stale iba dajme tomu streda. Predpokladam, ze ak to chce napr.kazde 4 dni, tak by to bola streda, nedela, stvrtok, pondelok ... a to by podobne zahltil ako ten kalendar.
Da sa nastavit den v tyzdni, ale bude to stale iba dajme tomu streda. Predpokladam, ze ak to chce napr.kazde 4 dni, tak by to bola streda, nedela, stvrtok, pondelok ... a to by podobne zahltil ako ten kalendar.
Hej, ved som to presne tak aj napisal chcem budik co zvoni kazdy 4. den
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak určiteeee : " Google má Android auto a tá len s kablom."
Písal si, ze ZIADNE auto - minimalne 3 ak nie 4 sme ta poopravili, ale budes tocit a vykrucat dokola
(O tej Dacii Jogger ti viem poslat zopar takychto info, z roznych for majitelov,ale to ta iste nepresvedci)
https://www.reddit.com/r/Dacia/comments/12cf3ry/can_you_connect_android_auto_wirelessly/
https://www.joggerforum.de/threads/meine-ersten-eindruecke-vom-jogger.209/
Staci? Za mna ano;)
Chlapske je priznat chybu ci nevedomosť, nie rubat naokolo.
Ps: bolo pre luky64
, skladove vozidla si tam pridal ty, uuuplne zbytocne
Vraj nejaké licenčné problémy s veľkou navi kde sú mapové podklady od TomTom-u. Na HW úrovni sú na to všetky navigácie pripravené.
Hej, ved som to presne tak aj napisal
Kamo hned v prvom mojom príspevku o tomto píšem, ze to ide v kalendári, ale ze ho to zahlit a to nechcem. 🤣