Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja som niekde písal ze potrebujem hľadať za mňa? Alebo, ze potrebujem blbé rady? 😄
Pýtal som sa na skúsenosti.
Vždy to tak robím, najpr sa opýtam, keď nik nevie, nájdem si sám. Šetrí to čas.
Slovenské fóra majú ale zvláštnu dynamiku.. Tam ti radia aj ľudia, čo s tým nemajú žiadnu skúsenosť, alebo sa nakoniec dozvieš, ze ti to našli za 3 sekundy namisto teba.
Vždy si hovorím, nepýtaj sa už radšej nič. Obcas na to zabudnem 🤣
Nič v zlom, ja som kus priama povaha, netreba sa hneď urážať 😉
Co si uz jak.. Sak som si našiel sam, aj som to napísal a ty mi hneď za tym napíšeš, ze si mi to našiel namiesto mňa a ešte si obetoval 10 minút od detí 😄
lapaloma sa musíš najprv vcítiť do otázky. Musíš zhodnotiť o akú informáciu má daný jedinec záujem, veľmi s porozumením prečítať medzi riadkami, potom skúsiť vyhľadať jedincove čakry, prípadne či nemá krámy a na základe toho sa odvážiť poradiť.
alebo jednoducho proste Ľuďom ***** a nezaslúžia si v dnešnej dobe pozornosti.
Pani kde môže byt problém ze ked som mal android minul som za mesiac 2.5 gb dat a teraz keď mám iPhone som minút za 11 dni už 8gb dat pozerám cez fon to iste …
Pani kde môže byt problém ze ked som mal android minul som za mesiac 2.5 gb dat a teraz keď mám iPhone som minút za 11 dni už 8gb dat pozerám cez fon to iste …
Pozri si Nastavenia-Mobilne, mas tam zrutov pekne usporiadanych od najlacnejsieho.
Nemusis sa bat ze by ajfony nejak specialne data zrali. Tiez by som hadal, ze si povolil appstoru automaticke aktualizacie a mobilne data, pripadne systemove aktualizacie cez data.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diky za rady.
Pozrel som pár diskusii na reddit a budikova app AMdroid vie presne to co chcem 😌
Pýtal som sa na skúsenosti.
Vždy to tak robím, najpr sa opýtam, keď nik nevie, nájdem si sám. Šetrí to čas.
Slovenské fóra majú ale zvláštnu dynamiku.. Tam ti radia aj ľudia, čo s tým nemajú žiadnu skúsenosť, alebo sa nakoniec dozvieš, ze ti to našli za 3 sekundy namisto teba.
Vždy si hovorím, nepýtaj sa už radšej nič. Obcas na to zabudnem 🤣
Nič v zlom, ja som kus priama povaha, netreba sa hneď urážať 😉
jo a áno, tvoj príspevok pár sekúnd pred mojím som nečítal
alebo jednoducho proste Ľuďom ***** a nezaslúžia si v dnešnej dobe pozornosti.
232e ako som vravel
https://xiaomiplanet.sk/redmi-note-12-pro-4g-kupon/
5G verzie
https://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-6gb-128gb/#prehlad/
https://xiaomiplanet.sk/redmi-note-12-pro-5g-global-v-predaji-13/
Nie je nuda pozerat to iste?
Nemusis sa bat ze by ajfony nejak specialne data zrali. Tiez by som hadal, ze si povolil appstoru automaticke aktualizacie a mobilne data, pripadne systemove aktualizacie cez data.