Je možné, aby to v tomto mobile nebolo?? Nikdy som s tým problém v iných mobiloch nemala.
Fakt je tu len nejaký základ nastavení a také veci, ktoré vy tu píšete, tu vôbec nie sú
Tak skúsila som nejaký Mi prehliadač, ktorý je v mobile od výrobcu a tam to fičí bezproblémovo.
Zrejme výrobca blokuje ten prístup iným prehliadačom. Fakt neviem,to len ženská logika
Vďaka za pomoc na Stravu budem chodiť teda cez Mi
PINY: tiež mi to v Chrome robí, a pekne ma to žerie. Tiež to neviem vypnúť. Čo mi funguje je, že na odkaz nekliknem, ale podržím a vyberiem možnosť "otvoriť na novej karte" alebo na novej karte v skupine. Vtedy to otvorí v Chrome. Len to je otrava, keď sa chcem niekam preklikať.
Edit: tak to čo napísal RANDAL pomohlo. Díky moc 👍
PINY: tiež mi to v Chrome robí, a pekne ma to žerie. Tiež to neviem vypnúť. Čo mi funguje je, že na odkaz nekliknem, ale podržím a vyberiem možnosť "otvoriť na novej karte" alebo na novej karte v skupine. Vtedy to otvorí v Chrome. Len to je otrava, keď sa chcem niekam preklikať.
V tom Chrome aj keď si nastavím desktop site, tak najprv otvorí stravu normálne ako desktop stránku, ale keď kliknem na jazdu, tak prehodí do aplikácie.
Ja používam roky Firefox, tam všetko funguje ako má
Niečo takéto v Chrome v nastaveniach nemáte? Nepoužívam chrome tak neviem overiť, používam Firefox, telefón redmi note 11 pro 5g
Nemám
Nevadí. Už to nejdem riešiť Budem pri prehliadaní STRAVA používať ten Mi prehliadač. Veď to len, keď chcem pozrieť výjazd podrobnejšie, takže pohoda
Nielen keď chceš pozrieť podrobnejšie, ale aj keď z rôznych príčin potrebuješ nahrať manuálne aktivitu ako napr. gpx., tcx.,....ide to len cez desktop verziu
Nielen keď chceš pozrieť podrobnejšie, ale aj keď z rôznych príčin potrebuješ nahrať manuálne aktivitu ako napr. gpx., tcx.,....ide to len cez desktop verziu
Ešte pre používateľov xiaomi fónov odporúčam zbaviť sa zbytočného predinštalované ho balastu od čínana, telefón pobeží svižnejšie a ako hodinky. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
nam tiež xiaomi, hľadal som to aj cez google ako vyriešiť toto externe otváranie v appke ale fakt som to nenašiel v mobile a vlastne ani na webe 😅😅
čo sa týka toho odstranovania appiek (bloatwar-u) tak si treba trošku naštudovať čo môže a čo nemôže človek odstraniť (našiel som take weby) osobne som sa s tym bavil minulý rok aj sa mi podarilo niečo pokaziť ale je tam aj back-up čiže sa da opäť spetne nainšalovať vymazana appka
... Xiaomi mobilom strednej triedy to isto pomôže ale už s prichodom MIU 14 vela vecí zmizlo a nejake sa daju odstraniť už priamo cez mobil, MIU 15 by mala system ešte odhlačiť viac
Oplatí sa ísť do nového-staršieho modelu? Nebude problém so zivotnostou batérie, atď.?
Napr. https://www.ebay.co.uk/itm/374488803708
Mal som S10e a chcel by som sa k nemu vrátiť (kompaktné rozmery, dobrá výdrž batérie, super foto).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fakt je tu len nejaký základ nastavení a také veci, ktoré vy tu píšete, tu vôbec nie sú
Zrejme výrobca blokuje ten prístup iným prehliadačom. Fakt neviem,to len ženská logika
Vďaka za pomoc
Radšej nič mazať nejdem, bojím sa
Tam nič není k vymazaniu.
Edit: tak to čo napísal RANDAL pomohlo. Díky moc 👍
Aký máš mobil? Ak to nie je tajné teda
Ja používam roky Firefox, tam všetko funguje ako má
Nemám
Nevadí. Už to nejdem riešiť
Pravda veru
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
čo sa týka toho odstranovania appiek (bloatwar-u) tak si treba trošku naštudovať čo môže a čo nemôže človek odstraniť (našiel som take weby) osobne som sa s tym bavil minulý rok aj sa mi podarilo niečo pokaziť ale je tam aj back-up čiže sa da opäť spetne nainšalovať vymazana appka
... Xiaomi mobilom strednej triedy to isto pomôže ale už s prichodom MIU 14 vela vecí zmizlo a nejake sa daju odstraniť už priamo cez mobil, MIU 15 by mala system ešte odhlačiť viac
https://www.google.com/amp/s/technastic.com/xiaomi-bloatware-list-miui/amp/
Napr. https://www.ebay.co.uk/itm/374488803708
Mal som S10e a chcel by som sa k nemu vrátiť (kompaktné rozmery, dobrá výdrž batérie, super foto).