Vďaka za tip. Určite vyskúšam. Ja na WP používam hlavne maaloo Outdoor. Výhodou je, že si tam môžeš nahrať vlastné mapy ako napr. do Locusu na Androide. Predtým som mal aj Vectorial Map Lite. Jednoduchá appka, do ktorej si tiež môžeš dať vlastné mapy.
mne minule postarka priniesla "ekologicku" nabijacku. potrebuje to dva pekne slnecne dni na nabitie a potom uvidim ci to bude aj nabijat za tie peniaze
nedavno som kupil zene nove lenovo a5000 a ja som plne spokojny ale nie zena je tiez. kedze som nic poriadne menej ako 4 alebo 4palcove nezohnal tak rozhodla baterka namiesto mna. obcas si zena nieco precita na internete obcas niekde zavola no ale vidite sami na vydrze baterky zacian sa blizit k nejakej starej nokii
dalsia vec resp. otazka: nejaka otestovana aplikacia na starsi android ktora sluzi na blokovanie mobilnych cisiel. uz ma fakt seru ludia s tymi ponukami na vyhodne volania a 3,14coviny.
je to Swan a Slovenska posta - vyber z hrozna - jedno hrozne i druhe hrozne Swan ma tragicke pokrytie, datovy balicek podla vsetkeho plati len vo vlastnej sieti...len ako perlicka, z eurofondov a rozpoctu sa buduje infrastruktura pre Swan a je to zakryte akoze internetom do skol...terajsej klike nie je uz svate vobec nic.
"..Základná cena za dáta 4 centy za MB sa aplikuje na užívateľov bez aktivovaného balíčka, pričom takáto cena znamená až 40 eur za GB respektíve 4 eurá za 100 MB.
Takáto cena za dáta bude bohužial platiť bez výnimky aj pri využívaní dát v rámci národného roamingu, pri ktorom sa prenášané dáta nezapočítavajú do balíčka ale vždy účtujú so sadzbou 4 centy za MB. Štandardne je používanie dát v národnom roamingu povolené a operátor ani nebude poskytovať službu, ktorou by si ho bolo možné blokovať...."
Zatial mam uz nejaku dobu v kosiku Blackview BV5000, ale od kupy som este daleko. Primarne ho budem potrebovat na Slovensku sim kartu a tu pouzivam par tyzdnov do roka...
Upgradoval uz niekto Android 5.X na Marshmallow ? Zaregistrovali ste nejaky negativny vplyv na vykon/vydrz baterie ? ..Zetkove Xperie zvyknu dostavat upgrejdy, tak aby som vedel ci to ma zmysel instalovat na moju Z3c alebo nie... povodne tam bol Android 4.X, takze jeden "major" upgrade to uz ma za sebou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dalsia vec resp. otazka: nejaka otestovana aplikacia na starsi android ktora sluzi na blokovanie mobilnych cisiel. uz ma fakt seru ludia s tymi ponukami na vyhodne volania a 3,14coviny.
Ceny su viac nez lakave.
"..Základná cena za dáta 4 centy za MB sa aplikuje na užívateľov bez aktivovaného balíčka, pričom takáto cena znamená až 40 eur za GB respektíve 4 eurá za 100 MB.
Takáto cena za dáta bude bohužial platiť bez výnimky aj pri využívaní dát v rámci národného roamingu, pri ktorom sa prenášané dáta nezapočítavajú do balíčka ale vždy účtujú so sadzbou 4 centy za MB. Štandardne je používanie dát v národnom roamingu povolené a operátor ani nebude poskytovať službu, ktorou by si ho bolo možné blokovať...."
SWAN - protezovani tragedi
http://androidportal.zoznam.sk/2015/10/ponuka-neodmieta-5-5-3g-phablet-4-jadrovym-procesorom-53-eur/
Zatial mam uz nejaku dobu v kosiku Blackview BV5000, ale od kupy som este daleko. Primarne ho budem potrebovat na Slovensku sim kartu a tu pouzivam par tyzdnov do roka...