Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Tak mi vysvetli, preco hladas dotykovy telefon. Preco si nekupis prvy tlacidlovy maly co sa predava v baliku s nejakou predplatenou kartou? Napr. Orange Zuco za 27,90 € a v cene je uz aj TC s kreditom 10 € na volanie / SMS, takze telefon za 17,90 €.
http://www.fony.sk/clanky/9550-orange-zuco
Chcel by som skúsiť mať poruke núdzové GPS napríklad (už sa mi stalo, že mi mapy nepomohli), lepšiu konektivitu s notebookom (teraz je najspoľahlivejšie prenášanie všetkého cez SD karty - obrázky, fotky, hudba a pod. - inak sa nedá, cez USB aj Bluetooth to blbne), nemyslím si, že dnešné tlačidlové úplné low endy budú kompatibilnejšie s notebookom. Aj prezeranie máp (len screen obrázkov, online nepotrebujem a ani nechcem byť) je na mojom tlačidlovom nepohodlné. Prípadne písať aj iné textové správy ako len SMS. Ako tretia pre mňa dôležitá funkcionalita (okrem telefonovania a správ) je hudobný prehrávač, tento mobil to nezvláda poriadne.
a tiež som ešte nenašiel nejakú nevýhodu iphonu oproti androidu
- primarne mensieho rozmeru (moze byt aj lahky),
- trochu odolny (nerozbije sa po prvom pade),
- spolahlivy (ziadne mrznutie v kritickych situaciach),
- ma dobru vydrz na baterke (nemusim ho kazdy den nabijat).
- a hlavne, ide na nom aplikacia Garmin Connect (neviem ci momentalne podporuje vsetky verzie OS)?
Pouzivat by som ho chcel na bicykli v kombinacii s Garminom a live trackingom. Nic viac este okrem telefonovania, ziadne hry a praca, na to mam druhy hlavny telefon (Windows)
Rozmyslal som nad niektorou z Xperii, ale nesledoval som ich vyvoj, tak neviem zhodnotit. Dakujem
Samsung S4 mini asi nesplna odolnost a Garmin Connect na nom podla rychleho googlenia nefunguje. Alebo sa najde kandidat spomedzi starsich iPhoneov. Dolezita je aj cena, kedze telefon chcem nosit len na bike.
Nebudem do neho aj tak nič inštalovať, tak ma nejaké GB a GHz netrápia, pokiaľ nebude mrznúť. Veľkosť je hlavná podmienka
Kde tam je GPS? Okrem toho, das externy GPS modul do druheho vrecka a mas aj GPS.