Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
"So in the end, the Edge 50 Neo scores a much higher 13:29h Active Use Score than its predecessor despite its smaller battery."
Podľa https://www.gsmarena.com/battery-test-v2.php3 je výdrž nadpriemerná...
Menšiu by som ja nebral. Viem, optimalizácia spotreby je už inde ako v tomto mobile, ale fyzické mAh podľa mňa nenahradíš.
Ja čakám na nejaký mobil s podobne veľkou batériou, už 5G, aspoň trochu vodeodolný (v miernom daždi, rose, na riaditkách nosievam) najlepšie ak by ešte mal ANT+ technológiu pre záznam trasy (viem, obmedzili to v mobiloch ale pár senzorov mám ANT+ : rýchlosť, teplota, kadencia). Ak nepríde na trh, stále mi dobre poslúži moja kombinácia : M51 a ANT+ adaptér do USB portu. Možno Motorola, xiaomi (obe značky som mal ). Čisto odolný (oukitel, ulefone ...) zatiaľ nechcem.
displej má 120 Hz adaptívne obnovovanie, ale rozsah adaptivity je zvyčajne okolo 60 Hz – 120 Hz, nie 1 Hz ako pri high-end LTPO paneloch (napr. Galaxy S24 Ultra alebo iPhone 15 Pro). Edge 50 Neo používa LTPO technológiu, ale nie plnohodnotnú implementáciu s extrémnym rozsahom (1 – 120 Hz)"
"Since it's an LTPO display, it can dial down to just 1Hz to preserve power when you are not interacting with the display."
Ktoré dostupné špecifikácie tvrdia niečo iné?
Nehadaj sa. Ked ti raz odbornici tohoto fora povedia, ze nemas taky, tak nemas. Aj ked mas.
bolo to davno, co som to mal zapnute, este boli peniaze drevene, ked som zo zaujimavosti chcel vidiet co to zobrazi . . . .
Inak aj tá diskutovaná výdrž batérie sa zatiaľ javí dobre - v práci mám telefén položený na Qi nabíjačke (za 10€ od Alzáka), nabíjanie mám obmedzené do 80%, potom nejaký internet + video (spolu cca. 1h) + chodí mi pošta do Outlook-u + fotenie. Ďalší deň prichádzam do roboty s 50-60% batérie, takže pohoda. Aspoň teda pre moje použitie...
Go to Settings > Apps.
Search for and tap "One UI Home".
Tap "Storage".
Tap "Clear cache".
Tap "Clear data" to reset the launcher settings (you will need to reconfigure your home screen).