Aby sme si pokecali a niektorý už aj zaspomínali napíšte aký bol Váš prvý bike(priložte aj foto) a koľko ste ich doteraz mali.Ja som mal Author Dallas-cca 5000sk,pevná vidlica,Shimano SIS,farba šialená fialová a vďaka nemu už bikujem 15 rokov a vymenil som 4 biky.Fotku skúsim pohľadať.Sorry ale prvý bike mám len obyčajnej fotke(digitály boli len sen)tak prikladám aspoň bike č.2-nech je sranda
Nejaky maly, zeleny s pomocnymi kolieskami
Potom som mal jeden bomba bike - BMT
dalej som presiel na horsky - nejaky JOKO - praskol ram po dvoch zjazdoch z Kojsovej Hole , raz mi odtrhlo zadne koleso aj s kuskom ramu
potom som zohnal nejaky ram CHEROKEE a pozliepal nejake suciastky na nho
dalsi bike bol (aj je) Author Horizon )
a odo dnes som vlastnikom KELLYSu MADMAN s "light tuningom"
(prehadzovacka Deore LX, anatom. tvar. "rohy" , "traktorove" plaste Maxiss aj s podpisom nejakeho pretekara (?) -Larson)
moj prvy bike bol BMX 20, potom som mal Admirala (nejaky tescobike ), favorit .... moj prvy original horsky bol IROK (pozliepany z vselijakych suciastok, ale vecsina bola stara acera a altus) ... a teraz mam taku skladacku ..... ma nalepky ze KELLYS, tak je to "kellys" ..... vybava C201 a Alivio....
Ako prvy MT bike som mal na ten cas dost nadupany HEAVY TOOLS Winner...mal STX a pevnu prednu vidlu.
Momentalne jazdim na Giant Reign II a najnovsie som kupil z druhej ruky Giant XtC team.
1. klasika s pomocnymi koleckami, neskor bez nich !!!
2. RMX - doteraz neviem rozdiel medzi RMX a BMX.
3. Libertu upravenu na sposob favorita, polgalusky.
4. neznackovy MTB so SIS, z roku 93!!, doteraz pohode funguje, menene len duse (sprachniveli...)
5. doteraz najvacsi omyl zn.MEGAdrive za 3 tisic, po 50km sa rosypala kazeta, somto ledva predal za 1000 sk,
6. Vector Explorer, momentalne z neho zostal len ram, sedlo a riditka+packy, ale po sezone vymenim aj to.
No moj uplne prvy bajk bola v 82 roku nejaka skladacka ktora sa mi zlomila v krku vydlice.Nastastie som vtedy stal na mieste.To s pamatam uplne presne.
to vandal666: na tej fotke niesi nahodou v Smolniku sami to tam zda povedome
ano, ak potom nasledoval stupak za Uhornou
cca pred rokom
tento rok sa zase chystam na cykloturu a mozno zas tu istu trasu
ja mam v Uhornej babku tak to tam poznam ,ten stupak za Uhornou je ovela horsi zdruhej strany.
no, som nevedel ci Smolnik lebo sme niekde z lesa zjazdili do dediny co sa volala Smolnicka Huta tak som si nebol isty Ale uz som si spomenul...
No ked sme nejak vyslapali/vytlacili ten kopcisko, tak potom ten zjazd nemal chybu - prsalo a som si to vpalil do takej fajnej zakruty a skoncil som v priekope
audino no vsimam si to, lebo bratranec mal u babky podobny, ale bez takychto vymozenosti, jazdi v istej reinkarnovanej forme doteraz (kolesa som namontoval na kosacku)
p.s. : pri vsetkej ucte si oslovenie "chlapce" vyprosim aj ked verim, ze nebolo myslene zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom som mal jeden bomba bike - BMT
dalej som presiel na horsky - nejaky JOKO - praskol ram po dvoch zjazdoch z Kojsovej Hole
potom som zohnal nejaky ram CHEROKEE a pozliepal nejake suciastky na nho
dalsi bike bol (aj je) Author Horizon
a odo dnes som vlastnikom KELLYSu MADMAN s "light tuningom"
(prehadzovacka Deore LX, anatom. tvar. "rohy" , "traktorove" plaste Maxiss aj s podpisom nejakeho pretekara (?) -Larson)
here it is:
nie, cisto novy som kupil ak sa pytas na to....
ale videl som tam na inzercii za 18 tisiciek tento bike...
Momentalne jazdim na Giant Reign II a najnovsie som kupil z druhej ruky Giant XtC team.
2. RMX - doteraz neviem rozdiel medzi RMX a BMX.
3. Libertu upravenu na sposob favorita, polgalusky.
4. neznackovy MTB so SIS, z roku 93!!, doteraz pohode funguje, menene len duse (sprachniveli...)
5. doteraz najvacsi omyl zn.MEGAdrive za 3 tisic, po 50km sa rosypala kazeta, somto ledva predal za 1000 sk,
6. Vector Explorer, momentalne z neho zostal len ram, sedlo a riditka+packy, ale po sezone vymenim aj to.
cca pred rokom
podla mna vyzera RMX takto
a BMX napriklad takto
cca pred rokom
ja mam v Uhornej babku tak to tam poznam
cca pred rokom
ja mam v Uhornej babku tak to tam poznam
no, som nevedel ci Smolnik lebo sme niekde z lesa zjazdili do dediny co sa volala Smolnicka Huta tak som si nebol isty
No ked sme nejak vyslapali/vytlacili ten kopcisko, tak potom ten zjazd nemal chybu - prsalo a som si to vpalil do takej fajnej zakruty a skoncil som v priekope
Aká geniálne jednoduchá konštrukcia. Hlavne tie kľuky s integrovanou nielen oskou, ale aj pedálmi.
p.s. : pri vsetkej ucte si oslovenie "chlapce" vyprosim