Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Hlavne sa čudujem poisťovniam, že to tým zmluvným opravárom preplácajú v takýchto sumách. Ja som si doma nacúval autom s otvoreným kufrom do garážového prekladu. Trochu ťuknuté piate dvere, jeden pánt a trochu šuchnutá strecha. Poistku som nemal, ale šiel som k známenu čo robí veľa vecí pre poisťovne. Samozrejme všetko super a, že to nebude rovnať, ale isto do šrotu veci a nové všetko. Len diely a okolo toho veci 2500 plus asi 10 hodín práce a šup sme boli okolo 4 tisíc eur. Sa ho pýtam, že či sa nehanbí pýtať si necelých 160 eur za hodinu podpriemernej práce?? Že to mám pohodovú cenu, že na poisťovňu by šlo výrazne viac....tak topka. Nakoniec u jedného chlapíka, tiež cyklistu to stálo 960 eur a ešte opravil po predošlom opravárovi aj blatník čo mi lakoval pred asi rokom a objavila sa tam korózia. Väčšinou som fakt z klampiarov a lakýrnikov naozaj znechutený.
Pre toto nerobíme pre poisťovne.Autorizaku uznajú všetko a nás naťahujú mesiace zo všelijakými doobhliadkami a papiermi.A nakoniec aj tak všetko nepreplatia.
Ja som mal minuly mesiac auto u klampiara, kedze som bol sikovny a na vjazde do garaze som zdeformoval prah. Hodinovka klampiara 55 eur/hod bez DPH, robil 4 hodiny (vytiahnutie prahu), lakovanie mimo dielnu 220 eur bez DPH. Este mi to lakovali druhy raz, lebo sa to sefovi nepacilo a vravel mi, ze asi bude musiet investovat aj do vlastnej lakovne, lebo je velmi tazke najst dobreho lakosa na nejake beznejsie zakazky.
A to je firma, ktora opravuje aj veterany a supersporty. Maju v garazi svoj vlastny projekt Audi Quattro S1, videl som tam aj nejake stare (vraj hlinikove) BMW.
Keby si účtovali normálne slušné normohodiny - napríklad 60/hod a snažili sa vzhľadom na ekológiu opraviteľné diely opravovať, tak by sa ani poisťovne zrejme toľko necukali s plnením. Keby som nemusel robiť iné veci a mal ešte nejaké náradie ďalšie doma, tak si to opravím aj sám doma. Aj tak som musel, pretože ten známy čo mi to robil samozrejme nesprávne nastavil zámok kufru plus niečo mi nechal vnútri v dverách hŕkať. Zistil som, že šlo o kúsok prasknutého tmelu, ktorý zostal vnútri v dutine a z tej som ho cez diery na plastové úchyty vyťahoval. Takže som v podstate spokojný, ale trebalo to dorobiť. V tej cene 5 tisíc by nebol rozdiel a zas by tam bolo klasika polámané čalúnenie, alebo nejaká iná záludnosť. Zajtra idem do nového servisu s novým Volkswagenom, kde absolútne neviem čo mám čakať a zas im tam dávať rozumy ako mi majú pod lem dávať gumené podložky, aby mi nič neškrabli a podobné nezmysly riešiť.
Je to super Mišo, že máš v blízkosti takúto lakovňu. Tu v ZA je hodne problém. Len samé nezmysly. Dáš opraviť lakovanie po MB Tuhovská, kde som si myslel, že to je robené vesmírnou technológiou...v ZA ti povedia aké tam urobili chyby a čo sú to za debili a potom prejde pár mesiacov a korózia inde a väčšia....od veteránov to má ďaleko.
Vsak ja som tiez isiel z BA do Pezinka, lebo som dostal dobre referencie a ozaj urobili super robotu a dohliadli aj na lakyrnicke detaily. Mam skusenost aj s inou lakovnou a ked som prisiel, ponachadzal som chyby, ktore museli opravit...fakt je narocne najst niekoho, co spravi robotu poriadne a da si na detaily pozor.
caute, chcel by som osetrit podvozok a dutiny rocnemu S-crossu. Davali ste to niekto v poslednej dobe niekomu robit alebo urobili ste to doma? Aky nastrek siel na to? zatial vsade registrujem len dinitrol
prosím vás, ktoré poisťovne sú teraz nogo ? už len PZP... doteraz som mal pár rokov pzp aj hp od unionu a mal som aj plnenie a skvelé ... teraz ale ruším a už len pzp, tak otázka či ísť po cene alebo reálne čítať podmienky a ktoré hneď vyradiť. Voľakedy bola taka neodporúčaná kooperatíva ak si dobre pamätám
Ak by niekto hladal nove moderne SUV so super vybavou, predavam polrocny Tiguan v najvyssej vybave s vecami ako HD LED Matrix, head-up displaj, masazne sedadla s alcantarou, 360° kamery, vsetky asistencne systemy a mnoho dalsieho...
Nahradza ho 7-miestny Touranm, kedze manzelka ma romanticke predstavy ako vyuzije 7 miest
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze prepocitane na plat:
PZP:
DE = 0.27 az 0.32 platu
SVK = 0.09 az 0.30 platu
Full KASKO
DE = 0.61 az 0.80 platu
SVK = 0.29 az 0.57 platu
A to je firma, ktora opravuje aj veterany a supersporty. Maju v garazi svoj vlastny projekt Audi Quattro S1, videl som tam aj nejake stare (vraj hlinikove) BMW.
Je to super Mišo, že máš v blízkosti takúto lakovňu. Tu v ZA je hodne problém. Len samé nezmysly. Dáš opraviť lakovanie po MB Tuhovská, kde som si myslel, že to je robené vesmírnou technológiou...v ZA ti povedia aké tam urobili chyby a čo sú to za debili a potom prejde pár mesiacov a korózia inde a väčšia....od veteránov to má ďaleko.
Nahradza ho 7-miestny Touranm, kedze manzelka ma romanticke predstavy ako vyuzije 7 miest
https://www.autobazar.eu/detail/volkswagen-tiguan-15-tsi-evo-elegance-dsg-mild-hybrid/AevnOeqs7Jh/