Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Niekde som ale pocul ze kamiony sa aj tak nerozbiehaju na jednotku ako auta ale az na vyssiu rychlost. Z toho mi logicky vyplyva ze asi nemusi hadzat kazdu jednu rychlost, v podstate ani v aute nejdem vzdy po rade kazdu jednu. Ruku do ohna by som za to ale nedal.
Je to obycajna 18p prevodovka. Mas tam High-Low (paka s lebkou) polrychlosti (paka nalavo) a obycajna radiaca paka so 6 prevodmi ako v autach. Typek asi chcel machrovat, lebo nazaciatku radil aj polky cez neutral, potom aj priamo.
Taka prevodovka sa pouziva aj v desnych europakych tahacoch, len to je pekne na jednom joysticku. (aj ked netusim ako sa radi high-low, k tomu som sa na parkovisku nedostal, kedze nemam vodicak na tahace) na polky mas na obycajnej riadiacej pake na boku s prepinacom.
tri páky je pri starých strojoch docela bežné, akurát sa normálne za jazdy radí len jednou, nie ako henten šašo, že radí dvoma rukami naraz
čo som robil papiere na ivecu, tam už bola len jedna páka ako v osobáku, akurát keď sa do nej z boku tresklo tak si prehodil medzi malou a veľkou skupinou. samozrejme keď nemáš náklad a si na rovine, tak sa stačilo na malej trojke rozbiehať.. na traktore mám tiež takto tri páky, dve napravo a jednu naľavo, s tou sa radí iba redukčná prevodovka.. ďalšia páka je na voľbu skupiny, tie sú 4, spiatočka, redukované rýchlosti, terénne rýchlosti a cestné. a ďalšou pákou sú normálne 4 rýchlosti ako v aute. zvolím si skupinu a už len radím 4 rýchlosti. najviac ma to baví dozadu, keď môžem 4 spiatočky nakvaltovať
Niekde som ale pocul ze kamiony sa aj tak nerozbiehaju na jednotku ako auta ale az na vyssiu rychlost. Z toho mi logicky vyplyva ze asi nemusi hadzat kazdu jednu rychlost, v podstate ani v aute nejdem vzdy po rade kazdu jednu. Ruku do ohna by som za to ale nedal.
to ako z 1 hodíš hneď 3, alebo z 3 na 5 ? to si potom expert
Prečo divné? Radím podľa otáčok a nie podľa postupnosti. Potrebujem sa zaradiť, tak potiahnem 3 do stovky a rovno hodím 5. Tak isto sa na Dacií Duster pohýňam na 2, lebo jedna je veľmi kratučká a používam ju hlavne v teréne.
toto som nikdy neskúšal a asi ani nebudem , kým zaradíš 1 stupeň to máš asi sekundu, tak v tom nevidím nejaký význam a naučil som sa tak radiť, preskakovať prevody ma nikdy ani nenapadlo
imro1 potom Ti chyba fantazia, ked inak nie ako 123456. Ja standartne 135, pripadne 136. Samozrejme pouzivam aj ine stupne, podla stupania, predbiehania, kolony ...
ešte častejšie je skákanie stupnov pri podradovaní, idem 90, dobehnem kamion čo ide 80, tak dám rovno z 6 do 3, plyn na podlahu a obieham... naozaj nie sú tie rýchlosti očíslované 1 až X kvôli tomu že to vždy treba postupne radiť..
imro1 potom Ti chyba fantazia, ked inak nie ako 123456. Ja standartne 135, pripadne 136. Samozrejme pouzivam aj ine stupne, podla stupania, predbiehania, kolony ...
Kúp si automat.
Na kamióne pokiaľ máš manuál prevodovku tak záleží ako si naložený podľa toho sa rozbiehas.Tazsie je brzdenie motorovkov,retarderom a následne podradovanie stupňov a v zime radšej na brzde prerusovane inak sa zlomis.Dnes už je väčšinou automat všade tak je to jednoduchšie.
to ako z 1 hodíš hneď 3, alebo z 3 na 5 ? to si potom expert
Imro sorry ale expert si ty lebo ked by som mal pri predbiehani radit od 3ky po 6tku tak to radsej ani nemusim predbiehat. Ci ako si to predstavujes ze na trojke das podlahu tocis to kludne do 5000 zrazu ides 100-110 a co tam hodis 4ku? Na co? Rovno dam 6 a mam 2500 otacok a brnkam si v klude dalej. Ked radis dole tak ides tiez po jednej? Ked musis zabrzdit z 90 na 40 tak zo 6tky to mas co robit. A vraj ja som expert.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Taka prevodovka sa pouziva aj v desnych europakych tahacoch, len to je pekne na jednom joysticku. (aj ked netusim ako sa radi high-low, k tomu som sa na parkovisku nedostal, kedze nemam vodicak na tahace) na polky mas na obycajnej riadiacej pake na boku s prepinacom.
A ten shift pattern je nejaky bullshit.
čo som robil papiere na ivecu, tam už bola len jedna páka ako v osobáku, akurát keď sa do nej z boku tresklo tak si prehodil medzi malou a veľkou skupinou. samozrejme keď nemáš náklad a si na rovine, tak sa stačilo na malej trojke rozbiehať.. na traktore mám tiež takto tri páky, dve napravo a jednu naľavo, s tou sa radí iba redukčná prevodovka.. ďalšia páka je na voľbu skupiny, tie sú 4, spiatočka, redukované rýchlosti, terénne rýchlosti a cestné. a ďalšou pákou sú normálne 4 rýchlosti ako v aute. zvolím si skupinu a už len radím 4 rýchlosti. najviac ma to baví dozadu, keď môžem 4 spiatočky nakvaltovať
to ako z 1 hodíš hneď 3, alebo z 3 na 5 ?
Kúp si automat.
Na kamióne pokiaľ máš manuál prevodovku tak záleží ako si naložený podľa toho sa rozbiehas.Tazsie je brzdenie motorovkov,retarderom a následne podradovanie stupňov a v zime radšej na brzde prerusovane inak sa zlomis.Dnes už je väčšinou automat všade tak je to jednoduchšie.
Imro sorry ale expert si ty lebo ked by som mal pri predbiehani radit od 3ky po 6tku tak to radsej ani nemusim predbiehat. Ci ako si to predstavujes ze na trojke das podlahu tocis to kludne do 5000 zrazu ides 100-110 a co tam hodis 4ku? Na co? Rovno dam 6 a mam 2500 otacok a brnkam si v klude dalej. Ked radis dole tak ides tiez po jednej? Ked musis zabrzdit z 90 na 40 tak zo 6tky to mas co robit. A vraj ja som expert.