Leony budiz Ti odpustena ta druha znacka z Bavorska, inak fajn

. Ano, ani ludia v komentoch pod tymi clankami nevedia a myslia, si, ze je to registracna dan - pri prvej kupe, alebo dovoze. Ja som ju platil pri kupe auta aj na SK, cize ako pise
todam. A teraz ci ma euro 4 a euro 5 je uplne jedno, ked nasobi beztak ustrelenu sumu.
Jano1987 hviezdy s V6, alebo R6 uz od 2003 (starsie bohuzial nesledujem podrobne) mali v diesli 150kW+. V tej dobe boli dieslove 6 valce este "bezne" osadzane aj do strednej triedy, okrem premie napr. take Volvo etc. Vies, mozno treba len zdanit servisakov + hodinovu taxu a dostavia sa dialnica az do Uzhorodu uz 2023

No jo zase ideme zachranovat planetu

Skoda spominat nejake tankery, alebo lietadla lebo ako citam niektori tu naozaj veria ze to vyrazne prospeje ovzdusiu ked sa zacne takyto ,,lov´´ na silnejsie auta a dokonca schvaluju ,,bicovanie´´ a este s hrdostou nastavia zemepanom chrbat, skoda k tomu aj cosi pisat. Neschvalujem dymovnice na cestach, tie by mala EK zachytavat, ale ciel tejto buzeracie je niekde inde a priroda a ovzdusie to nie su.
K tej kvalite novych aut, myslim si ze kvalita je naozaj nizsia, pretoze sa setri kde sa da, pracoval som v automotive 10 rokov a niektore zazitky z firmy by tazko aj niekto veril.