Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftclxno1 napísal:
Tesla je take hrackarske auto, auto od firmy, ktora nema s vyrobou aut skusenosti (a tak to aj vyzera). Ma skvelu techniku (aku+motor+SW), ale otrasnu ergonomiu a po zakladnej mechanickej stranke je to tiez dost ubohe.

Dnes tu máme odborníkov...
https://www.youtube.com/watch?v=Bjlt9ZocQUk
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 13:50:53
00
arrow_leftbranomelis napísal:
Jediné čo pri Tiguane nedáva zmysel je predokolka....Ale ako cena útechy je ešte jedno nezmyselnejšie auto a to sú verzie Mercedesu GLK, ktoré boli robené ako zadokolky, to musel vymyslieť ozaj debil.
V SR ma cca 60% novo predanych SUV v segmente Tiguanu pohon prednych kolies.

Vacsina ludi si dnesnej dobe nekupuje SUV kvoli terennym schopnostiam, ale kvoli vyssiemu posedu, dizajnu, mode a pocite vacsej bezpecnosti.

V segmente o velkost mensich SUV ma pohon 4x4 dokonca len cca 15 %...
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 14:16:40
01
arrow_leftquasimoto napísal:
Vacsina ludi si dnesnej dobe nekupuje SUV kvoli terennym schopnostiam, ale kvoli vyssiemu posedu, dizajnu, mode a pocite vacsej bezpecnosti.

... A najma z dovodu maleho pipika
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 14:28:20
04
JoKo majitelia SX4 a podobných áut asi nemajú malý pipik...
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 14:36:26
01
SUV a terénne schopnosti sú 2 úplne odlišné pojmy. SUV je obyčajné osobné auto ako akékoľvek iné, len s vyššou svetlou výškou, čo je iba jedna premenená v teréne, teda priechodnosť. Ale 99% tých áut behá po mestách a verejných komunikáciách. Takže keď si dnes niekto kupuje SUV, tak nie preto, že chce ísť do terénu, ale preto že chce ísť s dobou.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 14:39:28
00
Práveže sú aj ľudia, čo chodia lyžovať, alebo majú chaty, kde sa vyšší podvozok hodí. Nie každý s SUV ním jazdí len po meste. Niekto si kupuje SUV aj kvôli ťahaniu prívesu. Je tých dôvodov viac.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 14:47:01
10
arrow_leftclxno1 napísal:
Tesla je take hrackarske auto, auto od firmy, ktora nema s vyrobou aut skusenosti (a tak to aj vyzera). Ma skvelu techniku (aku+motor+SW), ale otrasnu ergonomiu a po zakladnej mechanickej stranke je to tiez dost ubohe.

Jazdil si s tym niekedy?
Ja som mal len Teslu 3 v slusnej vybave, ale nie plnej - napriklad autopilota som nemal. Jedine co mi naozaj vadilo bolo nastavenie spatnych zrkadiel - nesli dost daleko od auta. A to musim provedat, ze sa do vela beznych aut ergonomicky neposkladam. (mam 2m a cez 130kg)

Auto to bolo velmi slusne, zrychlenie ako na husenkovej drahe je navykove. Celkovo som s nim bol spokojny, len mi nakoniec povedali kolko mam zanho ako firemne doplacat (4-miestna suma) a vratil som ho.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 15:03:53
02
A čo bolo na tom, že máš doplatiť 4 miestnu sumu za odkúpenie auta z firmy? Veď to je super nie? Hlavne v súčasnosti keď sa obyčajné autá ako tu diskutujeme ako je Tiguan predávajú za vysoko 5 miestne sumy aj silne ojazdené.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 16:17:21
01
Aj keby bola za 9999€ tak super cena
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 16:44:00
01
Neviem , či "doplácaním" myslel odkúpenie služobného auta.... skôr asi používanie aj na súkromné účely....
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 16:48:28
01
On to myslel asi trochu ináč, ale to mi úplne nesedí, že by niekto chcel viac ako 1000 eur mesačne za obyčajnú firemnú Teslu od zamestnanca 🙄
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 16:51:14
00
Nechápem tie inotaje … “ štvormiestna suma “ , “ slušná výbava “ . Buď povedz všetko , nech vieme reagovať abo pomlč naveky .
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 16:58:49
07
arrow_leftmatko001 napísal:
Jazdil si s tym niekedy?
Ja som mal len Teslu 3 v slusnej vybave, ale nie plnej - napriklad autopilota som nemal. Jedine co mi naozaj vadilo bolo nastavenie spatnych zrkadiel - nesli dost daleko od auta. A to musim provedat, ze sa do vela beznych aut ergonomicky neposkladam. (mam 2m a cez 130kg)

Auto to bolo velmi slusne, zrychlenie ako na husenkovej drahe je navykove. Celkovo som s nim bol spokojny, len mi nakoniec povedali kolko mam zanho ako firemne doplacat (4-miestna suma) a vratil som ho.

Nejazdil a ani po tom netuzim. Ako hlavne plus si napisal zrychlenie, nic ine. Ked si este raz precitas moj prispevok, tak to vobec neodporuje tomu, co som napisal ja. Technologicky su to skvele auta, ale to nestaci. Ergonomia a s tym suvisiaca bezpecnost jazdy je zalostna, mechanicke casti tiez pokrivkavaju.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 17:24:16
02
arrow_leftlapaloma napísal:
prosím vás, ktoré poisťovne sú teraz nogo ? už len PZP... doteraz som mal pár rokov pzp aj hp od unionu a mal som aj plnenie a skvelé ... teraz ale ruším a už len pzp, tak otázka či ísť po cene alebo reálne čítať podmienky a ktoré hneď vyradiť. Voľakedy bola taka neodporúčaná kooperatíva ak si dobre pamätám

Pozris sa koľko platíš teraz a koľko by ti vyšla poistka :) ja som zrušil jednu aj s havarijkou a lacnejšiu som nenašiel ...
Vlani do mňa nabúral s Kooperativou a na moje prekvapko všetko v pohode a rýchlo..
Teraz som dal Uniqua, vyšlo najlacnejšie a pripoistenia mi, ktoré sa podobajú havarijné a klikol som aj pripoistenie že keď ja spôsobim nehodu, tak mi preplatia do 2 či kolko tis skodu
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 17:31:49
00
U PZP by som sa riadil cenou.
Ale aj u Kaska, dlhe roky sukromne mame v rodine kooperativu/komunalnu a nikdy nebol problem pri poistnych udalostiach
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 17:48:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up