Co myslite ako dopadnu Kosice v play off-semifinale? Maju este sancu dotiahnut to vyssie? Teda sanca je vzdy ale za tohto stavu Alebo co myslite kto to vyhra? Slovan?Trencin?Kosice?
Dufam ze tymto nerozputam daku polemiku ako tu bola minule s tymi krajmi
keby ze stavkujem, tak mam jasnu vyhru
hned to bolo jasne ze vyhra lepsi - svedi - ved sa stale na tom lade hybali ako "krasokorculiari"
apropo predstavte si muzstvo, ktore by malo ruske finticky a svedske tancovanie na lade
no posereme sa z toho
kto si precital zostavu muselo mu byt jasne uz na zaciatku ako to skonci
ja som osobne prekvapeny ze sme sa dostali az do stvrfinale
ty tomu asi rozumies, koho si tam este chcel vidiet
dnesna obrana vyzerala ako lietacie dvere v prievane. a ked aj sa nasi dokazali usporiadat do nejakeho obranneho utvaru, len sa na svedov pozerali ako im frcia okolo nosa. pristupovat k hracom ich ani nenapadlo... to hlavne plati pre druhu tretinu
nebit tej zlej obrany trufam si povedat ze sme mali na vitazstvo. ale stalo sa, vypadnutie v stvrtfinale sa stava uz pomaly pravidlom
samozrejme, ze mala. Po rusoch /daleko vzadu/ jednoznacne najlepsia. Aj utocnici od ktorych sa to necakalo hrali fajn- Kukumberg, Kapus, Uram... Surovy ako jeden z naj hracov svedskej ligy vela neukazal. Ale to je v podstate jedno, obrana sa pohybovala ako na rybniku a nie na MS. Skor ako Handzus, Nagy, Palffy, Visnovsky ci Bartecko chybala aspon aka taka zohratost, niekedy to bolo nepozeratelne.
ked hraju cesi, tak nepozeram na cechoch, lebo vtedy sa to velmi neda pocuvat - inak ale STV nema sancu->zaspala dobu o 100 rokov(studio, komentatori,...)
marecej: nerozlisujes dva pojmy, zostava a hra. Svedi mali vyber ligy, tusim jedneho hraca s nhl, ziadneho nylandera ci alfredssona, ale ako tym hrali super. Kanadska zostava ma teda neohurila, mozno nash ci doan. Ale hraju dobre. Kto vsak tento rok zastavi rusov netusim. Najskor nikto. Ale aj ti uz mali niekolko krat zostavu nabitu esami, ale nedostali sa ani do stvrtfinale.
marecej: nieco ti unika... na tychto MS ma kazdy z 8micky slabsiu zostavu ako na inych MS. Mali sme sancu na dobry vysledok! Len zas ta nasa koncetracia, tie primitivne skolacke chyby. Dat svedom 4 gole a nevyhrat! sa mi zastavili hodinky.
A coze ma kanada aku zostavu? taku by postavili min. este jednu! Ved uvidis o rok ked budu doma.....
no ja som to cakal ze nas Svedi poslu domov...podla toho co doteraz predvadzali nasi to bolo skoro jasne. Neviem, nejako nas hra nasich na tohtorocnych MS vobec nechytila za srdce...
- obrana bola uplne nulova...odstupovali od hracov a uz vobec si ich nevedeli preberat...mnohokrat oboch obrancov super vylakal za branu a pred branou zostali volni hraci...Chara a Jurcina ma hrou dost sklamali, jednoznacne najlepsi tam bol Podhradsky ktory ma prekvapil aj svojou technikou a rychlostou
- Supler sa mi zda ze taktiez nezvladol ulohu trenera...nedokazal muzstvo spravne nakopnut, nedokazal tam na nich ani zdvihnut hlas, nedokazal spravne reagovat na priebeh hry
- dost ma prekvapilo ze viac priestoru v brane nedostal Halak pretoze je to podla mna brankar so zeleznymi nervami
- utok Hossa-DemitraGaborik bolo dost nestastne riesenie pretoze chalani sice dali nejaky ten gol ale pokusali sa hrat na krasu a zabudli strielat na branu...preto aj taka zalostna bilancia Maja Hossu. Velmi dobre zahrali a nonstop makali Radivojevic a Kukumberg...Marek Uram taktiez fajn ale na MS mu bohuzial chybala vyska a hlavne vaha co bolo vidiet v osobnych subojoch...no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...no nejako som sa rozpisal...asi to bude tym ze som co to pri hokeji stravil a dokonca som aj studoval trenerstvo ladoveho hokeja na VS
..no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...
tiež si myslím, ale zas jeho skusenosti sú na nezaplatenie. už mu to tak nejde, ale zato stále vie perfektne čítať hru a dobre prihrávať. a určite má jeho slovo u hráčov slušnú váhu. stále je užitočný v mužstve a C si zaslúži
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hned to bolo jasne ze vyhra lepsi - svedi - ved sa stale na tom lade hybali ako "krasokorculiari"
apropo predstavte si muzstvo, ktore by malo ruske finticky a svedske tancovanie na lade
kto si precital zostavu muselo mu byt jasne uz na zaciatku ako to skonci
ja som osobne prekvapeny ze sme sa dostali az do stvrfinale
ty tomu asi rozumies, koho si tam este chcel vidiet
si vazne myslis ze ta zostava mala na viac?
to je pravda, ale to sa vobec nevylucuje s tym ze bola na hovno
nebit tej zlej obrany trufam si povedat ze sme mali na vitazstvo. ale stalo sa, vypadnutie v stvrtfinale sa stava uz pomaly pravidlom
samozrejme, ze mala. Po rusoch /daleko vzadu/ jednoznacne najlepsia. Aj utocnici od ktorych sa to necakalo hrali fajn- Kukumberg, Kapus, Uram... Surovy ako jeden z naj hracov svedskej ligy vela neukazal. Ale to je v podstate jedno, obrana sa pohybovala ako na rybniku a nie na MS. Skor ako Handzus, Nagy, Palffy, Visnovsky ci Bartecko chybala aspon aka taka zohratost, niekedy to bolo nepozeratelne.
Petr Vichnar a Robert Záruba ruuuuuule!!!!!!!
...a hlavne hostak
samozrejme, ze mala. Po rusoch /daleko vzadu/ jednoznacne najlepsia
ty si asi nevidel zostavu kanady,ze ?
A coze ma kanada aku zostavu? taku by postavili min. este jednu! Ved uvidis o rok ked budu doma.....
ale no aspom si nemame co zavidiet
- obrana bola uplne nulova...odstupovali od hracov a uz vobec si ich nevedeli preberat...mnohokrat oboch obrancov super vylakal za branu a pred branou zostali volni hraci...Chara a Jurcina ma hrou dost sklamali, jednoznacne najlepsi tam bol Podhradsky ktory ma prekvapil aj svojou technikou a rychlostou
- Supler sa mi zda ze taktiez nezvladol ulohu trenera...nedokazal muzstvo spravne nakopnut, nedokazal tam na nich ani zdvihnut hlas, nedokazal spravne reagovat na priebeh hry
- dost ma prekvapilo ze viac priestoru v brane nedostal Halak pretoze je to podla mna brankar so zeleznymi nervami
- utok Hossa-DemitraGaborik bolo dost nestastne riesenie pretoze chalani sice dali nejaky ten gol ale pokusali sa hrat na krasu a zabudli strielat na branu...preto aj taka zalostna bilancia Maja Hossu. Velmi dobre zahrali a nonstop makali Radivojevic a Kukumberg...Marek Uram taktiez fajn ale na MS mu bohuzial chybala vyska a hlavne vaha co bolo vidiet v osobnych subojoch...no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...no nejako som sa rozpisal...asi to bude tym ze som co to pri hokeji stravil a dokonca som aj studoval trenerstvo ladoveho hokeja na VS
...
Ale z toho slov. hokeja som fakt smutny. Ide to dolu vodou...co len s nami bude...