Co myslite ako dopadnu Kosice v play off-semifinale? Maju este sancu dotiahnut to vyssie? Teda sanca je vzdy ale za tohto stavu Alebo co myslite kto to vyhra? Slovan?Trencin?Kosice?
Dufam ze tymto nerozputam daku polemiku ako tu bola minule s tymi krajmi
tak poviem vam ako to bude: v sobotu sa trencin rozluci s touto sezonou poslednym zapasom na svojom zimaku, ja v nedelu utekam kupit listky na pondelok aby som bol pri tom, no a potom uz len riadne finale KE-Slovan. prve dva zapasy vyhraju KE, v blave 1 prehraju a piaty bude posledny pekne doma aby to malo nejaku kulturu
no ale vazne. na dnes som uz nezohnal listky(mala hala:) ) takze som kukal v pube no a nenormalny hokej, musite suhlasit, ze to bola parada, nervy nadranc, vsetko co patri k poradnemu semifinale, tesim sa na sobotu
Ja ako nefalsovany Skalican uz nemam komu fandit, ale KE-TN som si predstavoval ako finale na urovni. Inak si myslim ze do finale pojde vzhladom k lepsej hre TN (aj ked kvoli Lipakovi som vcera nadrzal KE) a tam uz to rozhodnu golmani.
No vcerajsi zapas KE-TN bol teda sila. Hlavne tie samostatne najazdy. Ja by som bola najradsej keby bolo finale Kosice - Slovan nech sa na to mozem ist pozriet tu v BA a dufam ze cele to vyhraju Kosice. Zajtra je este zapas v TN tak snad sa tam dostanem.
Bol som teraz od pondelka do stredy v BA, koli CONECU a byval som na hoteli, kde boli ubytovani aj hokejisti Zvolena
Pripadali mi celkom smutni...heheh ved aj dostali v ten den 10 kuskov
Ked som si ich tak premeriaval...vyzerali,ze uz ani nepocitaju s tym,ze by to mohli otocit. Tak aj bolo nakoniec.
Inak hokej moc nesledujem...ale ten Slovan vyzera byt dobre rozbehnuty.
Ja ako hrdy Martincan by som teoreticky uz nemal komu fandit, ale aj tak...
Trencin, lebo nas pekne porazil v stvrtfinale, bol lepsi, zasluzia si to. A keby nahodou postupili Kosice, tak vo finale fandim im. A hlavne nech sa hra pekny hokej. Bodka.
no kedze uz nemozem fandit Ziline, tak dufam, ze sa Kosice este dostanu cez Trencin do finale a potom vyhraju nad Slovanom, a aj keby vyhral Trencin nad Kosicami, tak nech vyhra aj finale, hlavne, nech nevyhra play off Slovan. sorry Blavaci, ale Slovan vazne nemusim
no je to ozaj skoda lebo jediny super co sa mohol postavit TN boli KE a tie proti nam dokazali uhrat len 2 zapasi a teraz s nami ide do finale BA
uz to bude nuda
take soky ako cez predlzenie a sam.najazdy v predposlednom suboji mi sposobil naposledy lupeznik Susinskij . Bolo to mozno predcasne finale, len aby to Trencania nepodcenili. Slovan ma tiez dobre muzstvo
Mne to je v podstate jedno, chcelo by to len poriadne vyrovnánú partiu nech ludia vidia pekný hokej a trebars aj 7 zápasov ale nech to stojí zato. Ťažko povedať kto je lepší, bude to aj o šťasťí, prajem to aj jednemu aj druhemu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ale vazne. na dnes som uz nezohnal listky(mala hala:) ) takze som kukal v pube no a nenormalny hokej, musite suhlasit, ze to bola parada, nervy nadranc, vsetko co patri k poradnemu semifinale, tesim sa na sobotu
Pripadali mi celkom smutni...heheh ved aj dostali v ten den 10 kuskov
Ked som si ich tak premeriaval...vyzerali,ze uz ani nepocitaju s tym,ze by to mohli otocit. Tak aj bolo nakoniec.
Inak hokej moc nesledujem...ale ten Slovan vyzera byt dobre rozbehnuty.
Trencin, lebo nas pekne porazil v stvrtfinale, bol lepsi, zasluzia si to. A keby nahodou postupili Kosice, tak vo finale fandim im. A hlavne nech sa hra pekny hokej. Bodka.
najprv sa nauc citovat a potom sa skus rozpamatat, ci tam KE v tejto serii vyhrali...potom mozes gulat ocami
máš pravdu.............
a co lunik 9 ten vonia???
duuuuuuuuuuuukla trenciiiiiiiiin
uz to bude nuda
hahaha to si pamätám veľmi dobre
samozrejme musím podporiť Sihoť