no ja som to cakal ze nas Svedi poslu domov...podla toho co doteraz predvadzali nasi to bolo skoro jasne. Neviem, nejako nas hra nasich na tohtorocnych MS vobec nechytila za srdce...
- obrana bola uplne nulova...odstupovali od hracov a uz vobec si ich nevedeli preberat...mnohokrat oboch obrancov super vylakal za branu a pred branou zostali volni hraci...Chara a Jurcina ma
hrou dost sklamali, jednoznacne najlepsi tam bol Podhradsky ktory ma prekvapil aj svojou technikou a rychlostou
- Supler sa mi zda ze taktiez nezvladol ulohu trenera...nedokazal muzstvo spravne nakopnut, nedokazal tam na nich ani zdvihnut hlas, nedokazal spravne reagovat na priebeh
hry - dost ma prekvapilo ze viac priestoru v brane nedostal Halak pretoze je to podla mna brankar so zeleznymi nervami
- utok Hossa-DemitraGaborik bolo dost nestastne riesenie pretoze chalani sice dali nejaky ten gol ale pokusali sa hrat na krasu a zabudli strielat na branu...preto aj taka zalostna bilancia Maja Hossu. Velmi dobre zahrali a nonstop makali Radivojevic a Kukumberg...Marek Uram taktiez fajn ale na MS mu bohuzial chybala vyska a hlavne vaha co bolo vidiet v osobnych subojoch...no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...no nejako som sa rozpisal...asi to bude tym ze som co to pri hokeji stravil a dokonca som aj studoval trenerstvo ladoveho hokeja na VS