Lokalizácia
Formulár sa odosiela
marecej: nieco ti unika... na tychto MS ma kazdy z 8micky slabsiu zostavu ako na inych MS. Mali sme sancu na dobry vysledok! Len zas ta nasa koncetracia, tie primitivne skolacke chyby. Dat svedom 4 gole a nevyhrat! sa mi zastavili hodinky.
A coze ma kanada aku zostavu? taku by postavili min. este jednu! Ved uvidis o rok ked budu doma.....
Zobraziť komentár 09.05.2007 - 21:57:14
00
no tak to ano troska sme lepsi ako cesi
ale no aspom si nemame co zavidiet
Zobraziť komentár 09.05.2007 - 22:11:29
00
a uz sme v prdeli drahy veriaci :( see you next year
Zobraziť komentár 09.05.2007 - 22:38:28
00
no ja som to cakal ze nas Svedi poslu domov...podla toho co doteraz predvadzali nasi to bolo skoro jasne. Neviem, nejako nas hra nasich na tohtorocnych MS vobec nechytila za srdce...
- obrana bola uplne nulova...odstupovali od hracov a uz vobec si ich nevedeli preberat...mnohokrat oboch obrancov super vylakal za branu a pred branou zostali volni hraci...Chara a Jurcina ma hrou dost sklamali, jednoznacne najlepsi tam bol Podhradsky ktory ma prekvapil aj svojou technikou a rychlostou
- Supler sa mi zda ze taktiez nezvladol ulohu trenera...nedokazal muzstvo spravne nakopnut, nedokazal tam na nich ani zdvihnut hlas, nedokazal spravne reagovat na priebeh hry
- dost ma prekvapilo ze viac priestoru v brane nedostal Halak pretoze je to podla mna brankar so zeleznymi nervami
- utok Hossa-DemitraGaborik bolo dost nestastne riesenie pretoze chalani sice dali nejaky ten gol ale pokusali sa hrat na krasu a zabudli strielat na branu...preto aj taka zalostna bilancia Maja Hossu. Velmi dobre zahrali a nonstop makali Radivojevic a Kukumberg...Marek Uram taktiez fajn ale na MS mu bohuzial chybala vyska a hlavne vaha co bolo vidiet v osobnych subojoch...no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...no nejako som sa rozpisal...asi to bude tym ze som co to pri hokeji stravil a dokonca som aj studoval trenerstvo ladoveho hokeja na VS :)
Zobraziť komentár 09.05.2007 - 22:43:02
00
..no a nas kapitan ma uz davno slavne casy za sebou
...
tiež si myslím, ale zas jeho skusenosti sú na nezaplatenie. už mu to tak nejde, ale zato stále vie perfektne čítať hru a dobre prihrávať. a určite má jeho slovo u hráčov slušnú váhu. stále je užitočný v mužstve a C si zaslúži
Zobraziť komentár 09.05.2007 - 23:16:04
00
Takze finale ako vysite: Rusko-Kanada!?
Ale z toho slov. hokeja som fakt smutny. Ide to dolu vodou...co len s nami bude...
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 03:38:08
00
Po prvej tretine som nedýchal, po druhej som mal závraťe a po tretej som radšej išiel vybozkávať moju ročnú dcérku aby som upokojil svoje emócie.
Škoda, mal som pocit že švédi až tak veľa toho neukázali, dokonca som mal pocit že keby nebolo našich chýb tak ich určite porazíme, myslím že sme na nich mali.
Gáboríkov trest, škoda hovoriť, sú to profesionáli a mali by sa podľa toho správať, takéto zbytočné vylúčenia si môžeme dovoliť proti maďarom ale nie v takom dôležitom zápase proti švédom.
Výhovorka že sme zlyhali psychicky ma vytáča do nepríčetnosti. Mali do toho dať všetko, ale to až na niektoré výnimky nedali.
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 08:52:34
00
Ked som zacal mat vazne vysoky tlak a poradne nervy tak mi moja draha povedala, ze:" ..neboj - ked prehrame, nebudem ta menej lubit..." a to ma ukludnilo :)
Inak je to vazne skoda, lebo sme na nich mali...Som zvedavy ci to rusaci tento rok dotiahnu do konca konecne, alebo to zase zbabru.
Pri srdci ma hreje ta vyhra s ceskami (konecne).
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 08:59:42
00
no co uz mi len ostava fandit: "zborna do toho" alebo "šajbu, šajbu" 8)
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 09:18:36
00
No veru sme to dokorculovali, skoda reci co uz. Dufma ze to teda cele vyhraju Rusi :lol: Zadostucinenim pre nas moze byt aspon to ze sme konecne raz porazili Cechov ale to je asi vsetko :roll:
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 09:56:13
00
no aspon sme v celkovom poradi pred cechmi, tak to nie je az taky hrozny sampionat :lol:
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 10:22:27
00
tak tak a co je este lepsie,ze Cesi odisli skor nez my :P ZBOHOM CESKY KOMPLEX :D Inac Svedi hrali vyborne,rychlo,energicky,zasluzili si to.No uvidime kto sa prebojuje do finale,ja tipujem finale Rusko-Svedsko,ale este je tam Kanada... uvidime(ako povedali slepy alebo nahmatame :) )
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 10:29:59
00
da sa to povedat len jednym slovom ako na si hrali bieda
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 12:22:13
00
Ako vzdy, play-off nam pokazil rozhodca. Jeden gol neplatil, bo glupy odpiskal skorej jak mal a Svedom neodpiskal min. 2 fauly.
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 14:49:33
00
nechcem menovat, ale brankara by som poslal kade lahsie ... ja ho nemozem citit a vcera sa zase predviedol, puky iba vyraza a este sa tam rozplesti ako zaba ... plave v tej branke ako ......... aaale skoda reci ...
Zobraziť komentár 10.05.2007 - 15:11:05
00
keyboard_arrow_up