Tak 4:1 a konečne aj Slovenska hymna a pre istotu ešte zdramatizovali oslabenim Otvorili a uzavreli sme to vyhrou. Už aj slzy padajú no citliva rozlúčka
City gradujú fakt dojímavé rád som tento záver videl.
Je tam niekoľko chalanov, čo si vďaku zaslúžia.Teraz za snahu a za všetko čo dokázali predtým majú moju úctu
Odteraz už držím Čechom, nech sa darí
to je na tom smutne, plakat netreba nad tym ze skoncila jedna era a ze niektori si uz nezahraju na majstrovstvach, plakat treba nad tym ze po nich je uz len tma...
mas pravdu, ale taka ista doba je v celej europe (dobre postkomunisticka iba v CR ale aj ich hokej je niekde inde) takze pouzit to ako vyhovorku sa neda..
Inú dobu som myslel tú soc.a hlavne vtedajší systém podpory športu.Tí čo dnes v hokeji už pomaly končia by za dnešných podmienok nikdy hokej nehrali,pretože ich rodiny by to nedokázali zaplatiť tak ako väčšina dnes. Hokej je už dávnejšie šport pre deti z bohatých rodín a tieto deti žiadny úspech nikdy nedosiahnu...
Hehe, akurat sa mi uplnou nahodou dostal do ruk free listok na zajtrajsie vecerne semifinale. Tak co uz s nim, asi sa pojdem pozriet ako vyzera ten predrazeny stadion zvnutra. Len skoda, ze tam nebude taka atmosfera, ako na zapasoch Slovenska, o ktorej hovorili vsetci, co ju zazili...
Len pekne choď! A ser na to, že nehrajú naši. Ja som sa za našich fanúšikov hanbil keď po prehre ktorá znamenala koniec pískali. Proste v hale bol väčší piskot ako potlesk.
A nemyslím si, že by naši fanúšikovia robili nejakú úžasnú atmosféru. Keď bolo treba podržať tak boli ticho.
Zato pár Fínov ma pobavilo a bolo vidno, že sú niekde inde ako to naše nevyspytateľné stádo.
P.S. A choď na zápas skôr a zastav sa na pol hoďku vo fan zóne. Daj si kofolu /odporúčam radšej vodku/ a pozoruj! hehe
Myslim, ze za to piskanie pocas hymny sa musime hanbit zial vsetci ako narod a to bez rozdielu ci sme tam boli alebo nie. Cakal by som potlesk a uznanie a nie toto...
A tym konstatovanim, ze nasi nerobili atmosferu ked bolo treba, si ma celkom potesil - znamena to, ze vlastne zazijem mozno aj lepsiu (sportovejsiu) atmosferu ako na zapase nasho timu. OK, pojdem skor, skocim do fan zony a zoberiem aj fotak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
slovenské vlastnenectvo sa končí vypadnutím zo skupiny...nič nové.
krasa
Je tam niekoľko chalanov, čo si vďaku zaslúžia.Teraz za snahu a za všetko čo dokázali predtým majú moju úctu
Odteraz už držím Čechom, nech sa darí
dodo
A nemyslím si, že by naši fanúšikovia robili nejakú úžasnú atmosféru. Keď bolo treba podržať tak boli ticho.
Zato pár Fínov ma pobavilo a bolo vidno, že sú niekde inde ako to naše nevyspytateľné stádo.
P.S. A choď na zápas skôr a zastav sa na pol hoďku vo fan zóne. Daj si kofolu /odporúčam radšej vodku/ a pozoruj! hehe
A tym konstatovanim, ze nasi nerobili atmosferu ked bolo treba, si ma celkom potesil - znamena to, ze vlastne zazijem mozno aj lepsiu (sportovejsiu) atmosferu ako na zapase nasho timu. OK, pojdem skor, skocim do fan zony a zoberiem aj fotak.