Anik zvierata nevedia pisat))ak nevies pomne citat tak neodpisuj...ja som uplne iny clovek,nerozumiem ako niekto moze jazdit na bajku s odpruzenou alebo ako tomu hovorite vzduchovou vidlicou,ved mi to odpruzenie vsetky kosti a klby odrovnalo skoro,,, na
gravel som presiel pretoze aj na MTB som jazdil s pevnou vydlicou,,koly zdraviu.,,,,,od kedy jazdim na pevnych tuhych bajkoch,,tak uz necitim bolest v klboch,,,ta akceleracia,to zrychlenie,a premiestnenie z bodu A do bodu B aj po rozbytejsej ceste je za par minut,,,na gravely urobym omnoho viac km,,,,a niesom vobec tak unaveny ako na MTB,ist zo Senca do bratislavy na MTB,..fuha nece sa mi fakt...))),,to ze mas odpruzeny MTB zo vzduchovou vydlicou,a ze ti zehli teren,to neznamena ze je to aj zdrave pre tvoje telo, klby,kosti a slachy,,,,,z odpruzenym bajkom sa neda jazdit,neviem to a nikdy som to nevedel,,,,gravel je tuhy pevny a hlavne rychlejsi,teren neriesim pretoze tu ziaden anik nieje, a pre telo urcite je gravel aj zdravsi a prospesnejsi,,,,ja pruzim svojim telom,nepotrebujem daku vzduchovu vydlicu,,,ktora mi dodrbe vsetky klby v tele,,,,,ved na MTB zo vzduchovou vydlicou jazdia uz iba deti))))).....uplne je jedno ci
mtb alebo gravel....ide o tu posratu odpruzenu vydlicu....ktora 1000 ludom dodrbala kosti a klby,,,,,ludia su hlupy ak si myslia ze odpruzenie im prospieva klbom,kostiam,slacham.......