Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/?action=search&recommendations=0&clearance=0&unavailable=0&per_page=48&f_category_id=14&sort_by=popularity&in_stock=all&s=&price_from=&price_to=1000

Pozri, do 1000 tu mas viacero gravelov aj na mtbikeri. Ake su, neviem. Ale na bezne vozenie na zimu budu uplne v pohode. A mas novy bike za dobre peniaze.
Zobraziť komentár 19.12.2022 - 20:54:53
00
will
dakujem ti pekne za ochotu a pomoc
Zobraziť komentár 19.12.2022 - 21:45:43
00
Este som ti zabudol povedat. Ked sa smyka na ceste, tak cim sirsia guma, tym lepsie. Ale ked je mokry lad, tak je to naprd na vsetkom. Ale ak mas stary horsky, tak gravel s novymi sirsimi pneumatikami by mohol byt podobne. Ak planujes jazdit v zime viac, tak by som na tom graveli rovno vymenil pneumatiky za nieco nove ale co najlepsie - tie rozdiely medzi zmesami gumy medzi lacnymi pneumatikami (co sa davaju na lacne bicykle). Ostatne menit nemusis.
Zobraziť komentár 19.12.2022 - 22:33:02
00
dobryujoadamko S Decathlonom ziaden problem, len dobre skusenosti.
Je tu aj samostatna tema, najdes, precitaj si,su tam aj realne skusenosti pouzivatelov.
(Nemam gravel,ale cestak, takze konkretne model neporadim, ale zase az tak vela na vyber ich nebude;)l
Zobraziť komentár 19.12.2022 - 23:02:39
00
Clovek ktory si moze dovolit bicykel rozmedzi 600-900 eur......je logicke ze je vhodnejsi gravel aj ked celohlinik,,,,napr..... ctm kyok 0.1 11,5kg,,,,mtb v cene 900eur ma14kg....toto tu nikto nespomenie,zaujimave,,,,preto je tak gravel zaujimavy..aj pre ludi co az tak necu vyhodit 1000eur za bajk.....kebyze mam navyse 2000eur tak jasne ze je lepsi mtb xc......11kg..movy....)))).......podme sa bavyt o cene mtb. A gravel. A vahe?))))))....a vtedy mozme rozhodnut ci do 900eur je vhodnejsi mtb alebo gravel))))....jasne ze GRAVEL......obycajny marin nicasio za 700eur som mal prednedavnom,,,a bola to ako raketa oproti mtb za 800eur ktory ma vahu do 15kg...aj po terene to bola raketa.....pre ludi ktori nedaju za bicykel viac ako 900eur....je vhodnejsi lacny gravel BOTKA.))))......mtb v rozmedzi 800-900eur ma 14kg....a to je rozdiel obrovsky oproti hlinikovemu lacnemu gravelu.....)))...to je dovod preco vecsina ludi uz jazdi na graveloch....toto nikto nespomenie.....))).......moja otazka znie co si vyberies ak mas 800eur?mtb 14kg movu kravu?...alebo gravel hlinikovy napr.ctm kyouk0.1... 11.7kg?.....jasne ze ludia pojdu po graveloch ako po rozkoch....)))
Zobraziť komentár 03.05.2025 - 10:11:03
00
Sice reagujes na staru temu ale - Na mtb v cene ktoru spominas som jazdil take prasaciny ze na gravel by to uz bolo moc tazkopadne. Veci ako pumptrack, poskakanie roznych trailov, rockgardeny, "enduro" pretek - to vsetko to mtbcko zvladlo, sice nie rovnako ako bicykle urcene priamo na danu disciplinu ale lepsie ako akykolvek gravel s baranmi. Aj kadejake dlhsie a hrubsie strky ten bicykel dal pohodlnejsie ako priemerny gravel. Nalozeny na bikepacking je tiez lepsie ovladatelny jednak vdaka sirsim riadidlam ale i vdaka poloznejsiemu uhlu vidlice.
Neda sa porovnavat len pomerom vaha/cena.
Zobraziť komentár 03.05.2025 - 23:03:38
00
iba na okraj, bez porovnania gravel vs mtb, ten text sa mi strasne tazko cital a potom som si cez profil noveho pouzivatela vsimol recyklovanie rovnakeho prispevku 2* v komentaroch a raz tu vo fore
Zobraziť komentár 03.05.2025 - 23:51:00
00
Ano, tazko sa to cita ale aspon si ho hned zaskatulkujes aj ked mozno mylne. Chcel som mu odpisat podobnym stylom ale pravdepodobne by to nepochopil.
Zobraziť komentár 04.05.2025 - 07:56:48
01
Anik zvierata nevedia pisat))ak nevies pomne citat tak neodpisuj...ja som uplne iny clovek,nerozumiem ako niekto moze jazdit na bajku s odpruzenou alebo ako tomu hovorite vzduchovou vidlicou,ved mi to odpruzenie vsetky kosti a klby odrovnalo skoro,,, na gravel som presiel pretoze aj na MTB som jazdil s pevnou vydlicou,,koly zdraviu.,,,,,od kedy jazdim na pevnych tuhych bajkoch,,tak uz necitim bolest v klboch,,,ta akceleracia,to zrychlenie,a premiestnenie z bodu A do bodu B aj po rozbytejsej ceste je za par minut,,,na gravely urobym omnoho viac km,,,,a niesom vobec tak unaveny ako na MTB,ist zo Senca do bratislavy na MTB,..fuha nece sa mi fakt...))),,to ze mas odpruzeny MTB zo vzduchovou vydlicou,a ze ti zehli teren,to neznamena ze je to aj zdrave pre tvoje telo, klby,kosti a slachy,,,,,z odpruzenym bajkom sa neda jazdit,neviem to a nikdy som to nevedel,,,,gravel je tuhy pevny a hlavne rychlejsi,teren neriesim pretoze tu ziaden anik nieje, a pre telo urcite je gravel aj zdravsi a prospesnejsi,,,,ja pruzim svojim telom,nepotrebujem daku vzduchovu vydlicu,,,ktora mi dodrbe vsetky klby v tele,,,,,ved na MTB zo vzduchovou vydlicou jazdia uz iba deti))))).....uplne je jedno ci mtb alebo gravel....ide o tu posratu odpruzenu vydlicu....ktora 1000 ludom dodrbala kosti a klby,,,,,ludia su hlupy ak si myslia ze odpruzenie im prospieva klbom,kostiam,slacham.......

Naposledy upravil Hosť dňa 11.05.2025 - 09:02:56, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 11.05.2025 - 08:17:18
00
Nemas pravdu. Vidlica a celkovo tlmenie ti prave naopak setri klby od narazov ktore by si inak dostaval neutlmene. To ze si zle nastavis vidlicu alebo kupis nejaku najlacnejsiu este neznamena ze kazda vidlica tak funguje. Viem si predstavit ze ked si nastavis prilis velky odskok tak dostavas do ruk take supy ze i ta najtvrdsia pevna vidlica je lepsia. Osobne mam i pevnu ocelovu vidlicu ktora tlmi este ako tak dobre ale so vzduchovymi vidlicami co mam sa vobec nemoze porovnavat. Sviznejsi bikepacking po lesnych cestach a po par dnoch som mal na tej pevnej vidlici tak rozmlatene zapastia a bolesti ze som skoro plakal a musel zvolnit. Zatial co na odpruzenej vidlici niekolko dni po sebe rovnaka naloz prechody alpskych sediel, skalnate turisticke chodnicky, korene ... a bez problemov.
Zobraziť komentár 11.05.2025 - 08:59:40
00
Ako som pisal,ja som iny clovek,,,ked som ma 20 rokov mna s odpruzenia bolely kosti a klby,,,,preto som stale zhadzoval z MTB vzduchovu vidlicu,hodil som ju do kosa a nahradil pevnou karbonovou,,,,potom po roku jazdenia na tuhom mtb ma prestalo vsetko boliet,,,,vzdy ked jazdil z odpruzenim,vzdy citil bolest,,,,,na starom favorite a na gravely necitim bolest,,,,na pevnom gravely alebo na mtb s pevnou vidlicou sa mi jazdi lepsie omnoho bez bolesti,,,,a na gravely je to este omnoho aj rychlejsie,,,,,nikdy ma nebolelo zapestie z penych bajkov.....kazdy kto prejde z mtb na gravel tak citi otrasy a bolest,,,,,ja necitim pretoze ja odpruzenym bajkom sa vyhybal,,,,mam 42 rokov teraz a necitim ziadnu bolest .

Naposledy upravil Hosť dňa 11.05.2025 - 10:01:36, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 11.05.2025 - 09:17:58
00
Ked som bol v amerike ,,,tam mi p.doktor predpisal na bolest klbov Gravel....a zaucinkovalo to,,,,aj mna boleli zapestia a klby s pevnych bajkoch ako je gravel kedysi,ale ved treba vydrzat aby telo zosilnelo,slachy, klby kosti.....ako som povedal na MTB s odpruzenim vie jazdit kazdy....ja to neviem,pretoze po par kylometroch ma seka v krizoh...a preto jazdim na gravely.
Zobraziť komentár 11.05.2025 - 09:23:03
00
Ja robim 6 dni v tyzdi 5x50 klikov kazde rano,,,taktiez od malicka sa venujem kalistenyke,,,,behavam hodinu trikrat v tyzdni,....taktiez mylujem svyhadlo, skacem a tancujem snim kazdy den ,,tie krasne otrasy,,,,mylujem sport,,,,gravel pouzivam ako zdravotnu pomocku,pretoze je pevny a tuhy,,,a rychlost je neopisatelna))) a pre moje klby a telo ma to uzdravujuce ucinky ,,,ak daky cyklysta tvrdi ze odpruzenie setry klby ,setry to iba jeho klby ,moje urcite nie.
Zobraziť komentár 11.05.2025 - 09:37:19
00
Nerozumies mi ...)))praveze tie supy do ruk.to ja prave vyhladavam,,,tie blahodarne supy do ruk mi spevnili zapestie aj chrbat a j cele telo,,,,tebe tie supy do ruk robia zle,,,,ale mne to roby dobre))))).....pri kazdej supe do ruk instinktivne spevnujem a drzim pevny chrbat a brucho....moje telo myluje tie supy do ruk....)))vdaka tim supam do ruk uz necitim bolest v krizoch a klboch,,,,zopakujem to aj ked 100krat....tebe tie supy do ruk rozmlatia telo....mne tie supy do ruk spevnuju telo.
Zobraziť komentár 11.05.2025 - 09:49:19
00
a gramatike sa nechces venovat kazde rano? 5x5min bude stacit 👍
Zobraziť komentár 11.05.2025 - 10:04:07
04
keyboard_arrow_up