stravil som tam dovolenku a siel som sa i bikovat na svojom exbicykli, ktory drzi iba silou vole... celkom pekne zostrihal kamarat video tak to tu dam no aspon iba tak pre zabavu p.s.: ja som ten najvyssi
hmm tipy ti technicke neviem dat urcite kedze ja som bol tam na dovolenke 2 krat v zivote a z toho prvykrat som siel aj na mensiu cykloturu (38km) a trasu vedel typek co siel s nami, aj to si nou nebol isty viem iba, ze sme isli z dediny Muranska Zdychava smerom hore na byvalu horaren Karafova, odtial na chatu Janka (bomba stupak) a odtial uz su tur. chodnicky i so smerovymi tabulami(sli sme smerom na Severnu Luku) odtial na Prednu Horu.. a to bola trasa skor na kondicku ako na techniku ale s mapou urcite najdes a nepobludis i narocnejsie tereny...
chodime ale pesi, uz len s ohladom na prirodu, naposled na bajku som tam bol r 2000. ale len po dolinach kackava-slavca vrchom cez luky, hrdzava, potom velka luka po asfalte, tisovec-zbojska-burda-tisovec, a este nejake lesne cesty a zvaznice, turisticke chodinky som radsej moc neprovokoval. Teraz ale tam su zriadene nove cyklotrasy, co viem tak aj tie co som opisal, urcite to neni prostredie na Amen jazdenie, takze skor XC po lesnych cestach uz len koli statutu Narodneho parku. A vyskytu medvedov tiez
Zdravim..no ja tu v Muráni bývam a je tu viac pekných trás..nie síce cyklo ale s ochranármi nie sú problémy aspoň my domáci nemáme...pekná trasa je z Muráň-Hrdzavá dolina-Nižná Kľaková-Studňa-Veľka lúka(poprípade aj na Maretkinú)-a potom z Veľkej lúky dole do Muráňa...ten okruh je sice kratky ale pekný..trvá také 3hodinky kludnym tempom...je dlhy okolo 30-35km...celou cestou sa ide po ceste nie po chodniku..polovica z cesty je asfalt...zvysok strk..dalsia pekna trasa je Muráň-Predná hora-Javoriny-Chata Janka-Karafová a dole na Muránsku Zdychavu a odtial do Revúcej...
Zdravim..no ja tu v Muráni bývam a je tu viac pekných trás..nie síce cyklo ale s ochranármi nie sú problémy aspoň my domáci nemáme...pekná trasa je z Muráň-Hrdzavá dolina-Nižná Kľaková-Studňa-Veľka lúka(poprípade aj na Maretkinú)-a potom z Veľkej lúky dole do Muráňa...ten okruh je sice kratky ale pekný..trvá také 3hodinky kludnym tempom...je dlhy okolo 30-35km...celou cestou sa ide po ceste nie po chodniku..polovica z cesty je asfalt...zvysok strk..dalsia pekna trasa je Muráň-Predná hora-Javoriny-Chata Janka-Karafová a dole na Muránsku Zdychavu a odtial do Revúcej...
..potvrdzujem...boli sme na Loposnom....asi 5dni a na jesen sme tam znova.....tak sa tesime hlavne zjazd do Hrdzavej je fajny.....
Muráň-Predná hora-Javoriny-Chata Janka-Karafová a dole na Muránsku Zdychavu a odtial do Revúcej...
túto trasu som šiel, len trošku inak: Muránska Zdychava, Karafová, chata Janka, Muráň... Inak zajtra (štvrtok) idem tam minimálne na týždeň ubytovaný budem aj s kamarátom v penzióne Muráň tak keď tak, nechaj mi kontakt na teba v súkromnej správe a ozvem sa ti a dáme si nejaký výlet keď to tam poznáš dobre
Ta prva foto, to si tusim pamatam spred asi 4(?) rokov /legendarny vyjazd s Palom /, ale na tom kopci v pozadi boli vsetky stromy .. nie je to narodny park a vsade rozvesane tabule o zakazoch ?
Takze do lesa jedine s LKT . . uz chapem, preco chces vacsie a tucnejsie pneumatiky .. chces sa maskovat za lesnu kolesovu techniku /* joke */
Ten ohen im tam raz sa zapali aj sam, az to bude cele suche a zostane uz len pust , ach jo
edit: no moje nervy, ked si tam supol ten odkaz na stare fotky, tak to je neskutocne
Hej, Muránska Planina najhorší "národný park" čo som kedy videl, oni nemali hanbu ťažiť ani po tých najväčších búrkach na konci júla. Inak na biku som si tam pripadal ako najväčší exot, na LKT, motorke alebo Jeepe, by som tam viac zapadol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..potvrdzujem...boli sme na Loposnom....asi 5dni a na jesen sme tam znova.....tak sa tesime hlavne zjazd do Hrdzavej je fajny.....
túto trasu som šiel, len trošku inak: Muránska Zdychava, Karafová, chata Janka, Muráň... Inak zajtra (štvrtok) idem tam minimálne na týždeň
foto: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1956689
trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=gCn3G
https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/1897646/69791428
Ten ohen im tam raz sa zapali aj sam, az to bude cele suche a zostane uz len pust , ach jo
edit: no moje nervy, ked si tam supol ten odkaz na stare fotky, tak to je neskutocne